- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
válasz
venom8888 #2126 üzenetére
Fura hogy nem hallottad még. A korosztályomban (30-as) többektől hallottam és néha én is mondom. Ez egy viccesebb nyomatékosítása a mindennek. Pl én mindennel foglalkozom, mindennel is.
Hogy honnan indult nem tudom de beette magát a szlengbe, mint anno a ne oltsál.
Na de hogy témánál maradjunk pc-n akkor hajnali 3 az indulás?
-
-
Laby
őstag
válasz
venom8888 #1884 üzenetére
Miből állna elolvasni azt amiről beszélgetünk folyamatosan? Meglehetősen idegesítő, hogy minden nap írsz, de nem olvasol semmit körülötted, hanem felteszel ilyen ügyefogyott kérdéseket amit pár kommenttel feljebb csomószor megbeszéltünk.
Attól hogy tippeim szerint kb. 12-14 éves vagy még használhatnád a fórumot értelmesen. -
birorichard
őstag
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
venom8888 #1347 üzenetére
Ismétlem még egyszer: azzal játszanak, amivel te. Láttad hogy konzolosok vannak ellened. Mivel crossplay lehetőség van a játékban, ezért konzolos játékosok ellen is tudsz játszani. A matchmaking periféria alapján szűr és szed össze játékosokat. A nevek mellett írja a játék a lobby-ban, hogy melyik platformon és milyen perifériával játszik az adott játékos.
-
mettek
addikt
válasz
venom8888 #1274 üzenetére
Az érdekes akkor mert én is 1440p-ben jatszom 2080super kártyával és olyan 120-130fps-em van.
Hozzáteszem a menüben a felbontásnak van egy csúszkája és az nálam alapból alacsonyan volt tehát hiába volt 1440p-re állítva csak fhd-ban renderelt. Ezt fel kellett húzni 100%-ra. Nézd meg te is hogy ez q csúszka hogy áll.
-
-
válasz
venom8888 #1197 üzenetére
+nem árt kikapcsolni a film effekt is
nem kell a sok kis fekete szemcse mert ha ezek benne vannak kevésbé észrevehetőek az ellenfelekTanulni kell a pályákat bár érdekes van aki ide született már az elejétől fogva ismeri az egészet mint a tenyerét mindig tudja ki hol van és hova kell menni
Érdekes az is hogy vannak nagyon nagyon gyenge játékosok is bár itt konzolosok voltak mind kb semmit nem tudtak hozzátenni átgázoltak rajtuk könnyedén
1 fecske meg nem csinál nyaratMondjuk ez a grund war mode vagy milyen BF utánzat eszméletlen szarul ment nekem is csak meghaltam szinte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest