- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Lvl 45-nél járok, most kezdett el igazán hardcore lenni a játékmenet. Moxxi féle pörgetést el lehet felejteni, arra nincs pénzem, hogy lőszert vegyek az automatából annyira fogy. Highlands Outwash-on a stalkerek nagyon leszívattak, az összes fegyverem szinte hatástalan volt rájuk egyedül a 60k sebzésű launcher volt használható, abba viszont csak 27 rakéta fér.Újat venni nem igen volt pénzem. Szinte minden töltényem elfogyott, a fegyvereket kukázhatom. Kénytelen voltam megint kinyitni a ládát, de csak félig használható puskákat adott. Slaugher House-ban a második kört sem tudtam megcsinálni, már az első wave végére elfogyott a lőszerkészletem 80 %-a. Bele sem merek gondolni mi lesz Caustic Caverns-ben

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- DayZ Standalone
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NIOH 3
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Raspberry Pi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest