Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
"Ennyit 1xerre neeee" - 1:0 oda (bár inkább:lusta vagy?
)- Ha nem tudnám, hogy alapos vagy,(TUDOM) tuti megkérdeztem volna, hogy jól van-e rajta az a hűtő stb..-tudod, a gagyi duma.-Az a 65-70°..brutál ilyen "kis" fesznél. Igy inkább azt gondolom, hogy belenyúlsz a melegedős procikba, vagy gyenge az a hűtő.
- Erre nem reagálnék, illetve Te meg is adtad a válasz a nagybetüs meg a "csak" szóval.(ezért is kinyírnak majd engem
)Azért is leírom!: "kacsa" barátommal (Gorni), régen beszéltünk erről, hogy X gyártó lapjai bios szinten "csalnak", túlfeszelik a procikat...- Mushkinokra akkor rosszul emlékeztem, pedig emlékszem, direkt kértem Tőled.Hiába no, öreg vok..
("rosszul emlékeztem, pedig emlékszem"-azért tudok..
)Azt hiszem , a tuningolhatóságáról érdeklődtem, nélam nagyon nem akart 1060 - 1080 fölé menni. Viszont..gyönyörű 
- Valóban, azt a részt nem tudom, miért írtam,lehet, csak csipkelődni akartam.(stabilitás)
A második részben is van igazad, kis fesznél baj nem lehet(ezt én is írtam), de bios 1,2v-nál az a plusz 0,05v amivel több kell a droop miatt, szerintem nem osz-nem szoroz. Nagy fesznél lenne igazán értelme, mert ott már számítana, minden nüansznyi volt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vicces képek
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
)Azért is leírom!: "kacsa" barátommal (Gorni), régen beszéltünk erről, hogy X gyártó lapjai bios szinten "csalnak", túlfeszelik a procikat...
("rosszul emlékeztem, pedig emlékszem"-azért tudok..
)Azt hiszem , a tuningolhatóságáról érdeklődtem, nélam nagyon nem akart 1060 - 1080 fölé menni. Viszont..gyönyörű