- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 11 - népalma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
Furcsa ezt olvasni, mert épp most akartam megosztani, hogy tegnap voltam egy Media Marktban, meghallgattam egy csomó hangfalat, és nálam most az xb20 a nyerő.
Bose soundlink Color 2 volt a kiindulási alap, de meghallgattam a revolve-t, az UE boom2-t, megaboom-ot, pár flip-et, hk onyx studio 4-et (ez számomra az elérhető etalon, csak épp nem hordozható, vagy legalábbis nekem nem az).
A 40kHUF boom2, meg a 47kHUF bose color2, aztán a 70kHUF-os revolve után néha elmentem az sb20-hoz, és árához képest nagyon jól szólt. Van benne valami mély, ami a méretéből adódóan nem lehetne. A magas tartománya pedig sokkal szebb, teltebb, mint az xb30-nak. Nem teret akarok én tölteni vele, csak némi háttérzenét kapni ott ahol nincsen. Lehalkítva pedig egész szépen szól, és nagyon jó kis mély tartományt ad. Hangosan persze eltűnik a mély, mert azt nem hangosítja a többivel, de akkor ha nem is szép, legalább hangos.
Ráadásul usb-vel leht tölteni. Mondjuk ezért itt már megkaptam a magamét, de nekem ez fontos és kész.Ja igen, nemrég olvastam itt, hogy 17-ért lehet kapni, de én 20 alatt (19990) nem látom. Az a 17ezer valami ideig akció volt valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest