Hirdetés
- Visszatérhetnek a Samsung gyártotta Snapdragon chipek
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Ilyen lesz a Honor Magic8 RSR Porsche Design
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Mától kapható az IP69K védelmével világelső Blackview MEGA 12 tablet
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Szerintem jó lett...ami zavar,hogy nagy a terep,túl sok az út,sok az üresjárat.Pont ezért is mondtam,hogy ott a szép és jó terep,mert tényleg nem egysíkú,viszont sok helyen kihalt.
Cserébe a harcok meg kemények...
UVHM sem gáz annyira...vagy jó build kell,vagy a Bee,és tudni kell használni.Én simán végigvittem,pár nehezebb rész volt,pl.most fejeztem be az új DLC-t és pár helyen tényleg őrületbe kergettek bizonyos csontváztípusok...
A loot...no azzal egyetértek.Nem gond,hogy csak bizonyos ellenfelek...viszont ne lenne ilyen rossz arányban,lásd a 100+próbálkozásom a Lyudára,amit végül editorral tettem be...
Lenne gyakoribb,de többféle legendary variáns.A coop is inkább megosztó...ok,az esély nő.Viszont ha 10ből 1x pl.esik egy legendary,kié is legyen?
Túl fontos pár holmi.Nincs meg az 1 "mainstream" legendaryja,ami esett is egész jól mindenféle,BÁRHONNAN.Egy vacak skagból is.
Itt meg poénos a "budi-láda",de a 10.után rájön az ember,innen nem szerez semmit.
A mezei ellenfelet is inkább elkerüli az ember,mert 0% esély valamit szerezni.Az 1-ben érdemes volt a leggyengébb ellennel is megküzdeni!
Itt meg lőszertemető,még vissza se hozzák az elpuffogtatott skulót,nemhogy...
És a coop ott is kijön,hogy egyszerűen egyedül nincs elterelés,kivéve a sirennél ha van az a képesség,ami az ellenfelet "megbolondítja",és őt kezdik támadni a többiek/vica-versa.
Ott most is elvoltam,rádobtam a badass-rs,össze is rántja a speckó a népet,így lehet irtani.
Viszont a gunzinak semmi,csak tűzerő,mechromancernél a robot ha rámennek,kinyírják seperc,és nem sebez,a commandonál az ágyú pajzsa lehet jó,de ideig-óráig véd és terel el,alig sebez...Indíts egy Sirent.Az mindent visz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest