-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
Mert egy lépéssel mindig előrébb vannak a cheat progik gyártói Aztán ha már kint van egy ideje akkor tudnak rá reagálni az anticheat fejlesztők. Ez volt/van/lesz! Ezt el kell fogadni sajnos.
engem megmondom őszintén jobban zavar, hogy a res scalet leveszi 50-re. Vagy pl az identitynél még mindig ott a kis zöld pötty... apróságok de na...
-
TommyS_27
senior tag
Itt is van miről is szól az Aim Assist. Szóval maga a program nem fog akkorát segiteni. Az más kérdés, hogy léteznek konzolra is okosságok amik nem éppen legit megoldások.
-
dombi81
senior tag
Normál és HC játékmódban nem érkezett az égvilágon semmi. Ha sértőnek vetted a kocka kifejezést, sajnálom, nem annak szántam. De elég kockának kell lenni ahhoz, hogy a meglévő kevés számú map mellett, valaki éjjel-nappal csak azt tolja. Nyilván azt fogja, mivel más nincsen.
-
Laby
őstag
Majdnem mindenben egyetértek. Nyomom megjelenés óta, még egyszer sem idegesített fel hogy csalóval találkoztam volna. Soha egy CoD részben nem volt messze ennyire kevés csaló, mint itt. Konkrétan egyet sem tudok felsorolni, de biztos volt aki WH-zott csak nem látszott és nem érdekelt. Mindenesetre egy köröm sem volt még azzal szétcseszve, hogy jönne egy aim-os barom, vagy valaki aki nagyon túltolja a WH-t.
Akik csalók miatt sírnak azok 90-95%-ban csak indokolatlanul rinyálnak, és nem jönnek rá hogy hangosan futnak, ugyan oda helyezkednek állandóan, látszanak az UAV-on, vagy egy csapattárs adja le az infót, vagy csak 40x ügyesebbek nála...stb.Viszont a XIM az miért cheat? Mármint engem nem érint mert PC-n játszok, de ha egy olyan játékról beszélünk ahol nem támogatott az egér-bill ott oké, de itt ahol legálisan is játszhatnak egérrel meg billentyűvel, akkor nem mindegy hogy XIM-en keresztül, vagy nélküle játszik egérrel?
-
BandiHUN
veterán
Hmm...lehet unjuk a konzolos szenteskedést,a tapasztalatokhoz képest?
Én egyébként szeretek a konzolosokkal együtt játszani,mikor funolok,még egész jól viselem a sok belevinnyogást,meg ugatást is,mert tényleg az átlagos konzolos pont jó puskacsővégre...de ennyikeA játék ott kezdődik,mikor már csak PC-sek vannak a lobbiban.És nem ÉN döntöm el,a játék mondja ezt.Persze aki sose jut feljebb,az oké.Az azt hiszi,a szintjén király,és nincs más...
-
BandiHUN
veterán
Elég sokan durvák PS-en,túlságosan is,ezt én is észrevettem HC-n(simában nem furamód gondolom ott a több skuló miatt nem dob annyit az autoaim),és meglepően sok a konzolosok közül,akinek extra dolgai vannak,emblémák,cardok,amiket nehéz megszerezni,most is volt egy kétfős brigád az utolsó körömben,148 és 141.szintűek
De sok ilyen van.Pedig a PC-sek amúgy a jobbak,nem véletlen,hogy vegyes lobbiból full PC-sbe visz fel minden nap.Mégis a konzolosok vannak "kigyúrva"...Egyébként szinte minden off ismerősömnek van ximje.Nincsenek illúzióim...
-
TommyS_27
senior tag
Nem azt mondom, hogy nincsenek csalók, de azért el van túlozva rendesen a dolog.
A magyar gamer társadalomra amúgy is jellemző évtizedek óta, hogy azt gondolják náluk szebb okosabb ügyesebb nem létezik. Aki mégis jobb az csak csalhat! tisztelet a kivételnek.
Jó példa erre egy ismerős aki nem volt a legügyesebb, de csiterezni azt világbajnok szinten tudott.
Egész meccs alatt ment a trashtalk, hogy mindenki csal. Volt 10:35-as kd-je. Az enemynél meg a top fraggernek 40:30. Nekem volt valami 50:20. Amikor megkérdeztem, hogy ezek szerint Én is csalok? Akkor elhallgatott. Azóta inkább nem játszok ilyen rinyagépekkel. -
csƵ
addikt
Na, azt minek neveznéd, hogy beugrik elnéz balra, majd a fejemre rántja ellenkező irányba a keresztet és fejes. És nem egy ilyen mák van egy menet alatt. Simán látszik a mozgásából, hogy semmi skillje nincs, de folyamatosan bead neki 5 killt egy tárral meg ilyen finomságok. És nem én jegyeztem meg a chatben, hanem mások is. Nincs azzal baj, ha valaki jobb nálam, mert a mezőny egyharmada általában jobb, de azért vannak kirívó esetek, amikor több mint gyanús a dolog.
-
BandiHUN
veterán
6x toltam meg wheelson fölé,1 lett meg...
DE már van 2
Rengeteg a cheater egyszerűen,és a shipmentet adta mindig fel is b...ott,pedig mentem vagy 4-5 kört elsőként 60-75 killel,de mindig jön egy airstrike,mögém spawnolja az embereket,valahogy ez nem célravezető mégsem.Legalábbis ez biztos nem hétvége délutáni móka,minden dedós és csaló ontja,olyanokat látok killcamban,hogy a hajam égnek áll,pedig egész hétközben nem voltak ügyesgyerekek.Külön kéne a shipmentnek lenni,a Rust jó map lenne,de alig adja,és az is ilyen TDM-KC,ami pont gyűjtögetni nem jó a 10 killre. -
KaitouP
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
A single player részét tekintve igen, multiplayerben viszont a pályák egy része a megszokottakhoz képest nagy. Az összes Call of Duty fejlesztőcsapat legelső, legfontosabb szempontja pedig az, hogy mindegy hogy mi van, de az a 60 frame per second betonstabil legyen konzolokon - ezt mindig is teljesítették, és azóta is teszik.
Hatalmas technikai bravúr volt annak idején PS3-on az Advanced Warfare, a PS4/XONE már bőven kint volt, a PS3 meg már szinte mindenre gyenge, de a Sledgehammer-es srácok még mindig ki tudták hozni az engine-ből és a konzolból azt a bizonyos 60 frame-t.
Azt meg azért elmondom neked, a "nagyon nem fair" kijelentésedre egykori HC PC-sként (illetve ma is van erős gép itthon, de CoD-ra már pont nem használom), hogy aki nem tud játszani, azon magasabb fps és fov érték sem fog segíteni, aki meg tud, az fél kézzel vakon is elbánik veled úgy, hogy egy CRT monitoron játszik 800x600-ban.
Emiatt szerintem felesleges aggódnod. De kérdezd meg a többi PC-s kollégát is, akinek van legalább 10 éves múltja.
Battlefield V-höz: [link]
Szíved joga hogy PC-zel vagy sem, bár ha szeretnél Call of Duty-t a játszani a jövőben, én nem ajánlom, az Activision nyíltan szarik a PC platformra már, valahol jogosan, az eladásai 5%-t adják csak a PC-s példányok a játékaikból.
-
mcwolf79
veterán
A COD 60 fps konzolon.
Én amúgy ha aközött kellene választani, hogy PC-n szopjak minden mással (amiről a topic szól 80 %-ban), vagy konzolon csak a gyári FOV-val kell "szenvedni" , akkor én inkább utóbbit választom.
Biztos én már öreg vagyok a statbuzulsához, de konkrétan lexarom, ha valaki amiatt öl többet mint én, mert halszem optikát tud csinálni a FOV bűvészkedéssel. Régebben még én is ráfeszültem a statra, de konkrétan ma már így 40 felett lexarom, ha csak 1 környékén van a K/D-m. -
KaitouP
nagyúr
A Doom csőjáték, kvázi folyamatosan szűk terekben játszódik, ahol meg nem, ott általában enemy dömping sincs. Nem jó példa.
Apex Legends 110 -es értékű maximum FOV-al még mindig be-be reccsen 60 fps alá XOX-on is, a 60 fps-t meg csak azért képes tartani, mert folyamatosan működik a dynamic resolution, ami sokszor kellően homályossá teszi a képet. (Ugyan ez működik minden Call of Duty alatt is.) Ja, és hány fő játszik maximum a pályán? 60? Megint nem jó példát hoztál.
Láttál már videót vagy képet a MW FOV és az enélkül kép között? Mutathatok ha nem.
Ember, barátom, 3000 órám van PC-n csak Call of Duty 2 és 4-ben, pontosan tudom hogy hogyan néz ki egy shooter magasabb értékű FOV-al, hiszen csak úgy játszottunk.
Nekem nem kell képeket mutogatni hogy tudjam, miről is beszélek.
Először azzal kéne foglalkozni, hogy ne legyen csökkentve a resolution ilyen megoldásokkal mint a fenti, és hogy tartson a játék legalább 144 fps-t FHD output res. esetén. A FOV a következő lépcső csak. Meglátjuk, mit tud a next gen.
-
Casanova*
veterán
Az a jó,ha mindig más map van,nem mindig ugyanaz. Pl. Bo4be egyik kedvenc mapom egész délután nem volt,mert nem szavaztak rá. Ám cdl pro játékmódokban a legjobb mapok vannak,nem mind. Csak kár,hogy kevesen játsszák,sokan kilépkednek. Túl jó játékosok játszanak ott. Király,hogy ott nincs shoti,rpg,claymore,stb. Meg ott sokkal kevesebb a kemper,ott mindenki rushol. Más: Ázsiai szerveren játsszatok! Itt többen játszanak, gyorsabban keres és egyenlőbbek a pingek.
-
dombi81
senior tag
Fontos. De tegyenek be a hagyományos játékmódokba valami mást is. Engem az sem érdekel, ha lecopyzzák az eddigi összes régebbi pályát, ha már semmilyen ötletük nincs. De a Shipment és a Shoothouse nem hosszútávú elfoglaltság. Bohóckodás.
#9463: Nem, mert meg fogod venni szvsz, a következő részt is! Mivel nincs alternatíva.
-
raggg
senior tag
Nem a ping miatt panaszkodik a játékosbázis nagyja az SBMM miatt
És nem csak a gold problémát írtam. Most javították, hogy killchaint kaptál killchain nélkül is pl. Írtam a múlt heti (?) frissítés problémát. Írhatnám azt is, hogy a spec ops frissítést végtelen loopban próbálta leszedni a ps4. Írhatnám azt is, hogy a gunfight tournamentből kifagyogatnak a játékosok. Szintén múlt heti, hogy normál meccsek után restartolni kellett a játékot, mert frissítést jelzett. A BP progressben szintén voltak hibák, nem csak a camoknál. Aztán volt olyan is, hogy valami megvásárolható skint alkalmanként nem láttál a játékodban (láthatatlan ellenfelek). Végtelenségig tudnám sorolni azokat a hibákat, amik a BO4-ben nem voltak. Arról ne is beszéljünk, hogy eddig csak az AC7 alatt hallottam a PS4 ventit, de mivel itt képtelenek meglépni a framerate korlátozását a menüben, majd felrobban szegény gép. A menüben...
Ne érts félre: ha magas a pinged, az rossz. Ha az SBMM-et úgy kalibrálják, hogy nagyobb legyen a thresholdja, akkor ez meg is oldódhat. De így is van és azért magas a pinged, mert a legközelebbi szerver Londonban üzemel, akkor meg tökmindegy. Amíg nem látod a játékban, hogy hol van a szerver amin játszol, addig a kettő közül bármelyik lehet a hiba.
dombi81:
Nem a fejlesztéssel van a probléma szvsz, hanem a QA-val, vagyis: a legtöbb játékbeli bug 1-2 óra alatt javítható, amit utána alaposan át kell tesztelni. A tesztelők meg hiába éjszakáznak, ha egyszerűen nincs rá idejük a release-ig, a játékosok meg rinyálnak az új contentért, úgyhogy inkább kidobják bugosan, hogy "majd javítjuk". -
dombi81
senior tag
Szerintem az akasztja meg náluk a rendszert, hogy semmit nem költenek fejlesztésre. Próbálkozni próbálkoznak, de amit eleve elcsesztek, azt már nem tudják javítani, ez már így marad. Itt az új beharangozott, korszakalkotó COD! Tele ping és szerver problémákkal. De van nektek Rust és Shipment. Hűha, oda ne rohanjak. Annyira szánalmas. Így is betegre kaszálták magukat a játékkal, épp ezekkel a gondokkal nem fognak foglalkozni.
-
raggg
senior tag
Ne viccelj már. Már leírtam egyszer az SBMM-ről a véleményem, úgyhogy most nem kezdenék bele (röviden: csak normálisan kell beállítani szerver-oldalon), de komolyan az lenne a legnagyobb gond? Mikor kiadnak úgy frissítéseket, hogy lenullázzák az ingame progresst?
Amúgy a RAM-7 camo-k feloldhatóak már egyáltalán... ? És még sorolhatnám. Eddig nem volt olyan hét, hogy ne találkoztam volna bugokkal, pedig én nem is játszom minden nap. A béka segge alatt van a QA az activisionnél (már nem egy cikk született erről sajnos), persze a széthajtott tesztelőknek is időre kell dolgozni, aztán mennek ki a patchek teszteletlenül. Kiadás - november ? - óta nem volt olyan frissítés, ami ne hozott volna be újabb hibákat.
-
Corpuscle
őstag
Ott nekem sem rémlik technikai probléma. Még kisebb bugokra sem emlékszem. Elszámolt minden kihívást, nem ragadt be semmi. Igaz csak a multit nyomtam, a többi játékmód nem érdekelt (zombi, br), de ott sem nagyon hallottam problémákról.
Itt sokkal hektikusabb a játék is. Egyik körről a másikra olyan váltások tudnak lenni, csak pislogok. Hogy ez a sbmm, ping stb. miatt van, nem tudom. -
BandiHUN
veterán
Én is mentem pár kört,hát a 100as ping PC-n is befigyelt,1 kört sikerült a végén játszanom 70-en,JSan kolléga ellen,na az jóvót'
Rápróbáltam a HC-ra,hogy letudjam a 100 kihajolós killt,meg is lett,erre kiderül,hogy még kell 12 longshot...
DE napiban volt épp 15 fejes LMG-vel,az meg is lett.Nem tudom,mire volt jó ez a mai frissítés,elvették a dupla xp-t is,a játékot is elqrták,a clantag bug...DE van egy csomó cucc a shopban,az kellett!
-
csƵ
addikt
Semmi értelme skill alapján összesorsolni a játékosokat. Semmi sem ezen múlik. Hiába van valakinek 55 szintje, ha egy 1 szintes próval összekerül, semmi előnye nincs azonos ping esetén. Megfordítva egy 55 szintes prónak nincs sok esélye egy 1 szintes kezdővel, ha az előbbinek 500 a pingje.
-
csƵ
addikt
-
Deck
titán
Komolyan a kedvem elmegy így a játéktól.. Fa*znak kellett ez az új sbmm.. A legközelebbi embereket kéne bedobálni nem pedig a szintnek meg stb dolgokat figyelembe véve. Néha alacsony és jó minden, néha meg kb játszhatatlan akkora a latency. Honnan jön pár játékos Kínából? Ha bele gondolok, hogy a ping ez X 2-vel akkor te jó ég.. PS-en és itthon is a pingem csak 12 de a játékba néha borzalmas.. És látom rákeresve a neten nem vagyok egyedül vele
-
oriic
HÁZIGAZDA
A crossplay a platformra vonatkozik. Ugyanúgyg PS4-es ellenfeleid vannak,csak valszeg vegyes party-t kaptál ki ellenfélnek. (Egér+kontrolleresek egy csapatban. Az más kérdés, hogy a rendszer miét rak össze illyenekkel)
(#9297) mobal
Én azt ritkán használom, de kb ugyanígy vagyok az UMP-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged