Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mar_tin
tag
Na ezen a videón nem az előző "bugot" használták, hanem jól skilleztek. Le nem írja, de nagyjából elmagyarázza, hogy milyen skilleket használ. A fegyvereket persze csak saccolni lehet azt nem mutatja. Eredetileg ezeket a bossokat négy fős coop módra tervezték, de ugye a leleményes játékosok ilyen olyan trükkökkel, ezt ki tudják kerülni.
Egyébként az Evil Smasher -t nem kell használni, csak fel lehet vele tuningolni a többi fegyvered sebzését. Ezt a videót nézd meg, hogy hogyan: [link]. (Őszintén szólva teljesen szétcseszi a játékélményt.) -
mar_tin
tag
Keress rá az Evil Smasher glitch kifejezésre Google -n, és rájössz, hogy hogyan szedik le őket 3 másodperc alatt. Egyébként Hyperius, Pyro Pete, Terramorphus simán szólózható (próbáltam), csak kell hozzá megfelelő felszerelés. (Sandhawk, Bee, CC minimum.)
Mondjuk szerintem a Seraph cuccok nem érnek sokat (talán a relic -ek, meg valamelyik gránát), csak azért ölni őket nem érdemes, de a droppjuk se sokkal jobb sajnos. -
intercooler
őstag
-
warcat
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest