- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Google Pixel topik
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Hááááát, ezzel nagyon nem értek egyet. Az első rész valóban hangulatosabban kezd, Fyrestone kietlen pusztasága, koszos kis szellemvárosa valóban hangulatosabb, mint Liar's Berg havas tájai, de de ez a kezdeti "előny" nagyon hamar leolvad a második résszel szemben.
A második rész mindenben jobb, mint az első. Több és változatosabb az ellenség, jóval változatosabb a bejárható terep, sokkal jobban számít az elemental sebzés, maga a karakterfejlesztés is több lehetőséget kínál. De még ha ezek nem lennének, akkor is jobban bejönne, mint az első rész...mert ha nem is nagyon vastag, de végre van épkézláb sztorija a játéknak (az elsőnek ezzel szemben érdemben nem volt sztorija szinte), az NPC-k érdekesebbek, a mellékküldetések is sokkal értelmesebbek, Handsome Jack meg egyenesen zseniális. Ennyire imádnivalóan seggf*j főellenséget régen láttam játékban, a kommentárjai frenetikusak a sztori missziók során.
Ja igen, a játék egyik legfontosabb eleme, a humor meg ugyanolyan jó szerintem mint az elsőben, és jó húzás volt az is, hogy az első rész karaktereit kisebb mértékben beleszőtték a játékba, még a sztoriküldetésekbe is.
Szóval szerintem minden téren fejlődött a játék. És minden téren előrefelé. Nem tudom milyen lesz a 3. rész, de ha a 2. részben még ettől is egy kicsivel hangsúlyosabb lett volna a sztori+az egyes küldetések során elhangzottakat később is vissza lehetett volna hallgatni+mindenkinek külön lett volna a loot, a részemről járt volna a 10/10-es pontszám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Új Tenchnics A800 Bluetooth Hifi fejhallgató zajszűrővel.
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs