- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mar_tin
tag
Na ezen a videón nem az előző "bugot" használták, hanem jól skilleztek. Le nem írja, de nagyjából elmagyarázza, hogy milyen skilleket használ. A fegyvereket persze csak saccolni lehet azt nem mutatja. Eredetileg ezeket a bossokat négy fős coop módra tervezték, de ugye a leleményes játékosok ilyen olyan trükkökkel, ezt ki tudják kerülni.
Egyébként az Evil Smasher -t nem kell használni, csak fel lehet vele tuningolni a többi fegyvered sebzését. Ezt a videót nézd meg, hogy hogyan: [link]. (Őszintén szólva teljesen szétcseszi a játékélményt.) -
mar_tin
tag
Keress rá az Evil Smasher glitch kifejezésre Google -n, és rájössz, hogy hogyan szedik le őket 3 másodperc alatt. Egyébként Hyperius, Pyro Pete, Terramorphus simán szólózható (próbáltam), csak kell hozzá megfelelő felszerelés. (Sandhawk, Bee, CC minimum.)
Mondjuk szerintem a Seraph cuccok nem érnek sokat (talán a relic -ek, meg valamelyik gránát), csak azért ölni őket nem érdemes, de a droppjuk se sokkal jobb sajnos.[ Szerkesztve ]
-
intercooler
őstag
-
warcat
veterán
Kemény lvl 12 vagyok nem tudok segíteni,csak gondoltam reagálok ne érezd úgy hogy figyelmen kívül hagytalak
El presidente ünnepel mert Action Game of the Yeart megkapták,ezért újabb golden key SHIFT kód,most váltottam be:
PC/Mac: W3CTB-HXR5W-S56B3-TTB33-SXTXF
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DIGI kábel TV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 4
- Übergyors Samsungnak próbál látszani egy hamisított NVMe SSD
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.