Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
newmoonlight
senior tag
Mielőtt még mindenki felvágná az ereit a csúnya-csúnya kilépkedők miatt, szíves tájékoztatásul hadd idézzem egy szaktársunk (elfelejtettem a nevét) az evörgrín kempelés-témakör kapcsán elhangzott örökbecsű megállapítását, miszerint "amíg a kempelés teljesen legitim (v. legális), addig miért sír a szája bárkinek is emiatt" (vagy valami ilyesmi).
Hát akkor...
Amíg AZ IS teljesen legitim, hogy akkor lépek ki a játékból, amikor erre kedvem szottyan, addig miért is sír a szája bárkinek is emiatt?!
Emlékeztetőül. Én pl. elég sokszor lépek ki ilyen-olyan meccsekből az ilyen-olyan mértékben "kurvára unalmas", "nyomorék b.zi", "gerinctelen féreg" stb-stb. -ezeket a jelzős szerkezeteket pár előző hozzászólásból mazsoláztam ki (nem moderálódtak senki által, tehát feltételezem, nem közízlést sértőek)- kemper miatt.
Még egyszerűbben. Vagy sírdogálunk minden (pl. játékból kilépők ÉS a kemperek) miatt, vagy nem sírdogálunk semmi miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LED világítás a lakásban
- OLED TV topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest