- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gus
aktív tag
válasz
gabor54 #15854 üzenetére
Kompatibilis procik
Procival kompatibilis chipsetek.
Nem valószínű, hogy ez gyári összeállítás, vagy, ha igen az elég gáz. -
Zoli986
tag
válasz
gabor54 #15852 üzenetére
Szia!
A 30 perces kikapcsolás a HM70 chipsetes lapokra jellemző,ami alapból celeron és intel processzorokkal szerelt,viszont bővíteni próbálták core i 3,5,7 processzorral,amit a HM77 chipset kezel hibátlanul.
Első körben nézd meg milyen processzor,milyen chipset kombináció van a gépben. -
f27
senior tag
válasz
gabor54 #3976 üzenetére
Lehet nemjol figyeltel es olvastal.
Mi megprobaljuk kiszurni azokat az embereket akik ganyolni akarnak.
Ha oda figyelsz koztunk (szakik kozt) ha valaki kerdez egy kokret hibat es valaki talalkozott vele pontosan nem szivatjuk egy mast es nem titkoljuk csak mondjuk nezd meg azt es hatha.
Ha bejon egy sosem latott emberke aki tegnap meg nem ismerte a forraszto paka fogalmat holnap meg 20 eves tapasztalattal javit az mar gaz.
Minek mondjam meg neki hogy mi a baja a gepnek ha tudom mag tescos holeggel oda b@sz neki?Masik resz.
Aszem az alkatreszek beszerzesi forrasait paran titkoljuk es jogosan.
Nyilvan ha nem is furjuk egymast es mivel itt sokunk valoban szerviz hivatalosan is,mindenkiben van egy kis irigyseg ha nem is mutatja ki senki.
Tehat hogy en vagy mas honnet szerzi be olcsobban a tuti jo chipeket nem fogja elmondani senki.
Hisz sokunk a chip arabol is tud nyerni par forintot ha tuti a forrasa.
Viszont ennek ellenere ha valakinek kell valami alkatresz akar beszerezuk neki ertelmes korrekt aron.Szoval ha szaki vagy van segitseg,ha sima user vagy akkor adjuk a tanacsot mit kellene csinalnia anelkul hogy tobb kara legyen mint haszna.
Javitsatok ki ha nemjol mondom -
Benji77
aktív tag
válasz
gabor54 #3976 üzenetére
Kedves Gábor!
Nem gondolom, hogy feltétlenül igazad van.
Bár néhány felvetésben osztom a véleményedet.
Abban látom a problémát, hogy sok fiatal a búsás haszonszerzés reményében nekikezd megfelelő szerszám,eszköz, tudás nélkül javítgatni. Nem magának, hanem másnak pénzért.
Ez a fő probléma. Náluk a szakmaszeretet nem igazán ismert fogalom.Amikor én kezdem a javításokat, addig nem nem babráltam másnak a cuccával ,amíg el nem sajátítottam a megfelelő fogásokat. Az elején kb. 20 alaplapot el is rontottam. De nem ügyfél gépet, hanem sajátot.
Nekem számítástechnikai műszerész a végzettségem, szóval úgy gondolom szakmába is vág
És már annyira fiatal sem vagyok
Ha nem haragszol, akkor én nem venném magamra a célozgatásaidat.
Rengeteg olyan lapost kapunk, ami már megfordult néhány "hozzáértő" egyénnél.
Lehet, hogy nem mindig tudjuk normálisan lekezelni a szakmai kérdéseket, elnézést érte. -
d3lete
aktív tag
válasz
gabor54 #3976 üzenetére
Az a baj hogy az időseb generáció nem tart és soha nem fog tudni lépést tartani a ami technikával.
Ez nem hálózatkezelő műszaki informatikus ccnp és társai vizsga. Itt az embereknek nem ez kell... Hanem az ,hogy OLCSÓN megcsináltatni valamit, tovább adni profitszerzés céljából, vagy játszani lásd (konzol, vga)
A felhasználót nem nagyon érdekli hogy hogyan csinálod. Csak működjön és tudja újra használni játszani.
Nem vagyok profi én sem sőt amatőrnek sem mondanám maga. Rengeteg gpu-t hólyagosítottam fel már szimpla figyelmetlenség miatt, és rossz hőprofil miatt. Én azt mondom mindenek megvan a saját szakembere.
Én nem állok neki burkolni , a burkoló nem áll neki golyózni. Persze lehet kivétel de most nem az a lényegEzen nem kell felkapni a vizet. Vannka precíz körültekintő öreg motorosok, meg vannak kókány szétbarmolósok is. De az én véleményem az ,hogy az időssek akik a p4 es korban nyomatták nagyba az ipart, maradjanak annál ugyanis a mai technika full más.
-
Tamás9x
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoLTE/VoWiFi
- Anime filmek és sorozatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest