- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Garmin topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
szerintem röhejes, hogy a játékot ilyen irányba nehezítették, mint amilyen lett. a kanyarodó balta és társai, illetve a random halálok (földből előbukkanó csáp, hopp halál kezdheted újra), plusz néhány értelmetlen ellenfél kiölik a játékélményt az egészből. pl az über super badass rakétás robot. lelövöm a két karját pár lövésből, ami után már csak a szemével tud "lézerezni". tízszer annyi lőszer kell a két láb+törzsbe, mint amennyiből a fegyvereitől meg lehetett fosztani. folytathatnám, de a neten ahogy olvasgattam ezt már többen megtették helyettem.
értem én, hogy coop részre lett inkább kihegyezve az egész, de attól még gondolhattak volna azokra is, akik leginkább egyedül játszanak. lassan már csak azért játszom én is, mert érdekel a sztori és a poénok. ha értelmetlen lövöldét akarnék (amilyen néhány esetben a játék), akkor belépnék egy csalókkal teli cod lobbyba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Vatikánba költözik az AI
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest