- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorgBoss
tag
válasz
tome.jr
üzenetére
Ezt nem tudtam, köszi
Egyébként meg tudod mondani, hogy tudok Moxxitól savas fegyvert venni? PT1-ben vettem tőle 2 fegyvert és az egyik savas volt. Most meg hiába fizetek neki egy vagyonnal csak tüzes fegyvereket ad.
Most is fizetek érte kétszer, de másodjára nem ad fegyver, csak mondja, hogy adok....de nem ad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápos kibeszélő offtopik
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- VGA kibeszélő offtopik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Pixel 7 eladva
- 2026.07.23-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként meg tudod mondani, hogy tudok Moxxitól savas fegyvert venni? PT1-ben vettem tőle 2 fegyvert és az egyik savas volt. Most meg hiába fizetek neki egy vagyonnal csak tüzes fegyvereket ad.
Most is fizetek érte kétszer, de másodjára nem ad fegyver, csak mondja, hogy adok....de nem ad.