- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
Van olyan hozzászólás, hogy egyszerűen képtelen vagyok elmenni mellette, a tiéd most megütötte ezt a szintet.
Tylerddd nyelvoktató hanganyagok lejátszásához keres eszközt. Hangos kell, osztályterembe. Ezért érvelek a hangossága mellett. Nem azért, mert ez a mániám, vagy elsődleges szempont lenne számomra.
A másik, hogy pont az volt a gondja az egyik bt hangfalnál, hogy nagyon dübörög. Szóval értem én, hogy neked ez fontos, de kérlek ne emeld már ki, hogy az x11 totál hiányos a basszusban amikor én is fentebb leírtam, hogy csak középtartományt tud. De ha egyszer neki erre van szüksége, akkor nem negatívum, hogy a basszus totál hiányos.De ezektől függetlenül lehet, hogy a T6 jobban megéri, életemben nem hallottam még, amíg a sony x11-en minden nap nálunk hanganyag megy, beszédhang, konkrétan mesét néznek a gyerekek, és remekül teszi a dolgát a méretéhez képest.
Ja és igen, elég rég voltam osztályteremben, de egy jó kis nyüzsgő osztályhoz bármi kevés lehet. Ha viszont csend van, akkor simán elég a sony x11 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest