- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
ezt értettem elsőre, de ugye azt írja, hogy "gyárilag független", ami nálam azt jelentené, hogy függetlenként vette, de most úgy néz ki, hogy valóban ezekből a tipusokból véletlenül kimaradt a sim-lock, de amúgy függőek lennének. a szerződést még nem tudta megkeresni az eladó.
ezt a 15000 Ft-os árat csak hasból mondta a kolléga, vagy ez konkrétan szerepel valamelyik díjszabásukban? márkafüggetlenítés nincs (olcsóbban)?
-
Illetve Egyedi előfizetés
-
McLaca
őstag
Na akkor legközelebb én is az L-et rendelem meg 2 hónapra, aztán az M-mel próbálkozok újra, mert akkorra már több mint 90 nap eltelik az utolsó megszüntetés óta (utolsó aktiválástól számitva meg több mint 120).
Ja, legutóbbi számhordozási igényünket a Telenor csont nélkül elfogadta. El se hiszem.
Üdv!
-
McLaca
őstag
100%. 1380 volt az egyenlegem és most 890.
És slusszpoén, hogy hasonló volt már a T-nél is, amikor még a Dominóban is működött ez az akciózás.
Már eleve az érdekes volt - amit írtam is korábban - , hogy legutóbb az automatikusan meghosszabbodó 133MB-os net meghosszabbítás utáni ciklusa 04.22-től 05.21-ig tartott, ami nem 30 nap. Az előző az 03.22 - 04.21. A mostani 33MB-os 05.23 - 06.22. Mindkét dőlt betűs 30 nap. Lehet, hogy már ez is megérne egy reklamációt, az már csak hab a tortán, hogy az egyenleg és forgalom menüben az internet időszak végénél 06.23 van, míg az előfizetések testreszabása/mobilinternet/beállítások alatt viszont 06.22. Utóbbi természetesen a helyes. De 400 forintért ezzel pöcsölni... nem éri meg. Pláne, hogy nekem tényleg csak a net kell, mert VoIP-on telefonálok.Üdv!
-
betyarr
veterán
ehh,tiszta rablás...ma az ügyfélszolgálatukat is megkérdeztem,mert sose lehet tudni,de tényleg egy valag pénzt elkérnek egy 1 perces dologért
illetve,hogy elkerüljük a rengeteg utánajárást meg a zasszony barátnéjának a zargatását,inkább egy új szám lesz a dologból.ma bementem a lidülbe és ott azt mondták,hogy lehet a számok között válogatni.hátha találunk valami könnyen megjegyezhetőt. -
Tomy007
tag
Köszönöm a részletes leírást, szóval egyértelmüen a blue mobil duos kedvezménye éri meg magyarul amúgy pont 2 számot akarok így kedvezményesen hívni.
A blue mobilt neten is lehet akvtiválni vagy csak ügyfélszolgálaton keresztül? Feltöltések is hasoloan mint a T ?
És számhordozánsál a tmobil oldalán tudom rendezni vagy előtte gy blue mobilos kártyát vegyek és annak a honlapján?Mit javasoltok számhordozást vagy egy különkártyát, tmobilnál jelenleg surf csaomagabn vok net véget ott ugye havi 150 mega van 30napra, net is van olyan jó mint a duos kedvezmény ?
Köszi előre is
-
Töltést már láttam, de akkor az tényleg nem gond.
Készülékem van (független), annál jobbat úgyse adnak, meg nem is kell
Annyit megér a dolog, jól olvastam, hogy ha túl is lépem, akkor csak leveszik a sebességet, de nincs túlforgalmazási díj, illetve a váltogatás milyen módon történik ?
(A kedvezmény igénybevételére meglévő blue mobile szolgáltatásán akkor van lehetősége, ha azon a bekapcsolást megelőző 90 napban nem aktiválta az adott blue Net adatdíjcsomagot.A kedvezményes időszak az aktiválástól számított első két időszaki díjra vonatkozik. A kedvezményes időszak letelte után az adott blue Netadatdíjcsomag hatályos Díjszabás szerinti időszaki díja fizetendő. A blue Net díjcsomagokban túlforgalmazási díj nincs, a díjcsomagban foglalt adatmennyiség túllépése után a mobilinternet továbbira is használható legfeljebb 32 kbit/s le- és feltöltési sebességgel a 30 napos periódus végéig. A bennefoglalt adatmennyiség növelése a 30 napos időszakon belül csak nagyobb adatdíjcsomagra váltással lehetséges. Ebben az esetben az eredeti blue Net adatdíjcsomag még fel nem használt adatmennyisége az új blue Net adatdíjcsomagra váltás után is leforgalmazható az eredeti blue Net adatdíjcsomag 30 napos időszakának lejártáig. Hálózatfüggetlen készülék esetén a blue mobile mobilinternet szolgáltatások igénybevételéhez a hálózat hozzáférési pontot (APN) "internet”-re kell állítani. A díjcsomagok lemondhatóak a +36304408400-as számra küldött ”–BLUENETS”, ”–BLUENETM”, ”-BLUENETL” tartalmú díjmentes SMS-sel, a blue mobile díjmentes telefonos ügyfélszolgálaton és a 1777-es díjmentes automata önkiszolgáló ügyfélszolgálaton keresztül. )
Itt valami 90 nap van -
1. Egyenleg, igen azt olvastam, előtte megteszem majd.
2. ok, 399 Ft
3. Telefonáláson kivül nem nagyon használom, így egyenlegfeltöltés kell csak. Viszont az hogy milyen márka nekem édes mindegy, tudjak vele telefonálni, egyenleget feltölteni mikor kell, max ha értelmes áron van net hozzá, akor azt is rendelek hozzá, persze lehet csak időszakosan.UI: 33 Ft, az csak nem 47
Köszi szépen
-
kmisi99
addikt
Kb 1 hónapos, igen elsőnek lehasználtam azt a 15mb netet majd most akarom lemondani csak nem tudom hogy kell. Online felületen szerintem tudnám is aktiválni de azt írja hogy, bluenet M Időszaki díj (30 nap):990 Ft
Akkor most az csak elírás, aktiváljam be és csak 90ft ot fog lehúzni?Na sikerült, hiába 990ft ot írt csak 90ft ot vett le!
-
McLaca
őstag
Igazából az online ügyintézésen magát a szolgáltatást (a net esetén) le se lehet mondani, csak a megújulását lehet kikapcsolni, ebből következik, hogy az időszak végéig menni fog az adatforgalom. Persze mindig a második hónapban kell ezt megtenni.
Szerintem aki ezt a topicot látogatja, mindenki így csinálja (én is).Üdv!
-
_csocso_
senior tag
Szia! Az elsőre nem tudom a választ, de a másodikból kiindulva igen, marad a 30 nap végéig a szolgáltatás. Netnél 30. nap végéig használhatod, viszont utána nem lesz, nem aktiválódik a napinet, ( telenyomornál volt ilyen asszem, hogy megmaradt a napinet a szolgáltatás lemondása után, de már elég rég volt nekem. )
-
St3ven
addikt
"Azaz ha a 90. (vagyis a megújulás előtti utolsó) napon lemondom, majd másnap újra megrendelem, így 30 napig megint ingyenes a szolgáltatás."
Rájöttem, hogy nem fog működni a fenti trükközés a blue Duó esetében.
Amikor ugyanis két feltöltés között módosítja az ember az egyik kedvezményes számot, az szerintem aktiválásnak minősül, legalábbis a netes felületen rendre arra a napra vált át az "Aktiválás:" rész utáni dátum.
-
St3ven
addikt
Amúgy sem értem egyébként, hogy jön ki a 30 nap, mert az aktiválás napjára január 30-at ír, és ha még a február 27-ét is beleveszem, az akkor is csak 29 nap
Közben rájöttem, hogy azért írja az aktiválás napjára a január 30-at, mert akkor módosítottam az egyik számot. Szóval valószínűleg tényleg kijön a 30 nap.
-
törölt tag
Akkor ezért már lehet reklamálni
Nekem szépen 30 lett.
Ahogy beírtam a számokat, ki is írta, h megvan, gondolkodtam, h azzal a lendülettel azonnal le is mondom, de mondom, még észre veszi, h olyan gyorsan, oszt el se kezdi esetleg, így egyelőre hagytam.Ha az embernek lenne 2-3 blue-száma, egész jól el lehetne vele játszani
-
törölt tag
-
club1
veterán
-
club1
veterán
Nem valószínű. Vannak viszont olyan programok, amik a tárcsázóba épül(het)nek. Ezek között pedig van néhány, ami az ussd kódok használatát akadályozza. Pl. a nyáron a UPC Phone alkalmazás első néhány verziója ilyen volt. Uninstallálva ezeket az alkalmazásokat, az ussd kódküldés meg szokott javulni, tehát ha nem gond, én leszedném sorban őket, hogy kiderüljön melyik a ludas.
-
joelke HU
őstag
Értem én azt. De nincs benne logika. Nem zárták le a Telekom hálozatához, de arra vették a fáradságot, hogy imei alapján blokkolják a blumobile-t. Könyörgöm ebben hol a logika? Mert, ha az összes más szolgáltató hozzáférhetetlen lenne, akkor oké nem háborognék, na de ez... és hab a tortán, hogy párom egy hónapja vett náluk hálózatfüggően egy 4s szifont és milyen érdekes a blue-s kártyám azzal meg vígan megy.
Egyébként a feloldást vajon nem lehet kérni tőlük? A telefont nem akarnám kukázni, de baromi vonzó a 90 Ft-s net.
-
Doosa
aktív tag
Mivel ugyanazt a hálózatot használja, ezért a hálózati zár semmit sem ér. Ezért tiltották le az IMEI-ket, mert amúgy vígan működne ugyanúgy.
Csak az a kérdés, hogy milyen időre visszamenőleg tiltottak, meg hogy csak a magyar telefonokat vagy a világ összes T-s telefonját. Az utóbbit kétlem. -
McLaca
őstag
Igen. Ha egyre gondolunk.
Tehát 2 hónapon keresztül akciós egy csomag ára, de csak akkor, ha előtte 3 hónapig nem volt aktív.
Az egyetlen szívfájdalmam, hogy a 333Mb-os csomag akciós ára 790Ft. Anno Dominonál az 500MB-os volt eleinte 190, aztán később 490Ft akciósan.Üdv!
-
McLaca
őstag
-
Nincs benne semmi buktató. Ezt és ezt kell letölteni, kinyomtatni, kitölteni, aláírni, beszkennelni, majd elküldeni a markavaltas@bluemobile.hu email címre.
Ha ez kész, hamarosan visszajeleznek emailban, pár nappal később ( 2-3 munkanap ) hozza a futár a SIM kártyát. Ezután hívni fognak, hogy akkor válthatjuk a szolgáltatót? Ilyenkor mondhatod azt is, hogy most, akkor azonnal átváltják
Az egész nem tart tovább egy hétnél.
Szerk.: Arra figyelj, hogy pontosan ugyanazokat az adatokat add meg, mint a jelenlegi SIM kártyádnál van megadva.
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest