Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz boogie84 #14912 üzenetére

Jaja,most azt is toltam,de az M4 longshotok miatt kellett más is,emiatt volt jobb a Shoot the Ship,mert 1 fegyó be,és végig lehetett vinni a Shipment-Shoot house kombóval.De végül pár kör után bedobta HQ Backlotot,ott 17 longshot kellett,kis gonoszként thermallal sikerült betolni mindet,de az objektíva pontot hagyjuk inkább :B Még egy VTOL is összejött.
    Pajzsal nem tudom,mit kezdjek,bot vagyok hozzá.6 cucc gold kell még a damascusig,de szerintem a pajzsra rátöltök annyit,mint a többi 5-re.Ha meglesz az RPG,befejezem már valahogy azt a kábé 20 földi streak killt valahogy JOKR-re is,az is mumus,kill már rég nem kell/shipment spawn is más,alig lehet multikillezni,nem vittem.Repülő streakra is ideg,hogy az elsőt mindig eltéríti csalival.RPG-vel meg 1 tár lőszer+2 rakéta,és letudva,azért megy a célzás RPG-vel :D Shoothouse-on is szeretem,hogy nem kérdés,kié az első kill,csak az,hogy mennyi :DDD Legjobb eddig a kezdésből 5 kill a 2 raksival,ami volt...Szerintem valami azt súgja,a hétvégén sokan emlegették a családfát ;]

Nagyon durva,de ~2200 killel átvette az RPG a legtöbb killes fegyverben a vezetést...és még benne sincs,hány streak bánta.

Új hozzászólás Aktív témák