- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
makaiadrian
újonc
válasz
laskr99 #16102 üzenetére
A router gyári beállításokkal nekem is NAT type: Moderate módban ismeri fel a játék a hálózatot. Ha állítok be Statikus IP-re port forwardingot, megnyitom az Activision Support által megadott összes portot, akkor sem működik, viszont a játék NAT type: OPEN-re vált. Az imént hívtam fel a DIGI ügyfélszolgálatot, azt mondták, hogy a netem nincs NAT-olva, és a játék futtatásához szükséges összes körülmény adott, hogy fusson, és még sem.... így már végképp nincs ötletem.
-
makaiadrian
újonc
válasz
Sebibalu #15952 üzenetére
Üdv!
Nekem Digi van, én is végigcsináltam mindent amit kellett, static IP, port nyitás, játékon belül NAT Type Open, de még mindig nem talál meccset a game.... Support is csak ezeket a megoldásokat írta, de már nem válaszolnak. Esetleg lenne valami tipp, amivel jó lenne? Ha felveszem a kapcsolatot a szolgáltatóval, ők meg tudják oldani? sehol nem találok olyan választ, amivel előrébb jutok, csak annyit, hogy nyissak portot. Valakinek biztos megoldás?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest