- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #17548 üzenetére
Igazából a 250-t évek óta nem is használtam, de leginkább az akku gondok miatt. Egyfelől, hogy mindig csont üres volt, ha hallgatni akartam, így inkább tekintettem egy konnektoros zeneszerszámnak, mint hordozhatónak, másrészt akkucsere után már előjöttek a további gondok. Van egy BT150-es, amiben szintén cseréltem aksit, ha kellett azt vittem. Csak most eszembe jutott a nagy, elővettem próbálgattam, gondoltam megcsinálom, de inkább vettem egyet helyette.
A tütükézés, bár mindig idegesítő, de ha leszoksz a zenére való elalvástól, akkor nem zavaró. Inkább akusztikaijáig legyen jó. Emlékeim szerint az Envaya is szebben szólt AUX-on hajtva. Ha a hangminőség nem is javul drámaian, a külső DAC az újabb BT (asszem 5.2) és a az app (pl EQ) előnyeit mindenképp biztosítja.
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #17543 üzenetére
A Sima Dockin d-fine-t vettem.
Szerintem akusztikusan rendben van, elektronikusan meg pótlom egy Bt DAC-al, ami úgyis mindig nálam lesz, ha megyek valahova fülessel együtt.Ha a méret számít, van 2 Denon BT100-asom, majd abból viszek egyet, ha kocsival megyek elfér a D-fine, ha meg komolyabb zene kell, be van dobozolva egy 30cm-es, toroid trafós régi palladium mini erősítő (30cm-es) 2 Elac BS133-al, így megvan a teljes matrjoska mobil sor
(Volt egy Clip2-m is, csak azt elhagytam),
Két teszt videót is találtam (1 2) szerintem jó lesz ez. Csak tényleg kérdés, hogy a tütükézést ki lehet lőni nála.
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #17538 üzenetére
Hát, ha egy órával előbb írod, még meggondolhattam, volna de kifizettem paypal.
Ugyanennyiért lett volna az is, igaz kuka aksival.Hogy nézegettem, technikailag fejletteb (BT5, AKM DSP, HR Audio stb,) de ezeket kompenzálni tudom a Q15 dac-al, ami úgyis mindig ott lesz Line Outról hatom meg.
Hangerőben a Dockin tűnik nyerőnek, nem tudom, hangminőségben, meghajtókban hogy állnak?
Ahogy néztem a képeket, a Motionnak van egy passiv membránja középen, előre. És hol a második? Mert kettőt írnak neki.Az USB C töltés is előny a 12V-al szemben, de mást nem nagyon látok.
Viszont ez a kikapcsolható tütükélés Isten áldása lehet. Ez a Dockin nem tudja?
(egyszer volt egy telefonom, valami nomu s30 vagy mi, kimondottan outdoor telefon, és olyan hangos szignállal bootolt, ha rádobtam a párnát és ráültem, akkor is mindenki felébredt a házban. Külön appot kellett feltenni, hogy némítsa. Egy outdoor telefon,. vadászok, katonák, természetjárók welcome. Biztos vagyok benne, hogy szándákosan teszik bele a sz@rt, hogy ne tudjon többet, mint amit az árkategória megkövetel) -
Steevy84
csendes tag
válasz
<Adamsky> #17528 üzenetére
Felvételem még nincs, ha lesz időm akkor majd csinálok. Igen tényleg gáz, vagy combosabb aksi kellett volna bele, vagy hogy az fw 30% töltöttségnél letiltsa a bassUp funkciót, persze ez elég rosszul mutatna a revieweken
"Boom 2: nem különösebben érzem (Alan tesztje alapján) jónak. Egy hangos(abb) Boom, ami se nem szól tisztábban, se nem megy mélyebbre (csak többen benne a már korábban említett "kopogós" mély)."
A boom 2 kifejezetten mélyre megy és nem kopogós, sokkal mélyebbre mint pl a 3x drágább extreme 4 [link] , és szép tisztán szól magas és közép tartományban, ezt még Alan Ross is kiemelte, amúgy ő régi fw-el tesztelte amivel inkább uperbass írányba volt hangolva, valszeg ezért gondolod kopogósnak. Motion boom plust sokat nyüstöltem ezelőtt, annak nyilván erőteljesebb mélye van méreteiből adódoan de az közel sem szól olyan szépen mint a boom 2. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17528 üzenetére
Ma Oluv rakott új videót patreon oldalra ahol arról beszélt a mai piacon nagyrészt csak a basszus számít. Én se vásároltam Boom 2-őt mert úgy nem estem hanyat tőle.
Motion Plust kéne ráncfelvarni APTX codec mellet hasonló méretből.Még a Tribit Blast 2 lehet érdekes, úgy látom 3 útas hangrendszer lesz benne mint a boombox 3-asba. És 170 USD volt talán a Early bird ára ami nem is rossz.
Valahol olvastam a Blast 1-re azt írták nagyobb hangerőn harsh.Patreon oldalon olvastam ahol a XXX bass módba futot a Uboom X hogy a mélysugárzó a határát meghaladja és ezért torzít. Szóval Oluv kicsit mondhatjuk a korlátokat meghaladó teljesítményt sajtolt ki a Uboom X hangszóróból?
Talán az Earfun ezért változtatott a firmware-n?Csak Mikor boombox 3 ellen ment XXX módba más dimenzióba adta a basszust a Uboom X. És ezt ebből a méretből hihetetlen volt hallani, csak szerintem így hamarabb tönkre mehet.
Earfun UBoom X vs JBL Boombox 3 - outdoor test
Abba biztos vagyok a videó alapján Oluv a végsőkig elment a Uboom X esetén.
11:40 Nekem ez alapján a Uboom X a nyerő, a Boombox 3 itt elveszti a basszust.
12:20 milyen mélyet kong a Uboom X.Bár tőkéletes hangszóró nincs a piacon mind kínába készül és azért van elérhető árba mert olcsó a építés költsége. Dockin/Soundcore/Earfunra igaz.
Talán a hangolás is lényeg vagy hogy valami vállalható kerüljön le a szalagról.Sok-sok gyártónál valahogy úgy működik ez össze hánynak valami egy dobozba, akku erősítő amiből sok van készleten, Nagyjából működjön szóljön, az se baj ha úgy mint a sokol rádió. Somogyi/Tronsmart/Sencor hasonló módon készülhet.
Akinek nincs érzéke/igénye vagy olcsón akar nagy hangerőt annak jó. -
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #17467 üzenetére
Most újra bele néztem ezekbe a videókba és vagy a fülesem tolja meg brutal a mélyeket vagy tényleg így jön ki a videóból. Azt meg nem akarom/tudom elhinni hogy ennyi mélyet képes bármelyik ilyen kicsi kint élőadni... És ezt éreztem korábban is amikor néztem ezeket a videókat és én ezért gyanakszom. De tényleg lehet az én fülesem tolja meg nagyon, nem tudom.
-
tibbike01
őstag
válasz
<Adamsky> #17470 üzenetére
Na akkor leírom, ahogy én hogy látom:
1. kategória: JBL Extreme > Soundcore Boom 2 > EarFun Uboom X
2. kategória: JBL Boombox > Soundcore Boom PlusA JBL-eket gondolom elől, akárhány tesztet hallgatok, olvasok. A JBL mögött egyébként a Hamran-ra kell gondolni, mert a Harman Kardon mérnökei hangolják. Az én Charge 5-ömbe is bele van gravírozva a H/K névjegy.
A Boom 2-őt tartom az egyedüli igazán értékelhető kínai hangfalnak, amiben szépen megoldották a közép és magas hangokat is. Itt egy teszt, ahol az Xtreme 3-al hasonlítják.
Ezért kérdezem, hogy vajon az Uboom X jobb lehet, mint a Boom 2, netalántán jobb mint a JBL Extreme? Kategórián belüli teszteknek van értelme.
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #17470 üzenetére
Egy anker q45 meg egy liberty 4 van itthon. Nyilván nem audiofil cuccok, de asszem nem húzták le őket nagyon. Mondjuk tesztekben inkább az ANC részt figyeltem az érdekelt q45 nél... Liberty meg marha olcsó és volt felújítottan
Ezek szerinted alkalmasak érdemi teszt nézésre? -
tibbike01
őstag
válasz
<Adamsky> #17467 üzenetére
Jó, de a Boom 2-vel kellene összehasonlítani, arról beszélünk már 2 napja. Nem a JBL boomboxal.
Egyébként a JBL-nek sokkal szebb az énekhangja, közép-magas hangjai. Legalábbis a teszt videóban, amit linkeltél nekem a JBL-nel jönnek elő a közép-gamas hangok igazáz. Ez az, amit egyik kínai hangfal sem tud utólérni. A bassszus oke, az biztos nagyobbat üt, de a többi?
-
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17430 üzenetére
Én is várok egy kicsit még vele nem olyan sűrgös. Én is kíváncsi vagyok más tesztekre is mit szól, de a 120 USD mondjuk jó ár lenne 44E környéke.
Igen itthon is kapható már 57E forint plusz posta.#17431lorcsi
Europára a Soundcore.eu oldal van ha rendelni akarsz. Az US oldal dolláros csak amerikára érvényes. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17421 üzenetére
Nyilván Oluv azért adott valamit a hangolásra, de én is észrevettem néha belemegy vitákba és makacs és ez is volt az oka a youtube csatorna törlésének. Lehet nincs türelme a hülyékhez, de az is biztos akcióba a Uboom X oluv hangolása mellet lesz az egyik legjobb üzlet.
Oluv valami 120-130 eurot/dollárt mondott early bird gyanánt amiért nem kapni olyan hangszórót ami jól is szól és nézz és ki valahogy.
A Dockin D fine Evo is 140 euro+szállítás, ha Earfun kisebb ár mellet többet kinál a Dockinnak nem igazán lesz létjogosultsága. Max a kisebb méret miatt hordozható, de pár év alatt nagyon fejlődött a piac.Azért a Uboom X egy JBL Boombox szintjén fogja hozni elérhető áron. Én azt mondom ez igazán nagy fejlődés, a haza piacon körül néztem Trashmart T6 Max 35E forint...
15E nem adnák érte nem hogy 30-35E forintot.Biztos jön majd Uboom X-re is firmware frissités vagy appon keresztül megy majd a Oluv EQ ahogy a Uboom L esetén. De körül néztem és ami jó annak meg kell fizetni árán, Harman Kardon Go Play 3 130-150E forint környéke, a Boombox 3 is 150E körül volt árukeresőn. Most a Uboom X 45-50E lehet akcióba postával, és szólhat kegyetlen jót.
Oluv tesztjeit elnézve igen tiszteségen hangja lesz és egy bluetooth boombox megfizethető áron.
Nekem a D Fine azért maradt nem is igazán volt mire cserélni, ami tutira jobb tőle meg 3-4X annyiba került.Most jön a Uboom X D fine ára alatt és jelentősen jobb hangal ami végre érdekes.Persze apro hiba lehet majd a Uboom X-be de ezért az árért ne várjunk tőkéleteset.+
(Most néztem itthon a Blitzwolf BWA 3 sima nem a nagy pro 40E forint) Annyiért elég drága és sokkal rosszabb a hangja a teszt alapján mint egy Charge 5-nek.
-
L4D1K
őstag
válasz
<Adamsky> #17377 üzenetére
Hali!
Egy ideje mar en is varom a Uboom X-et. Ma kivancsisagbol rakerestem es ez volt az elso talalat: EarFun UBOOM X
Ez mennyire lehet kamu oldal?
-
Bondix
aktív tag
válasz
<Adamsky> #17348 üzenetére
Hát leginkább a külföldi vásárlás az a bajom h sokára jön meg...😂
Itthon rendelek és az tudom két nap.De gondolkozom van valami magyar teszt róla?
Vagy más véleménnye itt erről?Ahogy néztem kb 30ezer lenne annyiba már van használt jbl is
Akkor a kérdés ez annyival jobb mint egy jbl? -
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky> #17334 üzenetére
"Teszem azt a bal csatorna – a képen – a bal alsó hangszóróból szólal meg (és ilyenkor a jobb oldali nem szól), és fordítva?"
Pontosan! Nem azt írtam, hogy sztereó, csak fingom sincs, hogy ez most, hogyvan, de a tesztek bal-jobb csatonája külön szólaltatja meg a két oldalt ugyanúgy mintha sztereó lenne
Hasonló a T6 Max is, igaz ott négy magas/közép? van körbe, (mondjuk nálam már csak kettő) csak ott nem a két szemközti/ellenkező oldali van egy csatornán, hanem egymás mellett 2-2, de ott is a teszt alatt van bal-jobb csatorna, sőt amelyik tesztnél van subwoofer, ott mindkét hangszórónál azt is külön leválasztja/remegteti rendesen.Amúgy ha fal vagy valami felület mellett szólnak, pláne sarokban, közelről egész jól hallható, hogy sokszor másképp szól a két oldal. Nem mindig feltűnő, de van mikor még kicsit messzebbről térben is hallható, tényleg olyan mintha...
Valami csavar van a történetben az tuti -
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky> #17320 üzenetére
Ha ezt lejátszod rajta, akkor a "csipogók" sztereóban szólnak, vagy sem?
Hoppá.....a két Tronsmart (T6 Max, T6 Plus Upgraded) is sztereó?....na de, hogy az NGS Wild Punk 3 is?
Nyilván a két 360° os tronsmartnál még csak érthető a sztereóra hajazó hangzás (amúgy tényleg olyan mintha az lenne) de azt nem gondoltam, hogy egy ilyen party hangfalnál is hasonló a megoldás
-
rizso
addikt
válasz
<Adamsky> #17273 üzenetére
Oké, van egy felvétel, ami kb 1-1,5 méterről lett rögzítve, és ha jó fej-/fülhallgatóval hallgatjuk vissza, akkor minimálisan jobb teret kapunk (vagy legalábbis kevesebb mélyet). Ellenben való életben meg távolabbról szólna mindegyik, cserébe az 5-ös jobb dinamikával, több/jobb basszussal.
Továbbra is tartom, hogy aki nagyszínpadi koncertélményt keres, az ne 100k alatti BT hangszórók között nézelődjön, mert tök mindegy mit választ, nem fog térben megváltást kapni. Ellenben hogy van-e elég mély adott hangszóróban vagy sem, már nagyon nem mindegy.
-
tibbike01
őstag
válasz
<Adamsky> #17219 üzenetére
Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2 fülessel hallgatom.
Mindegy ki mit mond, nem az a lényeg, hanem az, hogy az én fülem mit mond. Azért írtam mindenhová, hogy "szerintem". Ne azért vegyem meg a Tbitiet mert Alan azt mondja, hogy jobb. Az én fülemnek zeneibb, élvezhetőbb a JBL. Ennyi. Nem szükséges győzködnünk egymást.
-
tibbike01
őstag
válasz
<Adamsky> #17217 üzenetére
Ahogy írtam feljebb, ár, kinézet, márka, súly, tömeg, csillogás-villogás...stb nem számít (na jó azért ne kerüljön fél millióba) csak a legjobb hangot keresem. A JBL-ek tere, énekhangja számomra verhetetlen. Ebben, amit küldtél szintén a JBL jobb számomra 9:30-tól (megjönnek a középhangok és az ének kitisztul a JBL-el).
"Tribit-et egyébként tök fölöslegese a Xtreme 3-al hasonlítani, mert nagyon nem egy liga."
Ezen jót nevettemezekszerint számomra egy alacsonyabb kategóriájú JBL is veri a UBoom-ot.
-
tibbike01
őstag
válasz
<Adamsky> #17215 üzenetére
Köszi a Strombox Blast ajánlást!
Megnéztem ezt (főleg 2:20-tól),
meg ezt (főleg 5:20-tól)
meg ezt (főleg 3:00-tól)és számomra a JBL sokkal jobban/szebben szól! Egyszerűen van tere, vannak közép és magas hangok. Nem olyan mosott tompa, mint a Strombox. Ettől függetlenül elfogadom, hogy ha nektek a Stombox tetszik.
"De, melyik, milyen méret(kategóriában)?"
Az összesben, sajnosde tényleg.
Továbbra is várok olyan videót, ahol a szerintetek a JBL alul marad hangban más márkával szemben.
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #17203 üzenetére
Wow
Köszi a tippet, eszembe se jutott, hogy erre IS van megoldás Alintibbike01
Én nem teljesen így értelmezem, amit Seraph 16 írt.
Szerintem a JBL egy mindenki számára elérhető (ismert, mindenki hallott már róla, nagy multú brand, kapható minden Euronics, media marktban) cucc, és ha valakinek hangszóró kell, de nem akarja beleásni magát a vásárlásba különösen, nem akar külföldi oldalakon akciókat kutatni, review-kat böngészni, meg eq beállításokkal sz.rakodni, nyugodtan vegye meg a JBL-t, mert úgyse fogja hallani a különbséget se más hangszóróhoz, meg nem is érdekli onnantól, hogy megvette. Nem szólnak rosszul, tehát nem fog csalódni, lehet mindenütt kapni, cserébe kicsit túlárazott.Valami ilyesmire gondolhatott szerintem Saraph16.
...aki egy kicsit jobban belemászik a témába, vagy árérzékeny, vagy nagyon igényli a minőséget, az meg úgyis utánanéz jobban, és úgyse fog JBL-t venni, hanem amazonról, vagy EU raktárból rendel mást🤣
A prímet egyértelműen a Blast vitte🙂
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #17196 üzenetére
Szia!
Neked , ha jól emlékszem, van Anker Q30-ad.
Hogy bírja, milyen állapotban van?Az enyém 2021. Februári vásárlás, és most vettem észre, hogy a párna külső bőr-szerű borítása elkezdett repedezni, pedig nem is használom napi szinten. Innentől nincs megállás, le fog hámlani🥺
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #17157 üzenetére
Freki tesztet néztem 50hz nél még volt hangerő. Persze csalhatott a teszt is. 45hz nél nagyon eltűnt 40hz már kb ki sem jött belőle. Az én fülemnek legalábbis ez jött le
De szerintem anker nem audiofil cucc. Motion boom is csak abban volt jó hogy fél hangerőig szépen tudott mormogni. Boom plusban több volt az élet már több szempontból is.
Ha meg már nem hifi cucc akkor ez mbp hoz képest mérgesebb. Szerintem ezek erre vannak, megvan ennek is a közönsége. Udvaron yt ról... Hagyjuk is, hova oda stúdió hangzás?Ja és világít, gyerekek imádják
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
<Adamsky> #17124 üzenetére
És ott van még az Alan által említett Ankeres módszer, "ingyen a tied lehet a hangszóró, csak olvasd fel az általunk küldött anyagot". És biztos vagyok benne, hogy nem ők az egyetlenek, akik úgy gondolják, hogy az influencerek sokkal költséghatékonyabbak, mint a reklámhely megvásárlása. Ezzel már a megvásárlás előtt lenyűgözik a lehetséges vevőket.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17084 üzenetére
Earfun leírása azt írja 30 óra az akku idő. Nyilván fél hangerőn lehet ez érvényes, de kíváncsi vagyok.
JumboBass™ Technology, Extreme 80w 4-Driver design for powerful bass and crisp sound.Up to 30-hour long battery life with quick charging
Lightweight design with carry handle and strap design for easy portability
Connect and stream music easily with Bluetooth 5.3, plus with low-latency mode -
hcol7
senior tag
válasz
<Adamsky> #17078 üzenetére
a kategoria neve: SNMP (simply not my problem). segitene rajta az ember, de felesleges.
jol lathatoan kepletesen rajta szandekozik hagyni az arcedulat a logohoz kozel, mert "csajozni" kell vele. vagycsak menozni az elefantcsont toronyban. de nincs ezzel baj, mert ez az a reteg, aki kifizeti a felsobb polcos markak termekeit, amiknek a tenyleges feature-jeit a gondosan megvalogatott "egyket palcas" gyartok felhasznaljak kisebb budzsebol.
hagyjad, elrontod csak az eleterzeset : ) -
rizso
addikt
válasz
<Adamsky> #17042 üzenetére
"Most 2db motion+ -om van tws-ben használva. ezeket cserélném jobbra, ha van."
Ár-teljesítmény szempontból szvsz. nincs jobb. Sokkal több pénzért ott a Go + Play! 3. de inkább várd meg az Earfün új hangszóróját. Hacsak nem sürgős ..."Hát azért ezzel vitatkoznék. Nem rossz a Motion+ a maga kategóriájában (nekem is van itthon egy, bár nem nagyon használom), viszont otthon, beltérben, pláne TWS-ként használva szerintem vannak sokkal jobb megoldások, és nem is kell Go Play 3-ig menni.
Alapból erre a felhasználásra én egy bluetoothos 2.0 szettet vennék, 20-40k között biztos vannak használhatók, és ha kell, egy motiont megtartanék hordozósnak. De pl egy Onyx 7 is köröket ver hangban a 2 db Motion+-ra, és 40k körül tele van velük a hardverapró.
Sokat ki lehet hozni a Motion+-ból is custom EQ-val (az alap beállítás egy vicc, és a többi gyári EQ sem olyan ütős, talán a "heavy" beállítással már ér valamit, de inkább custom), órákon át lehet hallgatni, de amint mellé rakunk valami komolyabbat, már hiányérzete lesz az embernek újra a Motiont hallgatva.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17011 üzenetére
Néha-néha azért számolgatok egy adott hangszórónál mi lehet a gyártási költség. (Kínai nagyker áron) Volt nekem is Motion Boom, de most az új anker hangszóróktól nekem nem esett le az álam. Én írtam is ha már elkérnek 200-250 dollárt eurot már elvárható legalább egy GoPlay2-őt fogjon be.
Nekem egyenlőre a Uboom X amit meg mernék venni, esetleg a Tribit Blast.
Valahogy a Soundcore Motion hangszórók tesztjei Alan videóiba nem mennek nagyot.
Asszem volt egy kép amibe úgy reklámozták 60%-al több a basszus, igen de mihez képest? A Saját Motion Boom Plushoz képest tud 60%-al többet.Amúgy valaki írta vajon mit kap Oluv a Earfun Uboom L munkáért. Nyilván valami fizettség jár meg ha valaki az ö kupon kódján keresztül vásárol 3-6euro pluszt.
60 Euros hangszóró esetén nem hiszem többen adnak Oluvnak.
(havernak ma jött meg a Uboom L, azt mondta eresztett a passzív membrán ott szuszogott a levegő) Neki kellet meg ragasztani.
Ez alapján olcsó jó szól, de a minőség ellenőrzés kimarad a mennyiség érdekébe.#17014GhanBuri Ghan
Igen, kell egy youtuber aki agyon dícséri a gagyi terméket. Aztán majd veszi a nép hiába rossz. Marketing kell az a legfontosabb.. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17008 üzenetére
Azért egy mai üzlet modelbe szerintem van hogy több pénz kerül a marketingbe mint a termék gyártásába. Írtam itt sok tronsmart hangszóró hulladék módon szól, most aki azokat legyártja nem próbálja ki?
Olyan mint ha belehánytak volna mindent egy dobozba, működik? Igen! Akkor lehet árulni.
Szerintem manapság a bluetooth hangszórók jó része hangolás nélkül kerül a piacra.
Vagy beleraknak minimális DSP-t hogy még se lője ki magát a cucc.Earfun/Tribit/Soundcore már úgy gyárt hangszórókat hogy az szóljon is valahogy is legyen elégedett a vásárló. Nyilván azért is ilyen népszerűek, mióta a Earfunak Oluv hangol elég jó véleményeket kap a Uboom L redditen. Mindenki a 4.3 Oluv firmware-t dicséri, azt írta mindenki a Uboom L azzal szól a legjobban amit Oluv hangolt.
Oluv Már több hónapja hangolja a Uboom X-t ami sokkal nagyobb sokkal rugalmasabb koncepció. Augusztus végén, szeptember elején rajtol szóval addig még bőven tud rajta hangolni.
Én úgy látom az Ankernél is rengeteg pénz megy marketingra, például a Motion X600-ról hány videós mondta a valaha volt legjobb bluetooth hangszóró.
Én oda raknám a D Fine mellé mit szól, és hogy valóban olyan jó-e tiszta.
Alan tesztjei alapján se valami nagy durranás a X600.Azért Oluv miatt hány hangszóró lett népszerű az emberek körébe?
A Dockin D fine 2017 felé azért lett híres mert le győzte fél áron a JBL Xtreme 1-es modelt.
Jött a Motion Plus 2019 nyarán, az is nagyon népszerű lett mert legyőzte a konkurenciát.
Tribit Maxsound Plus ( Új szint a budget kategóriába)
Motion Boom ami még sikernek számított.Én a D Fine Plusnak akarok egy utodot, a Harman Kardon Go Play 3 tetszene.
De úgy látom drága és akku időbe se túl acélos, néztem de nem igazán láttam olyan hangszórót ami jó lenne. Egyenlőre csak a Uboom X érdekel, ez szép és hordozható is.
Szóval reméljük nagyot szól és ha minőségi termék lesz azt kell venni.
Persze a Earfun is kaszál Oluvon mert ő hozza létre a jó hangzást.#17009Sys85
Én is úgy látom a JBL Xtreme 1 és 2 között nagy fejlődés volt. Aztán a Xtreme 3 és 4 már nem igazán változott sokat, nagyobb lett a akku de a driverek szerintem ugyan azok a 3/4 verzióba. A JBL nagy cég és valóban a profitra játszik, egyenlőre amig a JBL márka jelt sokan megfizetik addig nem feltétlen muszáj nekik nagy pénzt fejlesztésbe ölni.
Az alapján mit tudott a Xtreme 3/4 engem nem igazán izgatt mit tud majd az 5. -
válasz
<Adamsky> #17008 üzenetére
”Ennyit számítana a hangolás? Vajon más – még nevesebb gyártó – miért nem fektet erre nagyobb hangsúlyt?”
Mert a profit mindenek felett, meg eladja a logo a terméket, minek öljenek bele több munkát, időt és pénzt ha így is megveszik az emberek.
Lásd JBL.A kisebb, még annyira nem ismert gyártók meg bizonyítani akarnak, ezért ők képesek ilyennel foglalkozni.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17004 üzenetére
Én is láttam a videót!
Ott lesz nagyon a Uboom X!
És a 180USD alapára elég jó lesz, erre rámegy egy akció is bestbuy lesz.
Én is rá akartam menni a 30 euros motion plusra de azt írja korlátozott...
Kíváncsi voltam a hangjára.
Majd ha eladom a Tribitet lehet kéne egy Uboom L. Megnézni milyet szól a 4,3 EQ mellet.Így az Earfun le fed minden réteget, hordozhatónak ott lenne a Uboom L.
Ha nagyobb hangerő kell vagy kis buli akkor a Uboom X is tudja majd amit várunk tőle.
A soundcore meg tolja ezerrel a fizetett videókat.
Úgy látom a Blast ellen ilyen jól harcol a Earfun a Soundcoret is felúlmálja majd, főleg ha Oluv hangolja.
Uboom L is kis 650 grammos hangszóró és Oluv milyen hangot ki hozott belőle.
Egyik ismerős vett és ő nagyon jókat írt róla.Nekem a Uboom X már méltó utodja lehetne a Dockinnak.
Hangja is jól lesz akcióba ki tudja lehet lesz 130 dollár/euro.
Inkább venném ezt mint egy Anker hangszórót. -
válasz
<Adamsky> #17001 üzenetére
Nekem ez így teljesen ok [link] :
Soundcore renewed/refurbished:1. What should I expect to receive with my purchase, and in what condition?
All refurbished products will come with accessories that may not be original but are guaranteed to be compatible and fully functional. Products will be packaged in original packaging or a brand-new cardboard box. Each product receives thorough cleaning and inspections with minimal to no signs of wear or visible cosmetic imperfections when held at arm’s length. Every unit comes with batteries that exceed 80% capacity, making it as good as new. -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
<Adamsky> #16992 üzenetére
Kár, hogy videók helyett nincs olyan weboldal, ahol a három hangsáv szinkronizálva futna, és az lenne az aktív, amelyik hangszóró fölé állsz az egérrel. Sokkal jobb lenne összehasonlításra.
Vagy akár úgy, hogy két hangszóró monóban szólna, egyik az egyik, másik a másik fülben (ez menne YT-on is) -
-
cidalain
veterán
válasz
<Adamsky> #16963 üzenetére
tableten és a hangszórón is nyomtam a hangot felfele.
változott de a bolhasuttogásból kb hangyaordításra.
Én tablet BT átvitel, kodek, vagy nemtudom mire gondolnék elsősorban, de nem tudom hogy lehetne tesztelni. pláne megoldani. bár ha csak 3 havonta egyszer jön elő, és egy újracsatlakoztatás megoldja, akkor elviselem. -
cidalain
veterán
válasz
<Adamsky> #16958 üzenetére
jó, midegyik volt olcsóbb, de az akcióknak köszönhetően.
az alapár 100 euro szokott lenni, és ebből jött le a 20-25-30%-os akció.
soundcore oldalán van 30 napos price match, szóval ha a rendelés után jönne egy akció, akkor visszatérítenek (és tényleg, mert megtapasztaltam)már kétszer előjött nekem, hogy a motion+ halkan szól.
tabletem van ráakasztva, amin folyamatosan on a BT kapcsolat. ha a Motion+t bekapcsolom, akkor egyből konnektál a tablettel. és amit elindítok az hibásan halkan szól. ha feltolom maxra a hangot, akkor is csak éppenhogy. a Motion+ bekapcsolási hangja normál hangerőn ment. Ilyenkor a tabletben a BT eszköz leválasztása, majd újracsatlakozása megoldja ezt, de nem tudom miért lehet.
A hangszóró hibázik, vagy a tablet? -
cidalain
veterán
válasz
<Adamsky> #16950 üzenetére
De ezt így is kell support szempontból.
Nem ugrik egyből fejest a problémába, mert elcsesz 25 levélváltást, aztán kiderül, hogy a legalapabb hiba van, pl 1000 éves sw verziót használ, nincs telepítve a driver, fordítva kötötte rá a 12V akkut, stb. (Nem hangszórós esetek ezek most persze)
Ok, ezt levélben macerás, de telón pl flottul megy az első 5-6 keresztkérdés 1 perc alatt, és az esetek 20-25%-ában meg is lesz a user error egyből. -
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #16928 üzenetére
Ja persze, azt vágom. Minden elektromos dologgal így van. És engem annyira nem is érdekel, csak fentebb volt szó üzemidőkről, ezért dobtam be az infót, hátha hasznos. Meg ugye stormboxra írták hogy "csak" 6 óra (elvileg az is maxon), az olyannyira nem csak hogy 2x annyi mint ankereknek (motion boom plus is hasonló üzemidőt tud, esetleg 4 óra de ha jól rémlik nem jön ki annyi).
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #16926 üzenetére
Ja hogy bassup off... Az más. De akkor is másik dimenziónak tűnik a maxon (bassuppal az igaz) 3 órától. De aztán fene tudja.
Amúgy jah, egy motion boom plusról lehet nem érdemes váltani. Kisebb tesókról viszont lehet ezt venném, mintsem boom plust ha ár difi nem fáj. -
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #16905 üzenetére
Ha már partybox.
Múltkor közel kerültem egy 310hez. Na mondom meghajtom, biztos durva lesz.... Hát nem volt az
Vagyis nyilván szólt, hangos, csúnyán sem szólt annyira (szépen sem igazán), de leraktam egy 2,5x2,5m es szoba közepére és nem volt semmi basszus előtte állva. Mögött szólt. Akkor becipeltem a sarokba, úgy megjött a hangkép... De hát nagyon nem ezt vártam volna majd 200k pénzért.
Nyilván mindenben több mint egy pár kilós valami, de arányban árához képest nagyon nem adta amit gondoltam róla. Szóval ár érték arányban tré.
Persze másról szól, gondolom mocskos nagy akku van benne, de na... De lehet nekem voltak irreális elvárásaim -
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #16903 üzenetére
Mbp ban sincs nagy akku (vagyis üzemidő nagyobb hangerőn kaki), viszont mocskos lassan tölt el. Ezzel alá is húzta amit írsz. Tehát kvázi ha töltési idő több, mint üzemidő töltés nélkül akkor fix, hogy tápon el fog vérezni... Hacsak nem tud tápról is menni, mint jbl-ek (ha jól tudom).
Amúgy az hogy stormboxon 220 a bemenet attól hogy mögötte még szintén lehet egy fos gyenge töltőelektronika, illetve gyenge táp. De ha már így oldották meg, akkor csak nem ilyen és tán van is haszna. Viszont ilyenekről kevés az infó.
Mondjuk ha van teardown videó abból tán lehet látni mekkora a táp benne -
silver10
aktív tag
válasz
<Adamsky> #16886 üzenetére
Én csináltam olyat, hogy a kerti bulin a MBP-t 75-80% hangerőn hajtottam 4-5 óra közötti időtartamban. Ezek után a Bt menüben már csak 40%-os töltöttséget jelzett ki. Ekkor volume visszavéve kb. 55-60%-ra, Xiaomi 20000-es powebank rádugva és tartotta a töltöttséget, ezzel kb. újabb 4 órát ment így.
-
_stick_
őstag
válasz
<Adamsky> #16898 üzenetére
Bocs, nem láttam, hogy nekem írtál. Vagy ezt akartad nekem?
Igazából nem sürgős. Szemezek a MB2P-al is, de várok még teszteket, illetve az általatok is nagyon város UBoom X-re is kíváncsi vagy, bár nem tudom ez teljesítményben mennyire előrelépés a MB-hoz? -
válasz
<Adamsky> #16886 üzenetére
Ezt nehéz előre megmondani, valószínűleg az esetek 90%-ában nem okoz problémát, a maradék 10%-ban viszont nem biztos, hogy van konnektor a közelben. Ellenben ritkán kellene nagyon nagy hangerő, így lehet, hogy sokkal jobb a helyzet... átgondolom még...
Az egy külön izgalmas kérdés, hogy csúcson járatva melyik hangszóró képes még tölteni is magát.
Ez valóban jó kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Autós topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged