- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
dobobazsy #4301 üzenetére
Telefonoknál az akkuból tudtommal úgy lehet a legjobb élettartalmat kihozni ha 40-80% között használjuk. Most a Bluetooth hangszóróknál ezt nehéz összehozni. Nem igazán írják % pontosan az akku pakacítást.
Szerintem teljesen sose merítsd le, ha csumára meríted az nem hiszem jót tesz neki.Amúgy ha az akku tönkre megy lehet cserélni, szóval most ezen már ne múljon
-
stewe780
őstag
válasz
dobobazsy #4301 üzenetére
Ezeket elvileg csak úgy tudod tönkretenni, hogy ha túlmeríted, a többi nem nagyon hat rá. Nekem minden mobilom bírja 2+ évig pedig összevissza töltögetem napi szinten. Hasonló akksi van a hangfalakban is. 4-5 éven túl meg úgyis tönkre megy mind, vagy legalábbis drasztikusan esik majd az üzemidő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest