Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
proci985 #11835 üzenetére
Az UVHM-ben nekem folyamatosan az az érzésem, hogy Zer0 egy nagy f0s. 66-os szinten vagyok, sniper és cunning ág van fejlesztve. Ahogy fentebb írtam, az igazán működő kombó egy Harold egy slagged Plasma Caster, valamint távolságból jól lehet dolgozni egy slagged sniperrel és egy egyéb (incendiary/shock) sniperrel.
Tegnapelőtt nekimentem Hyperiusnak egyedül UVHM-ben. Hát, félsiker. A robotjait mind le tudtam szedni, de aztán az óriás barommal nem bírtam. Alig sebződött, multiban kellene megcsinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Okos Playstation 3 HEN - Telepített játékokkal
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest