- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
CCNP megujitva. (948/1000)
Az eredeti terv az volt, hogy CCDP ARCH vizsgaval ujitok, de nem jutott ido tanulasra sajnos, ugyhogy az egyszeru menekulo utvonalat valasztottam es TSHOOT lett belole.
Eleg elszomorito, hogy mennyit felejtettem.
Az idegenynelvul +30 perccel egyutt 150 perc volt a vizsgara, nekem kozel 110-re volt szuksegem, hogy befejezzem.
Szerencsere azert a vizsga meg mindig konnyu, es normal logikai kepessegekkel + alap ccnp tudassal az osszes ticket megoldhato.Tovabbra is idegbaj, hogy nincs | (pipe) es ennek megfeleloen nem lehet | s bgp vagy | include akarmi-t hasznalni show run int fa0/1-rol nem is beszelve.
Elmeleti kerdesekbol is volt par meglepo, amire nagyon nem emlekeztem, es nem is talalkoztam veluk az elmult par evben, de szerencsere rengeteg ticket (simlet/lab) volt es igy nem volt gaz, hogy kizarasos alapon tippelve oldottam meg azt, amire nem emlekeztem az elmeletbol.
Ha minden jol megy, akkor iden oszig CCDP. Kozben lesz CCNA CyberOps (jun 20 a SECFND) aztan pedig JNCIA, Fecoo ajanlasaval
Utana kitudja, kicsit beleuntam a certekbe most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged