- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
válasz
stewe780 #4302 üzenetére
és a töltés közbeni használattal sem vágom elvileg tönkre? anno a Flip 2 leírásában semmi infót nem találtam sem erről. sem maga a töltésről.
persze nem azt akarom, hogy örökéletű legyen, de azért szívnám a fogam ha garancia idő lejárta után kezdene nagyon gyengülni az akkuköszi!
-
dobobazsy
őstag
sziasztok!
rendeltem a napokban egy bluetooth hangszórót, amivel már régebb óta szemeztem. ha előbb találom meg ezt a topikot akár érdeklődhettem volna, hogy tudtok-e jobb alternatívát az árában, de már késő.. előbb rendeltem, és csak azután olvastam róla itt a topikban, és hát... ahogy látom nem épp a legelismertebb típusra esett a döntésem.. a JBL Charge 3-ról lenne szó. korábban volt egy Flip 2-esem, amivel nagyjából meg is voltam elégedve mindaddig, míg az akksija el nem kezdett gyenge üzemidőket produkálni. viszont sanszos, hogy én vághattam tönkre, mivel megesett többször is, hogy nem töltöttem fel teljesen, mielőtt lehúztam volna, illetve rátöltöttem mikor még nem volt teljesen lemerülve.a kérdésem az lenne, hogy miként használhatnám kímélően az akkumulátorát? csak teljes lemerülés után töltsem fel maxra egy huzamban? töltés közben nem szabad bekapcsolni/használni? illetve csak és kizárólag a saját töltőjével kellene töltenem? nem szeretném elkövetni még egyszer ugyanazt a hibát
köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest