Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kempinglámpa helyett kürt
- Vivo X200 FE amire vágytam
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
válasz
Dave567 #5507 üzenetére
Nem próbáltam. Annyira csalódtam a WW2-ben, meg ebben az "évente adjunk ki új részt dologban", hogy úgy voltam vele csak kidobott idő megvenni bármelyik codot, mert mire belejön az ember és megszereti már pl éjfél után nem talál teli szervert, mert abbahagyta a játékosok zöme...
Segal: Akkor a dedikált szerveren mondjuk nem élnének a feladatok. Én igazából lesz@rom a napi/heti küldiket. Részben ez égetett ki WW2-ben. Időre megcsinálni a napikat és mellette tolni a hetiket és pont ezek miatt nem élveztem úgy a játékot, mint régen a "csak belépek és tolok pár kört" Cod 4-ezésnél. Hajtott a még ezt meg azt kell megcsinálni dolog. (De jó volt az ölj 20-at 20 perc alatt sotival és egymás után dobta be a távolsági fegyvereknek kedvező mapokat..)
jozefgucci1: Aprón nézek RTX kulcsokat 10k Ft környékén. Ennyit megérhet. Teljes áron 2x is meggondolnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Villanyszerelés
- LED világítás a lakásban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- SzoftverPremium.hu
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest