Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
+1 Lorenzo
Nem vagyok nagy coop-os de mär talälkoztam en is pär "kilopom a szemedet is" emberrel.Nagyon el tudja rontani a kedvemet.
Amugy egy kerdes: Nektek dobott mär valamit az oltär dragonkeep-ben?Ket kek rare fegyot kaptam a kb. 40 alkalombol.Közben persze jött kis penz is de hät ugye mindenki a legendary-re hajt.
Mondjuk mire eljutottam az oltärig nem kis idöbe telt.Olyan szinten megizzasztottak az ultimate badass fire mage-k, hogy kb ketmillät elköltöttem ujraelesztesre.Ezek mitöl ilyen erösek?Be slagelve, badass modban püföltem öket es kb. semmit nem vettem le az eletükböl.Mindegyiket ugy sikerült csak kinyirni, hogy amiket megideztek azokat kinyirtam körülötte es a bloodsploison tette a dolgät.Mäshogy nem ment volna.Nem ilyen erösek voltak ezek mielött legyöztem volna anno a handsome sorcerert.
Ja es meg valami, amit mär v-tomy-tol kerdeztem de itt is felteszem.Hogy lehet, hogy uvhm-ben olyan lassan fejlödök mint az ällat.4-5 ora jätek alatt fejlödtem fel egy szintet.Ez brutäl lassu.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- VR topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest