- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigabyga
aktív tag
válasz
Gesta28 #12957 üzenetére
Végig olvasva az oldalt a BGA-n kívül más alkatrészt nem ismer a szerzője.
Minden bekezdésben csak a ic-chip-vram szerepel holott nem csak ezek lehetnek a hibák.
Valóban sokszor van ilyen kommersz hiba de ez egy sablon..
Szerintem keress fel itt a topicban egy hozzád közel eső valóban hozzáértő szakit aki minőségben többet nyújt picivel drágábban mint ez a "cég". -
gliga69
tag
válasz
Gesta28 #12956 üzenetére
Ez a cím nem kamu?
Csak azért, mert google mapson nem találtam.
Néztem volna egy street view-t a bolt utcafronti látványáról, de a 3. kerületben nem találtam lőrinc teret.
Kezdő embernek tűnik nyelvhasználat alapján huszas évei elején járó versenyzőről lehet szó, aki , mivel mással nem tud az árakkal igyekszik versenyhelyzetbe kerülni, a fent említettekről nem is beszélve.
Ezzel nincs is semmi baj, mindannyian elkezdtük valahogy. Viszont ha tényleg az a szitu amit írtál, azaz embert keresel elvégeztetni munkát, akkor ne hozzá vidd, az ár ellenére, mert nem biztos hogy korrekt lesz. Érdemesebb inkább killhateséket, vagy másik tényleg szakértő gárdát felkeresned, ha pedig valami gerillamarketing lett volna akkor az nem jó helyre került, mert vagyunk itt páran véresszájúak szakmabuzik! Mindezt mondom úgy hogy a legkevésbé sem szeretnélek megbántani! -
netzoli
tag
válasz
Gesta28 #12951 üzenetére
Én csak átfutottam az oldalt, pl ezt: [link] és az alábbi bejegyzéseken egy jót mosolyogtam:
-További információért használjon kékhalál mentesítő eszközöket, alkalmazásokat.
-Munkatársaink a BGA-zás nagymesterei.
-és az óngolyócskák még ami nagyon tetszettSzámos speciális felszerelést használunk annak érdekében, hogy szolgáltatásunk a lehető legprofesszionálisabb és a legmagasabb szintű legyen. Optikai BGA-zó felszerelésünk lehetővé teszi az IC-n lévő óngolyócskák alapos feltérképezését. A vizsgálat során kiderül, ha a golyócskák kiestek a helyükről, elmozdultak vagy megsérültek. Munkánkat nagy felbontású mikroszkópok segítik. [link]
Bár ez még nem jelenti, azt hogy nem ért hozzá, de egy kicsit zavaró, hogy se név, se cím. Ha valakinek professzionális eszközei vannak, mint pl. több komoly mikroszkóp akkor az már feltételez egy céget. A cégek pedig szerintem kicsit többet is megmutatnak magukból, ha mást nem is a de a nevüket biztos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest