- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesta28
tag
válasz
Gigabyga #12965 üzenetére
Én is úgy érzem, hogy itt komolyabb szakik vannak, bár az árakat még nem ismerem, de majd kipuhatolom.
Nekem annyi a lényeg, hogy a gépem visszakapja régi fényét, és minél tovább tudjam használni, legalább még pár évig.
Ha valakit nagyon tudsz ajánlani, akkor azt megköszönöm, mivel ti azért ismeritek valamilyen szinten egymást, így könnyebb lenne választani. -
Router
őstag
válasz
Gigabyga #12965 üzenetére
Azért az is elárul valamit ha egy magát komolynak hirdető, állítólag nagyfelbontású mikroszkópokkal dolgozó valaki a nyitólapjára vga telefon kamerával csinál trágya minőségű képeket. Itt nálam el is bukott a profizmus. Legalább ennyire vegye már a fáradtságot ha hirdet...
-
f27
senior tag
válasz
Gigabyga #12884 üzenetére
Mar bohockodunk mi is privatba.
En montam neki jojjon el szemelyesen elotte megnezem a gepet,ha ugyan az a baja mint volt,minden penzt vissza adok neki es meg is javitom a gepet ingyen
Ha mas a baja akkor is ingyen megcsinalom neki amenyiben lehetseges az,es csak bocsanatot kell kernie.
Sok az elvarasom?
Mi veszteni valoja van,kerdeztem tole!
Fel hogy nekem van igazam,vagy attol hogy neki nincs igaza?
Mert ugye ha neki lenne igaza penzt is vissza kapna meg a gepe is mukodne ingyen.
Ennel nagyobb biznisz szamara lehetne?
Mar azt irta leszarja a penzt,de ki irja valahova ide a forumra hogy lassak milyen gerinctelen vagyok
Montam hogy irja ki de az en utolso levelemet is amibe leirtam a lehetosegeket is,es nem meri elfogadni.
Elvileg 51 eves ,de most epp kinek mekkora ismeretsege van a legmagasabb korokben tema folyik,bar azt hiszem en nyertem -
f27
senior tag
válasz
Gigabyga #12882 üzenetére
Legan irva minden,es ezzel nincs is gondom.
En meg mindig montam neki hogy akar a bocsanat kereseert megjavitom ujra a gepet ingyen ha lehet.
En szeretem ha jo szajizel van felem mindenki es azt hireszteli hogy mndent megtettem azert hogy jolegyen neki.
Ezert van olyan nagy es jo hirem a hazankba,mert mindent a legnagyobb korrektseggel oldottam meg eddig.
En power feteket es ramot javitottam neki.
Montam neki hozza el a gepet,es ha ugyan az a baja a gepenek vissza adom a penzet hianytalanul es meg is javitom neki a gepet mert neki van igaza.
De ha mas a baja azokon kivul,akkor bocsanatot ker tolem es akkor is ingyen megcsinalom neki amenyiben lehetseges.
Ennel lehetnek korrektebb? -
nahunn
tag
válasz
Gigabyga #12801 üzenetére
Én pont most szívtam egy Packard Bell-el, VGA csere után hozta vissza az ügyfél 2 héttel, hogy random kikapcsol és néha be sem kapcsol. Mozgatásra állt le, az meg külön jó volt, hogy RS880 mellett volt a VGA, tehát egyből az lett gyanús, aztán a végén a KBC újraforrasztás óta stabilan megy 2 órája. kop-kopp
btw, valaki hp 4330s-et látott ami csak háttérvilágítás és külső kijelzőre van kép?
CPU és kijelző csere nem segített, szalagkábelen kivül más lehet ez? -
Hunter2
addikt
válasz
Gigabyga #12770 üzenetére
gondolom factory reset volt, kéne rá tolni egy gyári szoftvert első körben ha van valami flashelő szoftver ami többfájlost tud flashelni akkor azzal.
Nálam most volt egy Lenovo s720, azt átparticionálni akarták , a vége az lett hogy a telefon el sem indult.
flash toolal újra lett tolva az egész szoftver és egyből meg is gyógyult és a particiók is helyre álltak. -
-
ielektros
senior tag
válasz
Gigabyga #12282 üzenetére
Bammeg ennyi suna egy rakason. Az a baj, hogy mindegyik teljesen buval *aszott. Azert egy kettonek szivesen megtekergetnem a gombcsukloit. Csak ugy erdekesseg keppen
De azert azt nem vagom, hogy miert meno ha csak egy szemmel latnak a "mai fitalok" mert a masikat kitakarja a séró
-
-
JSHammer
tag
válasz
Gigabyga #12208 üzenetére
Szia!
Hasznos számomra,mivel társulásban kedztem volna ,de féltem tőle, így megerősítettél hogy egyedül vágjak bele...
Az adott szakma iránti rajongás,hűség ,és szeretet átvisz majd a nehézségeken...
A szoftverfejlesztésben nem találtam meg magamat, mert bár a fősulin is azon tárgyaim lettek meg leghamarabb, de a fejlesztő munkában nincs túl sok romantika:S
A villamosságtan és a digitális technika nem ment könynen annyira mint az architektúrák, de mióta beleástam magam ebbe ,azóta valahogy nem találom megterhelőnek a villtan részeket már
szóval eléggé úgy fest hogy amiben nem lelem örömmömet azt megtanulni sem tudom
bocsi az offokért
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest