- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
Sajnos nem ssd-n van a játék, mert azon nincs helyem, de eddig se volt gond azzal, hogy nem azon van a játék és ezek a gondok season 5-nél jöttek. A kártya nem hiszem, hogy ludas lenne továbbra sem, mert más játékoknál viszont semmi gond nincs. Az RX 5700Xt szar volt, mert más játékoknál is voltak anomáliák most, hogy újra nvidia a gépben ezek megszűntek, ergo jó a kártya! Valami más gond lehet a cod esetében amire nem jöttem még rá.
Röviden amit tapasztalok játék alatt 100+ fps van és mikor random megmerevedik a képernyő nincs fps csökkenés, tehát nem micro sttutering vagy minek nevezik, amikor ilyen apró akadások vannak. Nálam nem ez van, hanem egy 3 másodpercre megmerevedik a kép és ez idő alatt én semmit nem tudok csinálni lőni persze igen csak éppen nem látom majd felgyorsul a kép és újra jó aztán random 5 perc múlva megint van hogy egymás után 3x-4x is megmerevedik a kép na igy lőj le valakit! Kihivás ON -
N@idia
őstag
Pont most csináltam meg a win reinstall-t is és semmi! Továbbra is csinálja, de legalább 65 fokos a kártya ami azért jó, szóval a kártya most jó kivételesen!
A proci alapon megy, mivel egy nonK proci dolgozik a gépben meg úgy minden alapon van semmi tunning nincs a gépen meg mint mondtam csak a warzone akadozik a sima multi például nem ami érdekes meg más játékok sem akadnak egy pillanatra sem meg. Azon gondolkozom letörlöm a játékot és újra letöltöm, de 210 gb fél év mire leszedi és ez baromi idegesitő -
omfgk
veterán
FAL:
Increased headshot damage (2 hit at range with 1 headshot)
Reduced near damage (limbs and lower torso always 3 shot)Ez már megint mi a franc?
Tehát eddig nagyon erős volt hiszen 1 hit HS közelre. Ahhoz nem nyúltak.
Viszont most már távolra is 2 hit ha az egyik egy HS...Eddig úgy volt ,hogy 55 dmg távolra (HS) és 40 testre.
Az 55-ből lett most 60+ így akár 100 méteren is 2 hit ez a szar.Tehát ez egy FAL buff eddig. MP-ben
Reduced near damage (limbs and lower torso always 3 shot)
Ez viszont közel sem elég arra ,hogy ezt ellensúlyozza.
Aki eddig nem volt elég pontos vele az ezek után se fogja használni. Viszont aki eddig is jó volt vele az most még jobb lesz.Nem ártana ha olyan valaki csinálná ezeket a fegyver update-eket aki amúgy ért is hozzá.
-
N@idia
őstag
Az egyik legjobb körünk volt én nagyon élveztem minden percét főleg, hogy a jugger is meglett és sikerült egy második hely is, ami kb winnek is mondható, mert az utolsó ember is down lett, na de az a fránya gáz sajnos csak el kapott a végére, de majd legközelebb...
Én köszönöm Oriic a skint, bár azt hittem nem fog összejönni annyi nekifutás után, de csak sikerült!
(#19878) prokxy
Én szerda estétől leszek, ha minden jól megy discordon megtalálható vagyok. Láttam, hogy irtál is játékba, de nem tudtam már válaszolni időben. Oriic meg olyan, mint a fehér holló olyan ritkán van... -
jozefgucci1
addikt
Emlékeim szerint a játékban barátlistámon voltál vagy vagy most meg nem mondom ,de csapassunk pár kör multit és szólok ki az aki használja (.Közben ránéztem és ott vagy ) Napi szinten futok bele a dologba és láthatod másnak is megütötte az ingerküszöbét .Nem én hoztam fel a témát megint amúgy.
-
-FLY->
őstag
Nem tudom, hogy mit értetlenkedsz, ott vannak a konzolhoz a vackok a kontroller és a gép közé, amik mindent tudnak, őszportoló csinál a noobokból, recoil nélkül lehet sorozat macrozni pl a fal-t. PC-n csak egy jobb egér kell, a szoftvere tudja a macrot, de ott van a kínai előfizu is, az több támogatást ad, kávézás közben kikapcsolt monitorral lenyeri a warzonet.
-
-
omfgk
veterán
Pont ezt akartam írni.
A fire rate a FAL kapcsán talán 500rpm.
Ennyit azért elég sokan tudnak kattintgatni (mondjuk én nem, az igaz).
A változtatás előtt mennyi is volt? Talán 800 rpm körül is lehetett vele lődözni.
Na az már 13 katt/sec. Biztos van olyan aki tud ennyit, viszont itt már közel sem lesz pontos vele az ember. Akkor még könnyű volt kiszúrni a makrókat. -
Dragon3000
nagyúr
Gondolom benne van az, hogy ki mikortól szedte le, nekem az egyik frissítésnél belefutottam abba a hibába, hogy az egész játékot újra húzta, így ez miatt is lehet eltérés, illetve, ha valaki először csak a warzone-t használta és később vette meg az alapjátékot, gondolom minden frissítés alkalmával marad valamennyi szemét, így 1-2GB eltérés lehet.
-
-
-
-
-
legutobbi 2 szezont en 1-1 napig toltottem
Ezzel sajnos nem voltál egyedül. Nálam is ez volt. Viszont a legutóbbi 4-es szezont reggel 8 után 4-5 perccel tudtam elindítani és akkor nagyon hamar lejött. Direkt korábban beültem a gép elé, de 8-nál előbb semmi nem volt sajnos.
Amikor megjelent hivatalosan a játék, akkor aki előrendelésben megvette az tudta letölteni, de a játékot csak a megjelenés napján lehetett elindítani. Lehet azzal kevered. -
-
-
-
-
KaitouP
nagyúr
Oké, és igaz, de azért az az 1 év nem mindegy hogy hogyan telik el, vagy hogy ha ennyire a következő CoD játékra készülnek, akkor mert illett volna kis cirkuszt adni már a népnek. Én is mindig megveszem az adott részt évről évre, 4 részt vettem meg a szériából kétszer (BO, BO II, BO III, Ghosts), de nem ez volt a legerősebb játéka a szériának content minőség és mennyiség + support tekintetében ha a szóban forgó játékmódot - a CoD játékok központi elemét - nézem.
Mindegy, volt már szarabb is.
-
KaitouP
nagyúr
Tiszta sor, én viszont sok más emberrel együtt 20K-t adtam a játékért, és akkor még szó sem volt arról hogy lesz ingyenes Warzone. Értem hogy rengeteg pénzt lapátolnak extrában be a mikrotranzakciókból a Warzone-nak IS köszönhetően, de az alapjáték árán felül én is ugyanúgy költök egyes esetekben MTX-re, mégis azt érzem, hogy nincs support - jelen esetben - Multiplayer mód mögött. Ott van mutatóban, néminemű content közben csöpög hozzá - én azt mondom, minőségben akkor is szarabb mint amikor fizetős SP rendszer volt - aztán ennyi, közben meg Warzone így, Warzone úgy csak a Warzone.
Valahol ez amiatt is lehet mert tömegeket akarnék bevonzani az amúgy is népes alapjátékhoz is, na meg kategóriájában az alapjáték a király szintet képviseli, a Warzone fényében viszont vannak vetélytársak azért. Ettől függetlenül a jelenséggel örökös Multiplayer játékosként annyira nem értek egyet. A Warzone side mode kéne legyen, nem core mode.
Jelige: Szerintem.
-
-
-
dombi81
senior tag
A játékban FPS unlimited van beállítva, soha nem használok vsync-et. Egyedül driverből az alacsony késleltetési mód van beállítva ultramagasra.
A smooth megfelelője: lágyabb, ez a megfelelő magyar szó rá, de még azt sem mondanám, egyetlen előnye talán a 144hz-nek a valamennyivel teltebb színek, de egyéb semmi más. Viszont az itt is orvosolható könnyedén, akár kalibrációval, akár másfajta mode használatával.#18955: csak COD-ozom, semmi más.
#18958): szerinted egy 2080ti-vel 60 fps-sel fut a játék 2k-n?
#18959: nem észlelek képtörést.
-
-
dombi81
senior tag
Már előfordul, hogy itt sem olyan hamar talál lobby-t, és abban sincs jelen a maximum lehetséges létszám, crossplay ide-vagy oda. Minden attól függ, milyen lesz a következő rész, elfelejtődik-e vagy sem, ugyanúgy mint a többi korábbi COD. Tartalom nélkül a crossplay ugyanúgy nem fogja megmenteni.
-
-
Laraxior
titán
PayPallal vettem, de látszik a második képen, hogy van összesen 1900CP-m.
Jött visszaigazoló e-mail is.
Hmmm, mondjuk érdekes, mert nekem összesen volt 700CP... most vettem 500at.
Az csak 1200, hogy lett abból 1900.Itt se kell többet vásárolni. Szoktam másik játékba ezt azt venni ingame...de ott egyszerre megjelenik.
-
prokxy
veterán
Néha nálam is kiborul a bili, mert úgy adja be a dolgokat vagy pont nem, fáradtság, sokat toltam azt kicsit megcsömörlöttem tőle, stb, de már tolnám most is, csak meló van.
Még "csak" 350 körüli órám van benne, de még mindig nem unom. Azt kell mondjam, megérte.btw. ez évi cod-ról van vmi hír? Téma, mikor jön, stb?
Mennyire szokott a régebbi rész életképes maradni? Mert ha a kövi rész régi fegyverarzánálos lesz, akkor lehet skippelem, mert a BF után 2 résznyi őscuccokból elég volt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged