Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dargelot

senior tag

Sziasztok!

Egy fura problémával küzdők már egy hónapja, s sajna nem jöttem rá a megoldásra.
    R9 290 kártyám van, Monitorom egy AOC Q3279VWF. 18.xy driverrel ment a freesycn.
    Egy hónappal ezelőtt haver elhozta a 580-as kártyáját, hogy nézzük már meg mert nem ment neki vele a Freesync. Na a gépemben sem ment, de visszatéve a saját kártyámat már azzal sem ment a FreeSync. Gondoltam valamit bekavart, haver is újrarakta a rendszert, én is. Alap 17.1.1 drivert rak fel a Windows ha nem nyúlok hozzá. Ezzel havernál is van FreeSync, nálam is. Catalyst-et megnyitni nem lehet, vezérlőpultban eltávolítom, semmi nem változik, FreeSync megmarad. Gyanítom valami beépített alap Windows-os GPU driver működhetett eddig is, ezért is nem kavart be a 17.1.1 uninsalálása, illetve nem nyílt meg. Csak dísznek rakta fel a Windows.
    A gond az, hogy bármely Catalyst-ot teszem fel egyből elszáll a FreeSync. Szeretném, ha csak lenne fent Catalyst mert WQHD-ben játszok, gondolom, csak nyújtana valami extrát az alap win driverrel szemben.
    Minden ötletet meghallgatok, előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák