- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Poco F7
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Egy óra, két rendszer
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
FecoGee #2397 üzenetére
Szia FecoGee
NEEEM
Természetesen, egy sráctól vettem asszem Hajdúböszörményből. Postával jött és 30 ropi volt /db.
Itt Németországban viszont tele van vele az e-bay. Én most egy 3560-ra pályázok.
Lenne viszont egy szakmai kérdésem. Csináltam egy PBR-s hálót, de a bajom az vele, hogy ugyan arra megy a forgalom, amerre kell, viszont a ha tracerouttal nézem, akkor előbb elmegy az elsődleges útvonal felé vezető next-hpophoz, majd vissza a local router intefészre és csak aztán megy a megadott next hopp felé. Mé??
Másik. az ip next hop azt jelenti, hogy erre menjen a jelölt csomag. Az ip default next-hop azt, hogy elsüdlegesen a default útvonalon menjen, ha az nem megy, akkor a parancs után megadott next hoppra. Ez mé nem megy nálam? Félre értettem valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest