- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #17720 üzenetére
Azt megemlitem, hogy ugye az UboomL-hez is most nyaron jott ki az app support. Igazabol a gyari appba bele lett jerryrigelve Oluv EQ-ja. Azert ut el annyira a gyari EQ valaszto Oluv-etol. De en azt annak tudtam be, hogy az egy utolagos szikszalagozas. Inkabb Oluv plusszaval. Nem ezzel aruljak, utolagos modnak oke.
De ugyanezt latni a gyari UBoomX-nel kicsit fura. Alan is megjegyezte, hogy miert kell ilyen benan gyari EQ-t valasztani.
En a gyarit alakitottam volna at. Nem kellenek fancy kepek, meg 15 zenei stilus. Legyen 5-6 gyari, Oluv fele 7, majd annyi egyedi sajat amennyit az user akar. Megjegyzem, hogy van 3 bass boost, de ezekrol semmit se lehet tudni. Az uboomL-en nem is ereztem semmi kulonbseget kozottuk.Nagy a kerdojel bennem, hogy hol siklott ki ez a dolog. Kb augusztus elejen kesznek kellett lennie a vegleges FW-nek. Azt az earfun is atnyalazza, leteszteli mit is csinalt Oluv. Elkuldik gyartasba. Szeptemberben gyartjak ezerrel a hangfalakat. Szeptember kozepen elindulnak a kontenerek a vilag minden iranyaba. Oktober elso heteben mar a raktarban csucsulnek.
Oluv augusztus elso heteben mar osszehasonlito videokat csinalt, szoval szerintem o keszen volt. De persze nem tuhatjuk ezt pontosan. Es ez csak az en feltetelezesem. Lehet a kozeleben sem vagyok az igazsagnak.Oluv kitette (en emailben kaptam meg), hogy meg lehet az o linkjen is early bird kuponra jelentkezni. Ha megkapom a kodot rendelek en is egyet, mert nagyon kivancsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- XPEnology
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Spórolós topik
- Windows 11
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest