Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
Imilenni #10225 üzenetére
"Egyébként elég nagy bromság ez a rendszer, van egy cikk hogy játszod a butát, ads nélkül lősz az ellenfélre, aztán mehetsz a bot szinten lévő emberek ellen, mehet jutyubra a videjohogy meglett a nuke..."
Őszintén, én megértem az ilyen visszajelzést, magam is néha a fejem kaparom, de létezik olyan multiplayer rendszer, aminek a "gyengeségeit" nem ismerik ki egy idő után a játékosok? Manapság egy-egy változtatás után pár órával vagy pár nappal később már fenn vannak a videók youtube-on mindenféle trükkre. Egy tökéletesebb rendszert én már nem is tudok elvárni a codtól, lévén ez a sorozat mindenkit ki akar szolgálni, és mindenkinek megfelelni - ez már abból is látszik, hogy állandóan pakolászgatják a módokat, nehogy a játékosok ráunjanak egy rendszerre (vagy éppen az ellenkezőjét is jelentheti, pont azért pakolásszák ezeket, hogy ha ki is ismered, utána más mód jön, hogy azt is szokni kelljen).
Ez mindig is így volt, csak szerintem régebben sokkal zártabb volt ez a közösség, ma meg kb mindenki streamer akar lenni, kb tökmindegy milyen áron. Ha valaki sikeres lesz, és ne adj isten belebukik egy ilyesmibe, még akkor is megmarad a követőien egy jó része.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER MAX PC 16GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest