Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo28
tag
Srácok nekem kellene egy kis help, mert már a sírás kerülget, egyszerűen nem tudok játszani, mert folyamat server disconnected van már a játék indításakor is az fogad, meg kb max 5- percet ha tudok játszani egy egy körben, mert egyből ledob és nem tudom már mitévő legyek. Próbáltam már mindent Port továbbítást is Dmz Host-ot is beállitani tűzfalon is engedélyeztem a portokat, de semmi nem segít. Van hogy 10 indításból 10 server disconnected és ha véleltlen elindul játék közben tuti kifog dobni. A Natom is folyamat Strict vagy Moderate annak ellenére, hogy engedélyeztem a portokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- Eladó ROG Strix Helios GX601
- újszerű iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB blue kék Apple garancia
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest