Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A mi kis csapatunkban én vagyok mindíg a host. Én mindent maxra húztam, sőt az advanced setting tool-lal még azt is felhúztam csumára amit játékon belül nem lehet. Fix 60 fps-el megy (v-sync) csak néha, bizonyos helyeken esik be a framerate, de ez ismert hibajelensége a játéknak. Mondjuk az is igaz hogy az nv kártyákat sokkal jobban szereti a game.
A boltról csak annyit hogy tipikus magyar hozzáállás... Nem is számítottam volna többre. A The Hut-on 1 hét után mondtam le az előrendelést, majd a visszamondást igazoló mail után pár perccel kaptam egy 10%-os bónt minden termékükre. Na ez a különbség a mentalitásban.
Én szemmel tartom folyamatosan a történéseket, ha bármi van írom is ki ide

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest