Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Igazából kár izélni a kóddal...ha az ember fegyózhatnék,kimásolja a megfelelő fájlt,elnyitogat,lényeg elrak,file vissza,örülés...De egyébként sem olyan ordenáré nagy számok a ládás fegyók...
Maximum annak jön ez jól,akinek nagyon szerencsétlenül jön vagy 10szinten át a loot,max.az lehet rászorulva.Ráadásul ontja a sok e-tech cuccost...én is úgy voltam velük,hogy hűdemenő felszerelkezni,elnyitottam 100 kulcsot,mindenből lett 1-2,amit megtartottam...erre 1 szinttel feljebb alázták őket a hétköznapi holmik,rá 3 szinttel már 1-2 ha megvolt ezekből a cuccokból,és még csak nem is nevesített,stb.holmikra,hanem sima ződekre' cseréltem őket le általában...
Neves holmit,normál,jó cuccot nem ad a láda,sajna.Akkor inkább már a bossfarm vagy ilyesmi.De a legjobb coopozni és kész.Az ember "megszánja" a gyengébbeket,az erősebbek őt...és már nincs is gond.BL1-ben is elég jól ment ez a fajta segítés..Ok,ott azért volt a sok mókolt cucc,itt nem követem,de 2hónapja itt is volt már savegame editor,tippem szerint már az ember elő is állíthatja a kedvenc fegyóját...végigjátszások után meg már felesleges igazából csak a loot miatt őgyelegni.Ha az embernek tetszik a gém,jobb összedobni az "álompuskákat",és menni coopozni,segíteni másokat.A BL1-be is beletoltam 700 óra coopot
Új hozzászólás Aktív témák
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest