Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
lipi67
üzenetére
Igen! Az enyém felül alig teljesít (részint a lap miatt...) - max. 4,6ghz - biosból 4,8 is megy, de nincs boot
-, de az csak olyan "látványkonyha". Alul meg tényleg csodákat művel, több fsb-n!Ajánlhatom az én hűtőmet? (Nem, még mindig nem akarom eladni, csak a típusát - sőt, a másik is marad, hadd hűtse a SB-t
- bár az az érzésem, néha fűti... )
Asus Silent Square Pro II
Használtan, itt a PH-n már össze lehet vele futni 5-6k-ért is, ha szerencsés az illető.Nálunk bótban "szép fehéret" lehet kapni (vagy nyomós, vagy zacsis) 200-400Ft-ért, egy lekenésre bőven sok. (Bár típusát nem tudom..., 38-55 fokon elvan, még terhelés alatt is... Prime meg 65 max.)
Igaz-igaz, de most van szünetem, s azért írok csak ennyi "ablakba", mert különbözőek a témák és nem tudok mindent fejbentartani, egyszerre olvasni... így talán okés, lalábbis jó a magyarázat
Éljen a szeretet!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 2400G Vega 11 / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós Ár!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy AMD Ryzen 5 7600 processzor
- Intel I7-8700 / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós Ár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Alienware 17r4 olvass
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

-, de az csak olyan "látványkonyha". Alul meg tényleg csodákat művel, több fsb-n!
- bár az az érzésem, néha fűti... )
Éljen a szeretet!