- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Hááááát, ezzel nagyon nem értek egyet. Az első rész valóban hangulatosabban kezd, Fyrestone kietlen pusztasága, koszos kis szellemvárosa valóban hangulatosabb, mint Liar's Berg havas tájai, de de ez a kezdeti "előny" nagyon hamar leolvad a második résszel szemben.
A második rész mindenben jobb, mint az első. Több és változatosabb az ellenség, jóval változatosabb a bejárható terep, sokkal jobban számít az elemental sebzés, maga a karakterfejlesztés is több lehetőséget kínál. De még ha ezek nem lennének, akkor is jobban bejönne, mint az első rész...mert ha nem is nagyon vastag, de végre van épkézláb sztorija a játéknak (az elsőnek ezzel szemben érdemben nem volt sztorija szinte), az NPC-k érdekesebbek, a mellékküldetések is sokkal értelmesebbek, Handsome Jack meg egyenesen zseniális. Ennyire imádnivalóan seggf*j főellenséget régen láttam játékban, a kommentárjai frenetikusak a sztori missziók során.
Ja igen, a játék egyik legfontosabb eleme, a humor meg ugyanolyan jó szerintem mint az elsőben, és jó húzás volt az is, hogy az első rész karaktereit kisebb mértékben beleszőtték a játékba, még a sztoriküldetésekbe is.
Szóval szerintem minden téren fejlődött a játék. És minden téren előrefelé. Nem tudom milyen lesz a 3. rész, de ha a 2. részben még ettől is egy kicsivel hangsúlyosabb lett volna a sztori+az egyes küldetések során elhangzottakat később is vissza lehetett volna hallgatni+mindenkinek külön lett volna a loot, a részemről járt volna a 10/10-es pontszám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Path of Exile (ARPG)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest