- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
No igen, HC -n mondhatni a FAL adja a másikat
Normál módban nem kell hozzá noobnak lenni, ott, ahol 3 - 5 (esetleg több) lövés kell egy halálhoz AR fegyverből, egyértelmű hátrányban van a nagyobb tűzgyorsaságú automatákkal szemben. Normálban nekem inkább az FR 5.56 (aka FAMAS) jön be - két pontos burst általában elég egy killhez. -
BandiHUN
veterán
Egy kicsit tol rajta,igen,pont az emlegetett "-1 golyó" dolog múlik rajta sokszor,plusz átlőhetővé tesz dolgokat,amiken amúgy full nem megy át a golyó,emiatt bújkáló,fedezékesdit játszó ellenfél ellen jól jársz.Plusz könnyebb sokkal lelőni a killstreakeket is,én ma lőttem Odennel 2 tárból még wheelsont is,nomeg annyi elég egy VTOL-ba is.HC-n elsődlegesen az átlövés miatt jó,mert ott mégha csökkentettebb a sebzés,de el lehet vinni az ellent.Gyengébb fegyveren normálon nem biztos,hogy megéri,mert csak karcolgatásra futja falon át,többet érhet egy hipfire miatti lézer pl.MP7-nél,vagy ha jól célzol,a pontosságot javítani,hogy könnyebb legyen a fejlövés.De tényleg kinek mi,én is naponta váltom,bent van-e,vagy épp jól megy a fej,és cserélem Mo's Money-re,vagy jól jön,ha szórósabban megy a célzás.
-
KaitouP
nagyúr
Nem arról van szó hogy nem lehet feltenni kérdést, ezért van a topik, hogy kérdéseket tegyünk fel és válaszoljunk meg. "Csapat" nincs, "megszokott" csapat sincs, mindig érkeznek újak, amellett hogy évről évre ismerős arcok is jönnek.
Te azt kérdezted, van-e olyan oldal amilyet keresel ---> célszerűbb Google-zni. Ha azt kérdezed, "srácok, szerintetek XY fegyverrel melyik a legjobb loadout, mi a tapasztalatotok?" ---> Jó helyen jársz, fórum.
A mondandóm lényegi része egyébként nem ez volt, hanem az, hogy - ismétlem - jobb, ha te magad tapasztalod ki, mi áll neked kézre, mert nem egyetlen egy jó megoldás van, hanem tucat.
-
BandiHUN
veterán
Tapasztald ki a tutit.Nem mindegy,mire gyúrsz,hogy játszol,mi a fontosabb,és milyen módban vagy.Egyébként pl.AK-ból sokan osztottuk meg a buildunkat,én tettem ki M4-es,Odenes képet is.De pl.nálam sokra mész vele,mert én pl.accuracy-ra gyúrok meg recoilmentességre,de nem kell csak reddot,mert 32 colon játszok,minek szkóp,viszont HC-t tolok és középtávra alapozok.Szóval Neked kábé normálon,rusholva halál lenne...
Tessék nézegetni a kiegeket,mi mihez ad hozzá,és miből vesz el,mi az,ami ellen tennél,pl.összelövésekkor kéne többet sebezned,akkor tolsz FMJ-t,vagy idegesít,hogy a messzebbi ellenfeleket csak karcolgatod,és több az assisted,mint a killed,vagy épp oneshotolni van kedved körbefutva,mert akkor shoti kell,vagy erős rifle,lézerrel,vagy tunkolnál,akkor SMG,nagy firerate,de gyors reload és mozgás,gyors ADS...
Piszok sok mindent kell nézni.Ez nem pottyan az öledbe egy videóból... -
KaitouP
nagyúr
Mire való a Google?
Egyébiránt az egész Gunsmith téma pont arról szólna, hogy TE rakd össze és TE tapasztald ki, hogy a 6 millió kiegészítő közül számodra melyik kombináció a legjobb. Van egy rahedli - mindig is volt - videó, írás "best" loadoutokról, de aki kicsit is otthonosabban mozog az fps-ek világában, az tudja, hogy ezek kattintásvadász bullshitek, mert nincs csak egy vagy kettő jó megoldás. Mindenkinek más all kézre, más a stílus, és azn túl hogy vannak "Jolly Joker" kombinációk, még rahedli módja van egy jó loadout összerakásának.
-
shotika
őstag
Naja, az elején még mókás volt csinálgatni a challengeket, csak épp szép lassan kiölte az egész játékot. Az évenkénti megjelenés, és az, hogy mindig "behazudták" hogy mekkora új dolgok vannak, teljesen megölte a címet. Hibás a kiadó, amiért ezt a modellt erőltette (mint vállalkozás, megértem, de attól még elítélem), és hibásak a játékosok is, amiért nem jeleztek a pénztárcájukkal. Hiányzik a dedikált szerver, hiányzik a társaság, a fesztelenség, de még a versengés is, sokkal személytelenebbnek érzem az új részeket, még annak ellenére is, hogy mindenféle cuccal egyedivé tehetjük magunkat.
Nem várom el a CoDtól, hogy újra ilyen legyen, vagyis inkább, nem fogom számonkérni rajta, olyan amilyen - de a részemről már az is intő jel, hogy már Battlepasst se vásárolok. Korrekt dolog a részükről, hogy végre ingyen vannak az új pályák, de azért nem felejtem el, hogy előtte 10 évig ezzel szopatták a játékosokat. Egy fecske nem csinál nyarat, jónak tűnik az irány, vagy legalábbis az, hogy felfedezték, hogy mik azok amik nem működnek és változtatni kellett, de nem az új Modern Warfare lesz az, ami visszadja azt amitől egy multiplayer játék játék tud lenni.
Csinálhatunk csapatokat, felvehetjük egymást battleneten stb, de én bevallom, egy idő után fárasztó összeszedegetni az embereket hogy menjünk egy jó meccset végre. Ha versenyszerű, az más, most csak a public részét mondom.
Szerintem az itt problémázók többségében is felmerülnek ezek a gondolatok.
Ez a játék nem ad semmilyen felületet arra, hogy a játékosok saját rendszert alakítsanak ki, társuljanak, és legyen egy állandó hely ahova járnak. A való világ is kitermeli ezeket a helyeket, anno így indult ez a játékoknál is, tökéletesen jó volt a dedikált szeró rendszere (nyílván voltak problémák, idióta adminok stb, ez ezzel jár), azt kellett volna tovább vinni, és nem ráerőltetni egy teljesen újat. -
newmoonlight
senior tag
CoD4-gyel 2, MW2-vel pedig 10 évet játszottam. Mindkettő (számomra) megunhatatlan. (Utóbbit csak a csalók miatt hagytam ott.)
Az MW viszont valószínűleg nem lesz egy 10 év múlva is játszható alapmű. Annak ellenére, hogy láthatóan sok munkát fektettek bele és nem egy falon ugrálós, röpködős, pattogós, retardált gyerekeknek szánt bohózat.
Szép a grafika, a hangok, a menü, a fegyverek, az animációk, az effektek, szinte minden gondosan kidolgozott. Engem (sokakhoz hasonlóan) "csupán" egy dolog zavar, az orrba-szájba kempelés. Ez mondjuk nem is elsősorban a pubertáskorú ifjú titánok hibája, hanem a játékfejlesztőké, akik a feladatokkal, fegyverfejlesztésekkel, challenge-ekkel sajnos pont abba az irányba terelgetik a gyerkőcöket, hogy ezt tegyék.
Ha Bécikének a lila csíkos után égető szüksége lesz a rózsaszín pöttyös fegyóra, akkor Bécike órákon keresztül hascsikarásosan összegörnyedve fog 5 m2-en körözni, vagy csak az orrát a sarok mögül kidugva "harcolni".
("Bécike" ilyenkor csak arról az apróságról feledkezik meg, hogy az ő kempelésének az az alapfeltétele, hogy az ellenfelee ne kempeljen. Rush-oló ellenfelek nélkül elég eseménytelen lenne ez a "taktika".)
Mindent összegezve mégis azt mondom, hogy (lehetőleg akciósan) vedd meg, aztán, amikor kifogsz egy "Bécikékből" álló csapatot (akár ellenfelet, akár sajátot), azonnal lépj ki, aztán boldogítsák egymást.
(Az álomfelállás meg éppenséggel az lenne, ha mindkét csapat minden "játékosa" ilyen "Bécikés" beállítottsággal a meccs első másodpercében lehasalna a pálya egyik, ill. másik végében, aztán a meccs végéig élveznék a semmit.)
Ui.: Remélem nem volt benne személyeskedés, trágárság, vagy bármi, amit a szabályzat tiltana... (Ezúton kérek elnézést minden Béla nevű olvasótól!)
-
Dave567
addikt
Ww2 bétában toltam kicsit, de nem fogott meg, igazából ez se annyira, nem rossz, de nem is jó.
Mondjuk nekem ezzel a darálással van a problémám, meg hogy nincs pálya választási lehetőség, de ezen kívűl nem rossz.
Annó az MW1 megért volna 20000 Ft-ot, ez már nem.
Tényleg nézz valahol valami olcsóbbat. -
jozefgucci1
addikt
Nem várnám a helyedben azt az érzést mint anno a Cod4 adott , mert ez már nem olyan , még ha nagyon annak is szánták . Anno rengeteget toltuk a COd4-et és két szerverünk futott folyamatosan ,de azért csak eltelt 12 év .A maprotáció pl borzalmas és nagyon gyorsan meg lehet unni . Teljes áron tuti nem venném meg most sem inkább valami kupont vennék vagy a platimarketen egy olcsó kulcsot .
-
boogie84
veterán
Cod4 azert futott sokaig mert voltak hozza szerverek. Mw2-vel hatalmasakat jatszottunk anno! Hogy ez mennyire lesz tartos? Szerintem csak akkor marad olyan tartos mint egy cod4 ha lesznek dedikalt szerverek. Ha nem, akkor egyik jatek sem hosszueletu!
Ez egy tenyleg jora sikeredett cod, mw2 utan en kiprobalnam a helyedben! -
Segal
veterán
itt cross platform van tehát együtt tudsz játszani a konzolosokkal is. Főleg ha van a baráti társaságodban ilyen
Más: Végre meglett a lvl155
Ennyi idő volt. Úgy hogy közben elég sok feladatot is csináltam és 3 gold skint is megszereztem. Tehát ugyan fontos volt a szint is de nem csak arra mentem. Meg ugye nem is én vagyok a legjobb lövő a játékban
Egy probb játékos simán lehozza 3 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest