Hirdetés
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
válasz
stewe780
üzenetére
és a töltés közbeni használattal sem vágom elvileg tönkre? anno a Flip 2 leírásában semmi infót nem találtam sem erről. sem maga a töltésről.
persze nem azt akarom, hogy örökéletű legyen, de azért szívnám a fogam ha garancia idő lejárta után kezdene nagyon gyengülni az akku
köszi!

-
dobobazsy
őstag
sziasztok!
rendeltem a napokban egy bluetooth hangszórót, amivel már régebb óta szemeztem. ha előbb találom meg ezt a topikot akár érdeklődhettem volna, hogy tudtok-e jobb alternatívát az árában, de már késő.. előbb rendeltem, és csak azután olvastam róla itt a topikban, és hát... ahogy látom nem épp a legelismertebb típusra esett a döntésem.. a JBL Charge 3-ról lenne szó. korábban volt egy Flip 2-esem, amivel nagyjából meg is voltam elégedve mindaddig, míg az akksija el nem kezdett gyenge üzemidőket produkálni. viszont sanszos, hogy én vághattam tönkre, mivel megesett többször is, hogy nem töltöttem fel teljesen, mielőtt lehúztam volna, illetve rátöltöttem mikor még nem volt teljesen lemerülve.a kérdésem az lenne, hogy miként használhatnám kímélően az akkumulátorát? csak teljes lemerülés után töltsem fel maxra egy huzamban? töltés közben nem szabad bekapcsolni/használni? illetve csak és kizárólag a saját töltőjével kellene töltenem? nem szeretném elkövetni még egyszer ugyanazt a hibát

köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- CPU léghűtés kibeszélő
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Xbox Series X|S
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest