Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
csákány.
aktív tag
válasz
petymeg
üzenetére
Plunderban természetesen, hiszen ott pont az a cél, hogy minél több ládát kinyiss a pénzért és egyéb dolgokért, és hogy rabolj másoktól
Aki mindenképp szeretné ezt az eventet kimaxolni mindenképp menjen át oda - hamar össze fog jönni, ha a láda nyitásra koncentrál és nem a fight-ra! -
kengyel
nagyúr
Meddig van a dupla xp ?
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron
üzenetére
Mi is toltuk rendesen anno, de azért kultúráltan.Tényleg. De ezek, amit műveltek, több a sokknál. Életcél, nulla.
Szilánkosra(!) törték az egyik wc-t, és egy csaj magára vállalta. Abszolút hihető.
Majd gyere be hozzánk valamikor egy pizzára, amikor lesz időd, vendégem vagy. 100% biga. 
-
Acheron
őstag
válasz
nutella1
üzenetére
Nálam is ez a szezon pörög ki, utána visszaáll a heti egy - két óra, az éppen elég önsorsrontásra

Örülök, hogy pörög az üzlet, kitartást hozzá, jó döntés volt!
Na jah, az egyetemisták
Hogy sok? Akkkhhhmmm....
Anno mikor először jártam a kampuszon, csak rácsoldálkoztam a bokrok alatt fetrengő öltönyös, nyakkendős fiatalokra - és nem értettem...
Később a szakesteken értelmet nyert ennek a szép hagyománynak a gondos, megfontolt ápolása, művelése
Ejj, behh rég is volt...
Ahogy az egyik nótánk mondja: Száp idő volt, jó idő volt, kár hogy elmúlt, jajj de kár
#2188csákány. : Akkor ez mindenképp megér egy megemlékezést, de még így is rettentő soknak tűnik - 62k láda - az még gombócból is fölös
Pár száz kell a teljes eventhez. -
nutella1
őstag
válasz
Acheron
üzenetére
BUÉK! Nekem időm nincs játszani, amit egyáltalán nem bánok. A játék maga nálam heti 4-5 órára van kalibrálva. A szilveszteri party reggel 06.00-ig tartott. Kortyot nem ittam, cserébe egy átlag magyar dolgozó 1 évi fogyasztása jött be a pizzeriaban és a bar-ban, egyetlen éjjel alatt, 300 fővel. Mondjuk, a sok egyetemista alkoholista, nem volt egyszerű eset.

-
Acheron
őstag
Az mondjuk kellemetlen meglepetés, hogy a másik platformonm megvéve a BP -t az ott ragadt COD pointokból, az itt eddig feloldott 500 CP helyett csak 200 -at mutat, ami egyébként is free volt... Remélem a végére megadja a teljes 1100 pöttyöt, amibe a BP került -korábban nem volt gond a platformok közötti ilyen átjárással.
Minden más BP elem fel van oldva, ami eddig el lett érve, épp csak a CP -ok nem.
-
Acheron
őstag
Félre ne értsd, nem a te szavad a kérdéses, pont a COD mivolta miatt vannak a kérdőjelek

#2184csákány.: Az gyönyörű - no de hogy nem a multiban jött össze úgy, ahogy nekem adogatja, azt beteszem egy borítékba
#2185xcvbxcvb: Valahogy így.
Van olyan meccs, ahol négyet - ötöt is dob - no de el is kell jutni érte, ahhoz pedig gyakren golyózáporon és gránátesőn keresztül vezet az út 
De ma még ráverek, hátha kiadja.
Mondjuk így csak sniperezve nem könnyű kenyér a manógyűjtés
-
Acheron
őstag
Úgy nézem, még 26 nap a szezon - most a "szünetben" megtoltam kicsit (66%) úgy néz ki, a 26 napban talán ki is tudom pörgetni, így a régi, beragadt COD pontokból megveszem a szeztont a WZ -ban, és kifarmolom a multiban. Igaz, csak olyan koca játékot tolok most - kizárólag saját szórakozás, KD, XP elengedve, csak sniper és mellékesen a pisztolyok.
Elég egyenlőtlen ugyan így, hogy a sorozatlövők is kb lézerfegyverek, recoil nélkül, no de ilyen ez a popszakma - jobban kellene teljesítenem, nem lenne vele gond
Ezekkel az Archie babákkal vagyok meglőve, mert multiban fene lassan gyűlnak, még kellene vagy 100 az AMR sniperhez - remélem bejön az Oriic által jelzett "engedmény", és tényleg mindenki minden jutalmat megkap az event végén, a sniperrel együtt. Más módban esetleg gyorsabban potyognak ezek a figurák? Mert multiban jó, ha meccsenként 0 - 3 darabot össze lehet kotorni
-
Acheron
őstag
Boldog új esztendőt, sok szórakoztató COD -os órát kívánok minden fórumtársnak!
-
Davees78
csendes tag
Buék egyfoolytábaba frissi sos
-
kengyel
nagyúr
Tegnap este, a kutya szedett szét.
Oroszlánt tudok bevinni ?
Kezd érdekes lenni, de így is szeretem. -
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1
üzenetére
Szerintem van igen részletes stat, mert ugye magadnál is látod, mivel hol tartasz, hogy van unlockolva, a zombit is vezeti külön, hány kört mentél, idő, stb, hisz ez alapján unlockolsz...
Persze problémától függ, adott dolgot simán ki lehet scripttel mutatni, hogy ez vagy az megvan, de nincs mögötte idő/killszám, stb, vagy hogy 70% fejest lő valaki.
Mondjuk az ominózus példa szerintem valami hack, ami 1 körben beadja, ez simán monitorozható, ki szerzett nebulát így

Ez persze "veszélytelen" dolog, hogy jujj van egy skined vagy calling cardod. Nem előny.
De a lehetőség adott lenne, mint éppúgy a csalások hatásaira vizsgálva, mert ha nem adna irreális killszámot, headshot arányt, win rate-t, nem lenne értelme használni csalást. Shadowban is volt erre, a BO6-nál nem tudok ilyenről. A lényeg, hogy ha akarnák, elég jól ki lehetne szűrni már a gyanúsakat...Én nem tenném kockára az accomat, az biztos. Se feltörésre, se bannolásra. Az se biztos, valós-e a hirdetés.
Mindenesetre az alapelv elgondolkoztató, hogy lehetnek hackelt lobbyk. Gyanítom, ha privát meccs van(LAN nem tudom, van-e még), lehetséges, hogy a létrehozó hostol, de tudtommal semmi statot nem lehet így szerezni "alapesetben", pont, hogy ne legyen visszaélés.
-
Tegnap lelőttem valami rózsaszín szivárványpóni szőrvedményt és kíváncsiságból felvettem a ritka különös fegyóját. Elég jól húzott, le is szedtem vele, a sajátjával a cicababát háromszor mielőtt kinyírtak. Vicces volt. De eszembe nem jutna fizetni ezért...
-
nutella1
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Egyébként, szerinted, bármilyen multi játéknál érdekli a kiadót, gyártót, forgalmazót, stb. azon kívül, hogy a pénzt kifizeted a játékért és a haszontalan kiegészítőkért, hogy megvan-e bármilyen megfelelő kill szám egy skin eléréséhez? Ugye ezt te sem gondolod komolyan.?
Szerinted ezt valaki komolyan monitorozza? Például ez a hatékony Ricochet? Azért ne legyünk ennyire naivak, ha lehet. 
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1
üzenetére
Szerintem ne kezdd el se a picsogást...

Aki ilyenbe belemegy, annak értéktelen lesz+bannoltathatja magát, mert a rendszerben nem lesz benne a hozzávaló stat, idő, killszám, fegyverszintek, ami igazolja, hogy elérte. Mégha ez nem is ad előnyt a játékban+egyedi esetek. Nem éri meg kockáztatni. Már ha komolyan veszi a játékot. Biztos vannak, akik trükkökkel élnek, vicces is, mikor nuke calling, card, stb, aztá el vannak picsázva. Másik véglet a sokprestige-s, de alap operátor, calling cardos "túlügyes" emberke. De ezt kikerülni nem lehet+a free óta én nem nagyon láttam semmi kirívót. Maximum, ha bedob egy 4-es premade-t, na ott bukó van, de ilyet is csináltunk ki randomokkal is, ez se 100% intő jel kilépni.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nutella1
üzenetére
Sok éve létező dolog, nem csak COD-oknál. Különböző unlock toolokat használnak, vagy jobb esetben mókolt szervereken játszanak és úgy kapod meg a cuccot. Mindenre is van megoldás, kezdve a bot lobbitól, az összes camo unlockig, a fegyver húzás, zombi easter eggek, XP boost, összes nuke calling card. Mindenre.
Más kérdés hogy én ilyenekre nem költenék soha életemben, de tőlem függetlenül évek óta megy sokaknál a hasonló biznisz. Ami jobban idegesít (bár nem kellene nyilván) hogy streamerek reklámoznak ilyen oldalakat, valós értékelésekkel. Szóval működő dologról van szó, de ez a lusta emberek pénzkidobása szerintem.
szerk:
Persze adja magát a kérdés, hogy a cégek ezzel miért nem foglalkoznak. Időnként van egy-két hír, hogy beperelnek cheat készítőket, de ez csak csepp a tengerben. Szóval marad a bannolás időközönként, de az ilyeneket sajnos nem fogják soha végleg kiírtani.
-
nutella1
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
De, nagyon is más. Ezért a játékon belül meg kell dolgozni. Mitől lenne más? Áruld el nekem. Ez nem csalás? Én lexarom hol csinálnak maxos accokat(tudok róla, sok szerencsétlen kis vietnami napokat görnyed a gép előtt aprópénzért, az elhízott, dagadt gamertársadalmat kiszolgálni. Olyan is akadt, aki leszédült a székről játék közben emiatt, meghalt). A tiszta játék a lényeg, legalábbis részemről. Mindig is az volt. Aztán lehet túl maradi vagyok. De ha mindenki így lenne ezzel, mi értelme volna a játékon belül bármiféle célt is elérni?
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1
üzenetére
Ez se más, mint amikor veszi az ember a double xp kódot... de a fő dolog, hogy vagy glitch, vagy valami tört szerver, akkor ugye hackelt lobbikat szerveznek, ilyesmiről is hallottam, vagy, ami a legveszélyesebb, hogy oda kell adnod az accot, és "megcsinálják". De ez pl. befektetés is lehet, mert nem drága, és sokaknak van egyébként csak erre xbox accja, megcsináltatja, főleg ha a multi kész, és lepasszolja. Ugye a gémet megvennie se kellett, mert pass+adja a csatolt callofduty accot... Kínában csinálnak maxos accokat+a BO3 alatt volt itt is egy srác, aki cheatelt, és a 4.accountot húzta ki, nem is szerettük

Egyébként a camo baromi jó+baromi sok idő, mégha tinglitangli is, de kb. minden streamernek megvan, aki zombizik+6 órás streameket tol...
Elég durva munka, mert kevés ideig farmolható jól a critical kill+sok fegyó egyszerűen nem jó már korlátozott módban se. Nekem 30 óra alatt nem sikerült egy fegyóra se összeszedni a criticalt, még LMG-m van legjobban. -
nutella1
őstag
Ezek már ilyet is árulnak(sok egyéb mellett):[link] Akkor nem tudom mi a faxon "csodálkozom". Hány ember névre nem méltó vehette meg ezt?
-
petymeg
addikt
Üdv!
Az normális, ha battle royale-ban csak 60 körül van az fps, multiban 130.
-
kengyel
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
Nekem is gyerkőc van a gépnél, de majdnem jobban tolja a Codot, mint én.
-
LackoMester
addikt
Nálam ha a napi 1óra COD összejön, az már nagy eredmény ( meg igazából elég is ebből ), nagyrészt gyerkőc van a gépnél, aki mindent is játszik, de BO- t nem, de Októberig idő mint a tenger.
-
kengyel
nagyúr
Megkezdtem a 10.Prestiget, most lehet haladni.
-
nutella1
őstag
Azt jól látom, ugye, hogy a Battle Pass-t már nem sikerült betenniük most már a dupla xp-be? Vajon miért?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Sokat kell játszani
De ha tényleg a szintezés a lényeg, akkor strategist perk, uav, cuav, harp, smoke, scrambler. Tolj dominationt, vagy ha meguntad akkor TDM. Ezek az alapok, innentől rámehetsz a különböző challengekre, mastery badge-ekre, calling cardokra.Pl: 1 fegyver diamond badge az elvileg 500 kill és 10k XP és ezt kombózhatod ha időközben a camokat is húzod, és rámész mondjuk calling cardok megszerzésére is. Challenge menüt érdemes csekkolni.
Nyilván DOM-ban pontra mész nonstop, ha van lehetőséged pusztítod UAV-kat, heliket, gyűjtöd a medálokat ingame (50xp ezek általában, de sok kicsi sokra megy
) -
válasz
IntelKiller7
üzenetére
KovaaK's Aim Trainerbe beletolsz 3-400 órát, tutira jobb leszel
-
zzola
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Zombi módban.
-
IntelKiller7
nagyúr
Hol lehet a legjobban fejlodni?
zombizni nem akarok -
zzola
titán
Elindult a dupla XP, 8 nap.
-
turho
addikt
Most lett kicsit elegem abból, hogy sorozom az ellent, suttyó "csapattársam" beugrik elém, persze kap egy golyót. Aztán még megkerws és a saját köcsögsége miatt lelő. Komplyan, már ez milyen Zs generációs stílus? 12-en vagyunk egymás ellen, nem két csapat. Ennyi.
Nem is a COD lett csak rosszabb, hanem a morál, a csalások, a fizetős extra tudás, és az, hogy segílybül is bármilyen analfabéta antiszoc is játszhat.
Bár ez a BO6 amúgy is tirpák és idegbetegebb stílusú COD.
A csalók meg egymást vállon veregetik vajon, vagy honnan várnak elismerést? Ez a Gamer X fucktor?
Amúgy SX-en nem észlelek dupla xp-t se tegnap, se ma. Ez akkor fals info volt? (Kézzel aktiváltam 1 órát). -
ricogsm
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Köszönöm
-
ricogsm
őstag
Exitlag? az ugyanaz mint a NolagVPN? Én azt használtam az MW3-nál.
-
Raymond
titán
Megprobaltam most a Zombies-ban feljebb tolni az alap pisztolyt de kinkeserves, nagyon keves pontot ad meg fejlovesek mellett is es unalmas. Inkabb jatszok rendes MP-t. Vagy valamit rosszul csinalok? Lementem 8 + 9 + 10 kort harom jatek alatt es csak level 8 lett a 4-bol. Ugy emlekszek az MP alatt gyorsabban fejoldtek a cuccok.
-
prannk
őstag
Melyik most a best AR meg SMG?
-
BandiHUN
veterán
válasz
viperabácsi
üzenetére
Nem egyedül, 4en ajánlott eleve, mehetsz randomokkal is, mert kevés ember célja x szint, hanem be akarja fejezni... és ha autoshotit viszel max tárral, stb, az ütni fog még 2-es PAP-al is, nem lesz gondod+vegyél falról pisztolyt, ott 1 PAP is elég a robbanó lőszerhez+PHD Flopper(radioaktív lila embléma) ital, hogy magad ne sebezd a pisztoly robbanó lövedékeivel+12000 a lvl3 pajzs. Ennyi elég+max. 20.szinttel el lehet jutni végig, de hozzáértőkkel megvan ugyanúgy lvl15 körül.
-
BandiHUN
veterán
válasz
viperabácsi
üzenetére
Elvileg simában kell hozzá, nem korlátozottban+calling card is más jár, én kaptam mindkettőért jutalmakat ugye, de megnéztem, hogy normal módban megint mások járnak.
-
BandiHUN
veterán
Ezt tudom, eddig csak directedet mentem, sőt 1 kifagyást kivéve meg is csináltuk, csak a jutalom nem ugyanaz/nem kapod meg a skint, stb. Nem a szintre gondoltam, headshotokra, camora, de nem a zombit gyűjteném, hanem a multit.

A lényeg, hogy hogyha nem fontos a szint+a zombi skinek, hamar megunható. Dupla xp tokenem meg amúgyis van bőven/megimt jön a dupla is, de smg-k, ar-ek, shotik kimaxolva szintre, rifle is jól ál, snipert még nem bántottam, meele-t se nagyon, bár azt lehet nem hc-n kellene, de a stakeout arra tökéletes lett volna, de hogy kivették... túl nagyok a mapok meele-vel szaladgálni, sehol nem tudsz átfutni, lelőnek.
-
BandiHUN
veterán
Na, ez jó dolog, +1 prestige
Sokat mondjuk nem számít a szint, persze. De hiányozna, ha nem pörögne az xp-csík, ha már a bp kész, mondjuk a végére a jutalom elég nudli. Calling card challenge-ket nézegettem, van sok közel kész, mondjuk azt kinéztem, ahol a galambok lefossák a katonákat, na azt nem láttam senkinél
Mondjuk ilyenkor azért tehetnének be több 24/7-et,hc-n csak a nuke van, de kb. meguntam, a 10v10 mondjuk jó még, ott is lehet hasonló kört összehozni, de csak a legnagyobb mapok vannak benne.
A stakeoutot vagy mit, ami egy kis házban megy, full kivették, pedig előtte 24/7 is volt, shotizni pedig bejönne, meele is kellene, de sehova se jutok azzal se😨 -
BandiHUN
veterán
Jaja, én is próbáltam, hogy itt olvastam még aznap, de eldobja a fő fegyvert csak...

Kár érte. Lassan meg kéne csinálni rendes módban is a sztorikat.
Mondjuk azért gáz, hogy csak akimbo pisztoly, és kész, mellé wonder weapon max. Minden streamban ezt látom 20+ szint felett, és ennyi. Minden más fegyó semmit nem ér, talán még 50+ egy full felfejlesztett rpg.Én visszasírom az előző zombiját a küldikkel

Itt fix dolgok, csak azon múlik, milyen gyorsan tudsz v~gigmenni úgy, hogy azért fejlesztve legyél, de nekem pl. randomokkal mindig volt halál, csak lvl2 pack-a-punch - al játszottam. Fegyó húzást meg kb. a 10. szinten exfillel tudom elképzelni, olyan gyengék a sima fegyók. A lőszer menedzsmentre kb. elmegy minden pénz
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lol, persze hogy visszajön a 2XP az ünnepekre

-
Acheron
őstag
válasz
nutella1
üzenetére
Most pár napon át én is többet játszottam, rögtön beköszönt a régi ismerős
Míg a heti egy - két napon letolt fél órák alatt észre sem lehet venni a létezését, ha több órát is belerak az ember folyamatosan, azonnal érezni, hogy pont úgy működik a beépítettcsalómanipuláló algoritmus (aka SBMM), mint korábban. És ez kicst sem pozitív a játékélményre nézve
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron
üzenetére
Én már felszedtem sokat, mégis most írt ki két darabot, hogy megvan. Apropo: Ma egész nap játszottam, és csak pozitív stat-tom volt Nuketown-on. De, hogy milyen agresszíven működik az SBMM azt még a fax innenső oldaláról nézni is szörnyű. Mikor engem 10 lobby-ból tízszer bespawnoltat az ellenfél csapata elé, és halomra lövöm őket.. Tényleg sajnálom őket! Honestly. Főleg úgy, hogy 4 napig a másik oldalon álltam. Kitekerném a nyakát, aki ezt a system-et kitalálta.
-
Acheron
őstag
Ez jó, mert nálam bug nem volt, ha csak az nem, hogy
1, Nem, vagy csak elvétve dob az ellenfél egy ilyen felvehető figurát, és olyankor is vagy felkapja valaki előlem, vagy lelőnek, mielőtt odaérnék érte (és emiatt valaki megintcsak felkapja előlem
)
2, Ha fel is veszem, háromból egyet számol el (írja, hogy felvettem, a meccs végén is megjelenik, de ahol be lehet váltani, ott mit sem változik a szám - alig hetet ír, mint elért eredményt, pedig ennél már jóval többet összekapartam.
Viszont az AMR -re meg épp pályázok, alighanem az lesz a Main Weapon, ahogy az MW2019 -ben is a Rytec AMR -el volt a legtöbb kiillem a FAMAS után. Lassú volt és ménkű nagy recoil, de ha csak a kilábujj körmét eltalálta egy robbanó skulóval, az instant kill volt Core módban is.
Lehet, itt nem lesz ilyen hatékony, de a nosztalgia faktor miatt ki kell próbálni...
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1
üzenetére
Segít, ha tanulsz be frageket, hogy ki tudd gránátozni a kempereket, lesipuskásokat takarásból, én pl. nem lövök túl jól, de ezek+mapismeret hamar megy, rengeteg gránát/semtex killem van, ez is más így. Meg azért jobban lehet objektívázni is, aknát használok fieldnek, mindig van rá "kapás", nem a pontokra teszem sokszor. Úgy vagyok vele, hogy jó dolog trükközni. Mostmár szerencsére jobban vannak hasonlók, van partner a "bekerülős" akciókra is, eltűntek a boomer ravaszhúzók is a free után. Bár ígyis magas sokaknak, hogy kc-ben legalább azt felszedje, ami mellett elmegy úgyis

-
nutella1
őstag
válasz
Raymond
üzenetére
Szerintem meg nem megy át amit írok. Senki nem állította, hogy utána x napig nincs egyetlen csaló sem. Ma egész délelőtt sikerült játszanom, végre. Egyetlen egyel sem találkoztam. Ahogy gondolom, most napokig nem is fogok. A nagy számok törvénye alapján, nyilván változik a matek. Időnként.
-
Raymond
titán
válasz
nutella1
üzenetére
Hat megmondom oszinten erre mar nem lehet mast mondani csak hogy "git gud"? Amit leirsz az lehetetlen. Statisztikailag az van hogy ha igaz lenne akkor itt a topic-ban minden ugyanazt vagy hasonlot latnank, de nem igy van. Nem mondja senki hogy nincs csalo, de nem minden meccsen van es ha van is akkor ha ott van egy akkor losz a tobbire. Az is gyakorlatilag lehetetlen hogy allandoan belefuss vagy ha kempel akkor ne menj oda, ezek CoD palyak, ott van a masik ket ut a hrombol minium plusz a naggyobbakon ott a vertikalitas is.
-
nutella1
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Én éreztem különbséget, és minden nap érezni. Ha épp olyan lobbykba dob be, sorozatban egymás után, ahol nincs csaló, szerencse. Én is járok úgy, nem egyszer. Viszont ha sorozatban egymás után tolja ezeket a lobby-kat, nem a "jókor jó helyen"-t, mikor amúgy is kevés időm van, hát na.. Volt ennél durvább persze, mindenki emlékszik a COD4, MW2, MW3 időszakokra. Amúgy telibe tojom én is. Csak idegesítő, amikor 3-4 nap egymás után olyan partykba dob be, arra a pár órára, ahol csak a hülye meg a vak nem látja, hogy az ellenfél csapatából minimum 1, olykor 2-en, 3-an aimeznek, whz-nak.
..és erre írtam, hogy ilyenkor semmit nem ér az exitlag, sem mellé bármilyen méregdrága kütyü. Placebo. Ebben az esetben.
Aki kieső területeken, falun lakik, annak biztos jó, itt a belvárosban, ahol én lakom, semmit nem ér. Nulla. Nem tudom élvezni az előnyeit olyan tiszta meccsekben, ahol senki nem csal. ..és távolról sem a K/D arány ami felmérgel, hanem, hogy agybeteg, nulla embereknél nem létezik fair play, még egy játékban sem. 
-
Raymond
titán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Megmondom oszinten es sem ertem igazan a kollega kirohanasait. En oreg vagyok mar es utoljara BO2-t jatszottam amig lehetett, akkor adtam fel amikor mar tenyleg nem lehetett jatszani mert mondjuk a meccs kezdete utan 5 masodpercel swarm-ok ropkodtek. A BO6 beta/early videok alapjan azt hittem nem megy mar mert tul gyorsnak tunt az egesz, de megy. En csak sima jatekokat jatszok (TDM az osszes palyan es amit eppen megszavaznak Nuketown-on, ez a ketto van csak a filterben), tehat semmi HC vagy Ranked igy csak ahhoz tudok szolni. Szinte az osszes jatekban a top 3-ban vagy a 12-bol pontokban, nagyon-bagyon ritka hogy lecsuszok. Fuggetlenul attol hogy mikor jatszok (este vagy napkozben) es hogy milyen a keverek (PC es konzol) a lobby-ban. A csalokra nem figyelek, akkor veszem eszre ha nagyon durvan toljak de akkor is azt a par percet kibirom aztan a masik meccs ugyis mashogy lesz. A legnehezebb az amikor a masik csapatban egyertelmuen 3-4-en osszejatszanak mert ott egyedul nehez barmit is csinalni, de az legalabb annyibol szorakoztato hogy probalkozik az ember megzavarni annak a csapatnak a seal clubbing jatekat amennyire csak lehet.
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1
üzenetére
Sajnos a free időszak+ hogy lehet nyomni egy friss xbox acc+300ft 2 hét passal, nem tesz jót a csalásnak, ez van, ilyenek ugye olcsó/free csalásokat is bepróbálnak, amik durvábbak/oda is teszik a fullos aimbotot... De egyébként én tegnap is hajnali 1-ig toltam+ délelőtt 2 órát, érdemi külömbség nem volt, talán 1-2 55 alatti, mindenalap ügyeske, de nem volt vészes/furcsa bestplay, inkább jókor jóhelyen. 10v10-en én is vittem így ultrakillel 2x is a topot, kedvenc map, B pont, tóduló buta ellenfél, flak jacket...
Néha van csaló, de ennél sokkal több is volt már, meg a jó kis hackelt lobby, az egyik körben lenullázta a statom egy hacker, a köviben 1 killel fullos lettem+minden challenge unlocked+1/10 gravitáció... és ott is kitartottunk sokan. Ez teljesen jó tud lenni, cod történelemben ez semmi. +vége a free-nek is. Passból egy fél szint van hátra, erre se feszülök most, lehet nyugisan headshotot gyűjteni.

-
nutella1
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Nekem a belvárosból semmit nem számít az exitlag. Most, ahogy általában minden napközben, egyetlen csaló sincs. Ellentétben az esti, éjszakai órákkal. Nincs ebben semmi negatívizmus. Ezek tények. Örülök, ha kieső övezetekben, falun segít, igazán, kolléga. Itt semmit nem ér. Ahogy jó headset, egér, egérpad, és a jó kontroller, még 144hz sem. A cheaterek ellen.
-
rolio1
tag
válasz
nutella1
üzenetére
Bárki szeretné megvenni a Call of duty-t, kérem NE tegye! Nagy kamu, butaság az egész, Semmiről nem szól, nem vezet eredményre. Komplett lehúzás. Nem lett olcsóbb a kenyér és a K/D-mat sem ismerik el sehol!. Segíteni próbálok, hogy az ablakon ne dobj ki felesleget. Haszontalan, Értelmetlen a software. Higgyetek nekem, mindent is tudok, mindenről is, kérdezzetek bátran!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na bugos event téma vége az lett, hogy a készítők mindenkinek odaadják az összes rewardot az event végén automatikusan.

-
BandiHUN
veterán
Jaés csaló se volt, tegnap sem.
Top 1-ek igen. 1-2x.
Ilyen igénytelen vagyok, hogy ez nekem elég. 
-
BandiHUN
veterán
Hú b+, mindjárt dobom a 32-es pingem, jó nekem a 60 issss
Ma legalábbis egész szépen ment. 
Nekem pl. egy újfajta élmény az Exitlag, eddig minden részben el kellett fogadnom, hogy 60+ eu, 250+ usa, most már nem kell. Nemcsak codban, bármi játékban. De ez is olyan, hogy mások meg skint, traceres fegyókat vesznek, mert "jobban adja", erről szól ma a világ. Nomeg kamu a jó headset, egér, egérpad, jó kontroller is. Meg a 144hz,meg az über setup, minden placebó. ERGÉBÉ, imádunk!

Nem fogom emlegetni az exitlagot többet, aki akarja, rákeres a topikban...

Viszont hihetetlen ez a negativitás, amit tol a kolléga🤬
-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Be kell állítani az ExitLagot, meg manuálisan ki lehet választani a szervert és műxik faszán.
-
H14
csendes tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
hagyd, tőle ez totál normális! megmondta/megmondja, és az akkor úgy van! tényeket/érveket ignorál, totál vitaképtelen
-
-
nutella1
őstag
Bárki szeretne előfizetni az Exitlag-ra, kérem NE tegye! Nagy kamu, butaság az egész, Semmiről nem szól, nem vezet eredményre. Komplett lehúzás. Placebo. Segíteni próbálok, hogy az ablakon ne dobj ki felesleget. Haszontalan, Értelmetlen a software.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aki mindenképp szeretné ezt az eventet kimaxolni mindenképp menjen át oda - hamar össze fog jönni, ha a láda nyitásra koncentrál és nem a fight-ra!
Akkor még tolom ma, meg holnap.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szilánkosra(!) törték az egyik wc-t, és egy csaj magára vállalta. Abszolút hihető.
Majd gyere be hozzánk valamikor egy pizzára, amikor lesz időd, vendégem vagy. 100% biga. 

Sokat mondjuk nem számít a szint, persze. De hiányozna, ha nem pörögne az xp-csík, ha már a bp kész, mondjuk a végére a jutalom elég nudli. Calling card challenge-ket nézegettem, van sok közel kész, mondjuk azt kinéztem, ahol a galambok lefossák a katonákat, na azt nem láttam senkinél