- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methionyl
senior tag
Mai vizsga röviden: Fail

Pass score: 790
Your score 780Kicsit bővebben: Én értem, hogy cisco-nak nem megy a szekér és kell a pénz, na de hogy ilyen f@szságot csinálni az már túlzás
Az egy dolog, hogy kb 150+ oldalon részletezi a BGP-t ami egy nagyon hasznos és érdekes protokoll de hogy 1 db kérdés se legyen belőle még oké is. De az, hogy az 1. (!!!!) chapterből legyen kb a kérdések 60%a az már erős túlzás
(ami kb semmit nem mondó chapter volt) Nem tudom meddig van/nincs NDA szóval inkább nem mondok semmit de most eléggé felbosszantott, hogy március óta kb szószerint 6-7x kiolvastam az egész könyvet, jegyezetteimet még ennyiszer elolvastam és több 100 órát laboztam pedig már a könyökömön jött ki minden, oké nem voltak INE videók csak CBT de ami az ott volt a vizsgán az röhej.Bocsánat ha valakit zavart

Feco: Gratula

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az egy dolog, hogy kb 150+ oldalon részletezi a BGP-t ami egy nagyon hasznos és érdekes protokoll de hogy 1 db kérdés se legyen belőle még oké is. De az, hogy az 1. (!!!!) chapterből legyen kb a kérdések 60%a az már erős túlzás
(ami kb semmit nem mondó chapter volt) Nem tudom meddig van/nincs NDA szóval inkább nem mondok semmit de most eléggé felbosszantott, hogy március óta kb szószerint 6-7x kiolvastam az egész könyvet, jegyezetteimet még ennyiszer elolvastam és több 100 órát laboztam pedig már a könyökömön jött ki minden, oké nem voltak INE videók csak CBT de ami az ott volt a vizsgán az röhej.

FecoGee
crok