Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Azt megemlitem, hogy ugye az UboomL-hez is most nyaron jott ki az app support. Igazabol a gyari appba bele lett jerryrigelve Oluv EQ-ja. Azert ut el annyira a gyari EQ valaszto Oluv-etol. De en azt annak tudtam be, hogy az egy utolagos szikszalagozas. Inkabb Oluv plusszaval. Nem ezzel aruljak, utolagos modnak oke.
De ugyanezt latni a gyari UBoomX-nel kicsit fura. Alan is megjegyezte, hogy miert kell ilyen benan gyari EQ-t valasztani.
En a gyarit alakitottam volna at. Nem kellenek fancy kepek, meg 15 zenei stilus. Legyen 5-6 gyari, Oluv fele 7, majd annyi egyedi sajat amennyit az user akar. Megjegyzem, hogy van 3 bass boost, de ezekrol semmit se lehet tudni. Az uboomL-en nem is ereztem semmi kulonbseget kozottuk.
Nagy a kerdojel bennem, hogy hol siklott ki ez a dolog. Kb augusztus elejen kesznek kellett lennie a vegleges FW-nek. Azt az earfun is atnyalazza, leteszteli mit is csinalt Oluv. Elkuldik gyartasba. Szeptemberben gyartjak ezerrel a hangfalakat. Szeptember kozepen elindulnak a kontenerek a vilag minden iranyaba. Oktober elso heteben mar a raktarban csucsulnek.
Oluv augusztus elso heteben mar osszehasonlito videokat csinalt, szoval szerintem o keszen volt. De persze nem tuhatjuk ezt pontosan. Es ez csak az en feltetelezesem. Lehet a kozeleben sem vagyok az igazsagnak.Oluv kitette (en emailben kaptam meg), hogy meg lehet az o linkjen is early bird kuponra jelentkezni. Ha megkapom a kodot rendelek en is egyet, mert nagyon kivancsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tag Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport férfi karóra CBU2081.FT6274 (CBU2081-FT6274)
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M3 / 8GB / 512GB SSD / Space Grey / Gari: 2027.10.07
- Jbl Partybox 1000 (Alig használt, legjobb áron)
- Seasonic VERTEX PX-1000 1000W 80 PLUS Platinum - Alza 12 év garancia 2036.12.21.
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő