Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Android szakmai topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Ez tök jó lenne, ha működne. Persze lehet csak én vagyok béna.

Mindenesetre próbáltam az említett misszóval játszani, de nem tudtam rávenni, hogy azt csinálja amit szeretnék. Például vagy csak úgy tudom megcsinálni, hogy "ready to turn in", vagy úgy, hogy "not started". Utóbbi esetén viszont nem tudom elfogadni a küldetést. Tannis felajánlja, de nem tudom enterrel elfogadni. Nemtom a "ready to turn in" állapotban mennyire kéne esélyesnek lenni a midget-eknek, de gyorsan elszaladtam a dobozokig, és 4-ből csak egy ugrott ki, ami érzésre kevés, 2-3 is szokott a küldetés alatt.
Az Arms dealing küldit meg elbuktam vagy kétszer (ha belegodolok, eddig egyik végigjátszásomban sem csináltam meg
), ritka fos egy küldetés, úgyhogy amúgy biztos nem próbálom meg ismét. Ezt próbáltam kipipálni, de hiába megyek a complete opcióra a küldinél, majd mentés, ha belépek a játékba felfedezetlen küldetésként jelenik meg Overlooknál a hirdetőtáblán. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Hyundai, Kia topik
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Android szakmai topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), ritka fos egy küldetés, úgyhogy amúgy biztos nem próbálom meg ismét. Ezt próbáltam kipipálni, de hiába megyek a complete opcióra a küldinél, majd mentés, ha belépek a játékba felfedezetlen küldetésként jelenik meg Overlooknál a hirdetőtáblán.