- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
az első BL-ben tök jól működött, amit leírtál a lootról - ezért nyitogattam én is ott ki mindent. a 2-ben megnéztem a gearemet, és a legsűrűbben használt 4 fegyver + 4 kiegészítő kombo így fest statisztikailag:
1x vásárolt (harold)
1x quest reward (rubi)
3x golden key láda (cartel railer, fast acting shield, chaotic evil monk cm)
3x talált (texas quad, slag singularity gm, blood of the ancients relic)ráadásul a cucc fele 60-as szint alatti. szóval én abszolút nem tudom elítélni az editorozást - egyelőre dacból próbálom elkerülni, aztán lehet, hogy ha 72-es szinten beleunok a farmolásba, akkor kattintok párat

érdekes téma amúgy a bee. nekem TVHM-ben nagyon sokat segített, és az UVHM elején azt hittem, élni sem lehet nélküle. aztán szépen leszoktam róla, mert túl intenzívek lettek a csaták, nem volt ideje visszatöltődni. nemrég farmoltam újat, de alig használom - mondjuk tegnap nagyon jól jött egy super badass varkid ellen, de az esetek 70%-ában a fast actinget használom, 25%-ában meg egy adaptive-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Thrustmaster T500RS + kézifék, kormány adapter
- Gamer PC - i9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs