Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz
Mauzes #11439 üzenetére
A 43-as már épp határeset hordozhatóságban, inkább a kábelek miatt.
A laptop is akkuról megy, az egér, bill elemről, akkor már a hangfalat sem kábelezném. Eddig egy srs-x11 szólt, de a filmek beszédhangjait sokszor nem hallom rendesen, mondjuk ez a mostani filmek jellemzője, hogy az effekteket maxon adják, aztán meg suttognak az emberek...
Ja meg a jack bemenet. Az kell. Sajnos az olcsóbbakba nem raknak már. A JBL-ben az extreme tartotta már csak meg, az meg a 90 ezres árával, na annyit nem vagyok hajlandó kifizetni. Az 50 is határeset.
Amúgy minden tanácsot szívesen olvasok, látom itt a Motion+ pörög nagyon. Én még sosem rendeltem lengyel raktárból, meg kínai oldalról stb. szóval ezért nem is foglalkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest