- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
Greybeard
tag
Megesz a sárga irígység Én október 26.-án sétáltam be egy Telekom üzletbe, hogy Bluemobile-ról átváltsam a számomat Dominora. Megkaptam az új SIM-et, ami csak nem akart aktiválódni. Telefonos ügyfélszolgálat visszairányított az üzletbe. Ott az ügyintéző mindent rendben talált, így IT-s problémára gyanakodva nyitott egy hibajegyet. Az azóta eltelt 18 napban várom, hogy a több, mint 10 éves számom végre újra aktiválják immár Dominosként. 2 naponta írok nekik messengeren a hibajegyre hivatkozva és mindig megkapom az udvarias választ, hogy hamarosan. Jeleztem feléjük, hogy kötbért fogok kérni, mert az ÁSZF szerinti 72 órát már túlhaladtuk. Nyugtázták, hogy rendben és kaptam egy iktatószámot. Közben elérhetetlen vagyok, nincs mobilnetem, nem tudok belépni netbankba, webkincstárba SMS nélkül, stb. TIZENNYOLC napja! Na, ezért irígykedek
s.k.
-
-
RoSSo3
senior tag
-
radio100jozs
őstag
A Telenornak nagyobb a lefedettsége, mint a Vodának, de amúgy a kártyásban nem érzékelni különbséget. Ja az adatjegyben van eltérés, itt a Voda azért jobb, már ha ez is kell.
+ A Vodára tudsz online venni Tuti kártyát számhordozással, futár hozza, sehová sem kell menned intézni.[ Szerkesztve ]
-
powers
tag
10 óra utáni telefonálással sem mentem semmire,bemondták ezt a valamilyen feldolgozási hiba volt a rendszerben dumát,most csak annyit tud mondani,hogy várjak a ma reggeli adategyeztetéstől számított 72 órát,és ha nem kapcsolják vissza,telefonáljak újra.Hát ez az,én is átvinném inkább,de félek amíg nem él a szám,hordozni sem lehet.köszi,megpróbálom azt a számot is.bár ahogy látom te sem mentél vele többre
-
club1
veterán
Magyarországon az egyik szolgáltatónál a prepaides ügyfelek éves feltöltési átlaga 2008-ban 5800 Ft volt átlagosan 35 Ft-os prepaid percdíj mellett. Ehhez képest a 12000 Ft nekem soknak tűnik, ráadásul a 12000 Ft-ot 59 Ft-jával beszéled le (ebből a szempontból az nem releváns, hogy 24000 Ft lesz belőle ha lebeszéled x idő alatt), arról nem is beszélve, hogy ha nincs éppen pénzed, akkor bukod a bónuszt. Mindezek miatt a blue 33 Ft-ja az átlagos felhasználóknak egy fokkal jobban megéri...
-
gtasystem
őstag
na azt is tök egyszerűen le lehet tiltani..én le is tiltottam egyből az összeset a netes számlán belül..
viszont már többször is kaptam azóta "nem kompatibilis üzenet" feliratú sms-t amit meg se tudtam nézni mert törli őket a telefon, most ez nem tudom hogy ezek ilyen letiltott reklám üzik lehettek vagy a naptár próbálkozott mégis a fene tudja..vagy valaki csak küldött egy sms-t..szóval egy kicsit érdekes..http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
DS39
nagyúr
a telefonos regisztráció és a levélben küldött aktivációs kód közötti időre gondoltam, hogy azalatt tudsz telefonálni.
Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben az adategyeztető levélben szereplő kódot - szerződéses adatai megadásától a levélben maghatározott időpontig - nem küldi vissza, akkor SIM kártyáját letiltjuk.
Az aktiválásra biztosított határidő lejárta előtt SMS-ben figyelmeztetjük Önt. Az aktiváló kód visszaküldésének hiányában a SIM kártya a határidőt követően tiltásra kerül, de a letiltott SIM kártyán lévő egyenleg nem vész el.szóval ezért mondom =Thor=-nak, hogy érdemes rákérdezni az aktiválás sikerességére.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
Nem a hangerővel volt gond, hanem a hangminőségével. Mondjuk nem mindenkivel egyformán volt rossz, pl az ügyfélszolgálat géphangját egész jól lehetett érteni, de volt akinek tényleg azt kellett mondanom hogy lerakom mert csak hallom hogy beszél de a szavak érthetetlenek voltak.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Én is vettem egy ilyen telefont náluk, de annyira sz@r a hangszóró minősége, volt akit nem is értettem mit mond. Nekiadtam a barátnőmnek, azt mondja neki megfelel
Inkább egy nokia 1200-at használok.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
István89
tag
Érdekes a dolog, de én azt nem értem, ha ők olyan virtuális szolgáltató, mint a djuice, akkor hogy lehet az, hogy a t-mobilos ügyintéző, aki veled is beszélt, mert azok nem külön blue mobilosok, csak úgymond őket ültették oda, akkor miért nem tudnak segíteni azon a telefonszámon, meddig tat nekik belenézni a rendszerükbe. Mindig jön a blama, hogy sokan hordozzák át a számukat, na persze.
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!