Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Természetesen igen, 13.2 béta. (a 13.1-et nem tudom felrakni, mert install közben elsötétül a képernyő és onnantól nem történik semmi, elég fura)
BomiBoogie és genndy
Na, ez meg még furcsább, ugyanis annak idején, amikor először játszottam vele, akkor bekapcsoltam mediumra és alig 10-20 fps csökkenést eredményezett átlag, de úgy tudtam vele játszani.
Most ki van kapcsolva(low), tehát semmi köze hozzá.(akkor hd4870-em volt, most hd5770)
A játék tökéletesen megy, majd helyenként, néha minden ok nélkül 30 körülire csökken.Pl, amikor a játék elején 3-an ütik a kis claptrap-et. Ha máshonnan odafordulok, akkor 30 fps, ha várok kicsit, vagy nézelődök, akkor ugyanott visszamegy 60-ra.
Az egész azért idegesítő, mert túl nagy az ugrás(ugye -30fps), ráadásul ebben a játékban még -5-10et is simán megmondok.(a just cause 2 is ilyen, ha beesik 60 alá, akkor konkrétan olyan, mintha szaggatna)
A legrosszabb, ha közelről phaselock-olok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest