Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz laragirl83 #10602 üzenetére

"Ennyit 1xerre neeee" - 1:0 oda (bár inkább:lusta vagy? :D )

- Ha nem tudnám, hogy alapos vagy,(TUDOM) tuti megkérdeztem volna, hogy jól van-e rajta az a hűtő stb..-tudod, a gagyi duma.-Az a 65-70°..brutál ilyen "kis" fesznél. Igy inkább azt gondolom, hogy belenyúlsz a melegedős procikba, vagy gyenge az a hűtő.

- Erre nem reagálnék, illetve Te meg is adtad a válasz a nagybetüs meg a "csak" szóval.(ezért is kinyírnak majd engem :B )Azért is leírom!: "kacsa" barátommal (Gorni), régen beszéltünk erről, hogy X gyártó lapjai bios szinten "csalnak", túlfeszelik a procikat...

- Mushkinokra akkor rosszul emlékeztem, pedig emlékszem, direkt kértem Tőled.Hiába no, öreg vok.. :O ("rosszul emlékeztem, pedig emlékszem"-azért tudok.. :W )Azt hiszem , a tuningolhatóságáról érdeklődtem, nélam nagyon nem akart 1060 - 1080 fölé menni. Viszont..gyönyörű :K

- Valóban, azt a részt nem tudom, miért írtam,lehet, csak csipkelődni akartam.(stabilitás)
    A második részben is van igazad, kis fesznél baj nem lehet(ezt én is írtam), de bios 1,2v-nál az a plusz 0,05v amivel több kell a droop miatt, szerintem nem osz-nem szoroz. Nagy fesznél lenne igazán értelme, mert ott már számítana, minden nüansznyi volt.
    ;) :R

Új hozzászólás Aktív témák