- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #17538 üzenetére
Hát, ha egy órával előbb írod, még meggondolhattam, volna de kifizettem paypal.
Ugyanennyiért lett volna az is, igaz kuka aksival.Hogy nézegettem, technikailag fejletteb (BT5, AKM DSP, HR Audio stb,) de ezeket kompenzálni tudom a Q15 dac-al, ami úgyis mindig ott lesz Line Outról hatom meg.
Hangerőben a Dockin tűnik nyerőnek, nem tudom, hangminőségben, meghajtókban hogy állnak?
Ahogy néztem a képeket, a Motionnak van egy passiv membránja középen, előre. És hol a második? Mert kettőt írnak neki.Az USB C töltés is előny a 12V-al szemben, de mást nem nagyon látok.
Viszont ez a kikapcsolható tütükélés Isten áldása lehet. Ez a Dockin nem tudja?
(egyszer volt egy telefonom, valami nomu s30 vagy mi, kimondottan outdoor telefon, és olyan hangos szignállal bootolt, ha rádobtam a párnát és ráültem, akkor is mindenki felébredt a házban. Külön appot kellett feltenni, hogy némítsa. Egy outdoor telefon,. vadászok, katonák, természetjárók welcome. Biztos vagyok benne, hogy szándákosan teszik bele a sz@rt, hogy ne tudjon többet, mint amit az árkategória megkövetel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- E-roller topik
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Commodore 64
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Razer Viper Mini
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest