- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher #23576 üzenetére
A promó szebb és full stack.
Bonthatsz is. Az olcsóbb pve lapokat érdemes lehet megvenni (egy müködö pve paklid legyen, azzal farmolsz goldot).
Pvp-re kb 0-át kell költeni mert van free deck dögivel. -
phanzetomox
őstag
válasz
TazLeacher #18883 üzenetére
Szerintem fogalmuk nincs hogy mi történik az aukciós házban, legalábbis amiket eddig csináltak az alapján nem hiszem hogy annyira érdekelné őket az ottani piac...
Egyszerűen csak azért csinálták mert ilyen módon sokan fognak venni bfp-t gyorsan, és hirtelen az eddigihez képest nagyobb profitjuk lesz... Persze ez csak addig tart mi'g a nép örül hogy occsó a pont -
válasz
TazLeacher #18813 üzenetére
Szép pack, de sajnos már nem játszok
-
Volgafan
senior tag
válasz
TazLeacher #17659 üzenetére
Ha visszaolvasol,az már válasz volt....ki vagy Te,hogy oltogatsz?
-
Volgafan
senior tag
válasz
TazLeacher #17657 üzenetére
Ha már ekkora az arcod,másold már be,amikor lehurrogtam!!!!Szeretem az ilyen 6 éves embereket...Alpi:nem szokásom kitérő választ adni,lehet pvpztem,sose nézitek mit csinál a másik,csak írogattok, jobbra balra....(jáccani?biztos így kell írni??)
-
Volgafan
senior tag
válasz
TazLeacher #17655 üzenetére
Nekem nem éri meg,jah...időm van,pénzem nincs.....meg úgy is szeretek játszani...Amúgy Alpi:ugrott neked a hóhér..
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #13357 üzenetére
lehet, de 90% h te nem azt a r/ur lapot kapod ami nagyon magas vagy komoly árba van ímg a tw-nél több az oylan ami nagyobb árba van.
mivel több van belőle több esélyed van azt kifogni. -
kovsol
titán
válasz
TazLeacher #13350 üzenetére
én négykor kelek, szóval szerintem így passzolom a dolgot és mostanában kb minden másnap így kelek
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #13346 üzenetére
még mindig a twilight a legnyereségesebb mert ott több lap van.hiába h van sok rare ami alap
a többibe kevesebb az ur,r és eleve kevesebb az értékes is.
és eleve azokra kis esélyed van.
ezek után nézve a twilight agyonveri mindegyiket -
ChromeX
addikt
válasz
TazLeacher #13350 üzenetére
Én lennék este csak hát nemtom most mivan ezzel
De mindenesetre felmegyek aztán meglátom hogy mukodik.
-
Darkzbane
tag
válasz
TazLeacher #13346 üzenetére
Tuti ^^
-
Darkzbane
tag
válasz
TazLeacher #13344 üzenetére
A legjobb "nyerési rátája" A TW nek van. Azt követi A Renegade és a leggyengusabb a Lost Soul. Ezért majd mindenki TW t vesz aki nyerni akar. Nade Ha Renegade-ból vagy Lost Soulból UR lapot kapsz a nyerési ráta megfordul az LS lesz a legjobb statisztikájú és a TW a leggyengébb. Ilyenek közrejátszanak még ugye hogy a Renegade mellé azért jár Abomination ami 100-150 bfp megtakarítás mindig a másik meg hogyha nem esik UR lap akkor a legértékesebb rare lap ami eshet(Wog) az TW be van.
Összességében 1:9 hez~ 1:10 hez az átlag esély arra hogy nyereséggel jössz ki egy tome váráslásból ami piszok gyenge. Kereskedéssel sokkal biztosabb és néha több profitra is lehet szert tenni. Tudom hogy nehéz,én is estem ebbe a hibába de NEM SZABAD se boostert se tome ot venni ha jót akarsz magadnak szerintem =)
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher #13336 üzenetére
Renegade/Twilight tomehoz Twilight Warfare
Renegade tomehoz Abomination
Lost Souls és a Lost Souls/Twilight tomehoz a Lost Priest járt korábban.
hogy még mindig így van-e nem tudom, rég nem vettem már tomet.mikor indult az akció az abot 400ért el lehetett adni, így csak 500ba volt a tome.
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher #13331 üzenetére
boostert nem éri meg venni.
tomeval nagyobb esélyed van jó lapra, meg az olcsóbb is 1 boosterre levetítve.
+ mikor adnak mellé még vmi bónusz lapot ez hatványozottan igaz.tényleg, még mindig jár bónusz lap tome vásárláshoz?
nem emlékszem hogy láttam vna kihírezve a promóció leállítását.az abos tome vételek nagyon jók voltak anno.
a másik 2 már kevésbé. -
ChromeX
addikt
válasz
TazLeacher #13324 üzenetére
1750bfp volt amit nyilván nem ér meg de igen státusz lap
meg szép és mindamelett ne menjünk el hogy egy erős lap. már lvl2es
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #13331 üzenetére
tomokat ahányszor nyitottam szívtam vele legutóbb az ami monu tomoakt de a monumentem is elbaltáztal low pricon
meg vettem az abominationos akció alatt is
azokat inkább hanyagolomsok boostert eleve ezen lapok maitt vettem meg pl sok lost boostert nyitottam az ironclad miatt
de azzal még nem volt szerencsém.
de bahir miatt is az meg is lett belőle
renegade boostereket a thunder wagon és elder maitt nyitottam bár nem olyan sokat igaz kb 2-ra benne volt az elder.
twilight boostereket meg enli miatt de ott van több jó lap szal úgy vagyok azokkal h jöhet valami hasznos ami kellhet vagy értékes is amit eladhatok és újra boosterbe fektethetem.amikor van több bfp-m midnig nyitok eggyet csak 250 azért annyire sokat nem vesztek rajta.
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #13328 üzenetére
én az eggyik lordból nyitottam amibe egy evocator woe(zöld) illetve worldbreaker volt+frost mage.
ez kifejezetten jó mert a 2 lapra nem szívesen adnék bfp-t de így egm emgéri.
worldbreakert eladom mert az msot 300 és az továbbra se nagyon szükséges charg maitt, evo marad mert az jól jött.én az eldert is boosterből nyitottam,bahirt is,deepcoilt is,shadow wormot is.
néha lehet azt csinálni h 1 boostert veszel eldaod ha értéke slap vna benne és így egy csomó boostert lehet venni nekem a bahir így jött össze 4. boosterre addig eladogattam a korábbiba lévő értékesebbeek. -
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #13324 üzenetére
boosterezz hátha szerencséd lesz
annyira nem jó de szép és az ára miatt ad egyfajta elit státuszt
-
Darkzbane
tag
válasz
TazLeacher #13316 üzenetére
Persze a 12P mapok húzósabbak,de lehet összejön egy jó team van pár külföldi haver akit esetleg be tudok invitálni ha fenn lesznek. (ja igen Overlord szerver ,bár gondolom a razort senki sem használja : )
Amúgy szoktatok ilyen bajnokságokat csinálni? Úgy értem ilyen "community challenge" szerű dolgokat magyaroknak amire lehet nevezni?
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher #13072 üzenetére
Megveszed. Egy árnyék acc-ra töltöd fel. Onnan meg továbba valódira. Innen is volt régen aki így vett bfp-t. Nem volt gondja (mert mint irtad a kód jó).
-
stinger1993
csendes tag
válasz
TazLeacher #13072 üzenetére
Mondjuk az érdekes, hogy ebayen lekövetik... már az sem titok mit veszek?
Te mit javasolsz, honnan vegyek akkor? Megéri a kockázat vagy vegyek kb dupla annyiért hivatalos forrásból?
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #13015 üzenetére
hivatalos forrásból ennyiért van.
az megint máskérdés h olcsóbban be lehet szerezni de ugye az elvileg tilos.
2Xvettem eddig hivatalosan még régen.
azóta még egy retail boxot vettem.
utoljára e-bayes akcióból vettem még msot is azt tartogatom az új editionra. -
Razuel
aktív tag
válasz
TazLeacher #13024 üzenetére
Mivel én még egyetemre járok, így nem keresek, amit meg kapok azt inkább elbulizom vagy valami másra költöm.. Egybként meg voltam már diákmunkán gyárba dolgozni. Na abból nem kérek többet kösz.. Inkább a 3 óra farm.
-
Razuel
aktív tag
válasz
TazLeacher #13020 üzenetére
Na igen már én is unom a grinder farmolást, de kb 3 óra alatt ki lehet farmolni egyet. Eddig vagy 10et biztos farmoltam.. De nagy többségében nem ebből lett bfp-m. Én még a játék bétájába regeltem, csak akkor még fizetős volt, úgyhogy nem játszottam vele, amíg ingyenes nem lett. Szóval így már sok féle ajándékban volt részem. Volt itt promo mo, amii monu, ez a mostani phantom micsoda, ravenheart promo, volt olyan ajándék is, hogy minden acc amelyik fel van iratkozva a hírlevélre az kap 150 bfp-t, na most ezt szorozd be egy jópárral..
-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher #13017 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy vannak honlapok amiket hirdetnek és árulnak bfp -t meg wow feltöltést meg ilyesmiket és játékon belül szokták néha reklámozni chaten.
Én pl vettem 1500 pontot 1500Ft ért, aztán addig adtam vettem a dolgokat markeben, hogy most már több mint 500 pont hasznot csináltam. Nekem ez az oldala is nagyon tetszik a játéknak. -
Zotya21
senior tag
válasz
TazLeacher #13008 üzenetére
mwer tudod csapatjáték és jó ha nem egy ember viszi az elején az egészet
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #13006 üzenetére
hát 300 bfp az nem 300 ft
500 bfp az 1500 kb. -
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #13008 üzenetére
mert az mitől jó h egy rakat wog-ot beizzítanak a mapon?
úgy még annyi élvezet sincs benne mint amúgy. -
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #13002 üzenetére
Pont azt a mapot lehet shippel és regrowtal gond nélkül lenyomni.
4 szinű lap mint a lost ship.
minden orból lehet egy így simán szétzúzható az ellenséges bázis,map.
earthskeeker,lost ship,maelstrom,soulshatter,regrowt,giant wrym,grimvine.....etc
ezek bőven elegendőek -
Zotya21
senior tag
válasz
TazLeacher #12999 üzenetére
akor mondjuk hogy láma
azér nemteccik mér más megküdz azér a szros tokenért a shipel megcsak végigsétál az egészen semmi nehézség nicns benn
Batár meg hogy egyetlen egy batárral végigmegy amig megincsak a többi kinlódik vagy legalábbis nehezebb neki aza lap nagyon elvan túlozva eszméletlen
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #12999 üzenetére
nem noob inkább láma dolog de egy csomó eleve így integrált dolog van a játékba.
nem hiába 220 és m4 színű lap.
gyorsan lő jót sebez....
nicns hátrány a mert szimpláncsinálsz belőle sokat és kész minden mapra jó+ mehet mellé a wog város regrowwt más nem is kell.rvpe-k azok konkrétan a 3. bázisig érdekes onnan már full unalom az egész
de még így is majdnem mindennel megcsinálható
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher #12989 üzenetére
Tényekről van szó. Semmi más. Így van 50% fölött a shadow t1.
Érdekes az sc2-ben feltünt a fejlesztőknek, hogy sokan egy fajjal tolják. Egyből jött a nerf. Mert mint mondtam az ideális a kb egál lenne.Pve-ben nem nature a nyerő. Főleg nem expert mapokon. Nézz repeket.
Kivéve mikor free lapokkal tolják.
Az rpe-n meg azért népszerű a nature mert az alap decbe ez van. Jól példázza ezt az egyszeri naturés megindulás. WW+shaman. Holott ez a legrosszabb inditás. Mert a shaman fogaja a powert és nem mikrózik vele. Én ww-vel indulok utánna roots+hurrikán. Aki így kezd az azért kezd naturéval mert szereti és uram bocsá tud vele játszani. A többiek meg azért mert mint mondtam nem kellett egy fillért se költeni az rpve deckre (max egy shamant).Enlivel egy nagyon rövid ideig játszottam. Ott is BH-val! Som nélkül! De látom pro vagy. Számold ki mennyi powert kellett összekaparni t3-n egy bloodért! Ráadásul akkor az RB nem volt még nerfelve a shade se.
Eartsaheket meg kipróbáltam mikor rendszeresen szopattak vele. Itt mikor az volt menő le is irtam, hogy noobság. Keresd vissza.
Miért játszok ugyanazokkal a lapokkal mint a naturésok? Mert ezek alkalmasak pvp-re. Én imádom a ray of-t. Nem fér be a deckbe! Szeretem a revengét. Az se fér be. Ha lenne több hely használnám a spearment.Ja és még valami. Sokszor játszom shadow t1 ellen. Lehet látni melyik játékos az aki még nem találkozott nature t1-l. Firések szint úgy. Csodálkozik, hogy 2 euruption nem üt le 3 dryadot. Na erró jó a te elméleted, hogy mindenki játszon azzal ami könnyű, erősebb.
-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher #12976 üzenetére
igen az az Amii Monument nem egy olcsó játékszer az biztos
-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher #12790 üzenetére
Blizzard support fényévekkel jobb az biztos
Őket ha felhívod az ingyenes Skype számon azonnal megoldják a dolgot, és nem a sablon kérdés-válasz dolog megy, de mikor ír az ember egy ticketet akkor is ha valami nem tiszta ingame chaten megkeresi az embert egy GM, na ez a support szerintem, mondjuk egy havidíjas játéknál nem is fogadnék el kevesebbet.
-
Zotya21
senior tag
válasz
TazLeacher #12788 üzenetére
hát kb XD csak ugye van oylan 3 paklim 80- as 100 as megy 70 körül és msot kezdhetem előről ha ezvan xD
valami 180 lap upgradelve kur*vajó XD -
ChromeX
addikt
válasz
TazLeacher #12691 üzenetére
Na neeeee, honnan volt neked? veted és tovább adtad? vaze ezel enyit keresni
-
fantom922
aktív tag
válasz
TazLeacher #12661 üzenetére
Szia!
A map 1-nél a térkép közepére kell bejutni és megvédeni az óriást. A map 2-n viridia a térkép közepéből próbál kijutni és meg kell akadájozni. Map 2-n kötelező roots, fagyi, oink, az a paalizáló spell. Lehetőleg frost/natur-os emberek kellenek map 2-re. 1-en meg kell olyan akivel falat gyorsan bontani lehet. Map 3-on meg tapasztaltad, hogy véfekezés-támadás a játék. Oda jó bármilyen deck.
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #12656 üzenetére
ma nem voltam csak azé kérdeztem h majd legközelebb tudjam mikor vagytok.
-
G4ga
őstag
válasz
TazLeacher #12652 üzenetére
ha beferek mennek en is
-
ChromeX
addikt
válasz
TazLeacher #12646 üzenetére
Én kértem az áthelyezésemet az aktivak közé ami meg is történt
Ma mit megyünk, aki online van az szoljon én bene vagyok bármibe
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher #12646 üzenetére
1 hszt tényleg ideje lenne frissíteni.
Ki írja össze a neveket? -
LoLHunCsirke
tag
válasz
TazLeacher #12636 üzenetére
"Rendben, szerinted korrekt húzás, csináld, hajrá" te most csúnyán félreértelmeztél valamit
én csak szimplán kiléptem 3szor mert ugyan azt a béna csávót kaptam társul.. és 2aranyrangú ellen, nem desyneceltem ha erre célzol, bár nem tudom honnan vetted mikor azt írtam h "kiléptem". Akkor szerinted a kilépés nem korrekt a társammal szemben? az én szemszögemből meg az nem korrekt h ilyet sorsol mellém, főleg h háromszor egymás után..és még rátesz egy lapáttal h aranyrangúak ellen mikor én fiend vagyok a társamnak meg rangja sincs.. NA AKKOR MIVAN ha netán kilépek, hát persze h bann rankedről, köszönöm
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
TazLeacher #12602 üzenetére
Köszi a biztató szavakat
ennyi erővel megrohadtak, tönkreteszem a játékát? inkább idegeskedjek h nem csinál semmit, csak felhúz egy falat és rárak 4 íjászt és várja h megtámadják... DE tudod mit biztos vannak olyan cuccok a neten amikkel dysnet lehet előidézni na majd ha olyat hozok akkor mondják h tönkreteszem a játékukat.. akkor ennyi erővel meg is csinálhatom nincs veszteni valóm.. vagy le is törölhetem és legalább 1 el kevesebb lámát látsz a játékba
bye
-
ChromeX
addikt
válasz
TazLeacher #12611 üzenetére
Engem az jobban érdekel hogy az 1bfp-s bigyoba kijohet UR-is? mer az elég nagy mák akkor.
King of ginants expert sikerült de nem mukodott hogy barrierrel bezárom rogant jorne szét zuzza
báár ha belegondolok az is időnyereség mer rogan addig áll amig nem éri utol jorne.
amugy meg ez az egyik kedvenc mapom, az tetszik benne nagyon hogy menni kell mint állat mer jön. vannak nagyon találó mapok ebben a játékban -
hajsza
aktív tag
válasz
TazLeacher #12611 üzenetére
A vevő valószínűleg azt hitte, hogy promo firedancer az.
-
fantom922
aktív tag
válasz
TazLeacher #12612 üzenetére
Szívesen segítek
meg tudok közben nosztalgiázni is. Akkor 23:30-kor írj majd rám és tolhatjuk.
-
ChromeX
addikt
válasz
TazLeacher #12599 üzenetére
Majd én megnézem neked
Megtanuljuk és lenyomjuk.
amugy valaki szokott venni elemental boostert? megéri és ha igen melyik éri meg jobban? -
hajsza
aktív tag
válasz
Azért abból, amit leírt az olvasható ki, hogy a másik is ludas a dologban, mert egyáltalán nem PvP deck-kel indult. Valószínűleg valami kezdő lehetett, aki épp próbálgatta a PvP-t.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Nem kell mindjárt letámadni szegény Csirkét
Ő nem kilépkedős, gondolom azért volt, mert mindig ugyanazt a faszit kapta nagyon erős ellenfelekkel. Mentem már Csirkével 2v2-t és egyszer sem lépett ki.
Persze mindig azt kapják el aki akkor bliccel először
...de tényleg jófej és lelkes emberke, nem kell elüldözni
így is kevesen vagyunk
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher #12564 üzenetére
Blight expert 4 fővel [link]
Nature és Frost t1 es játékosok is láthatók benne.
Régi, rep amit felpatcheltem, de sajna nem tökéletes, a végén bugzik.
a t4-re jutás látható végig, a rep annál a résznél hal be mikor be lenne támadva a középső bázis. -
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher #12565 üzenetére
linekilleren kívül nem láttam másnál hogy használná, és őt is csak 2v2ben
-
fantom922
aktív tag
válasz
TazLeacher #12565 üzenetére
Szeva Jer1cho!
Én az egyik vagyok akinek megvan mindegyik map, szerintem nem 172 van, de ezt nem tudom. Lehet sokan abbahagyták, mert régen biztosan sok volt.
Mennyit szívtam haverokkal a Slave Masteren
Akkor még a Blight taktikája is kiforratlan volt
és persze nem volt rPvE sem. Ascension-hoz meg mindig jó társak kellettek.
A többi vihető experten, de nagyon oda kell figyelni.
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher #12535 üzenetére
Volt. A képessége reloadját növelték meg, így most már csak 60 mp-ként tud unitokat lehívni a korábbi 30 mp helyett. Valamivel nehezebb, de még így is szólózható.
itt egy vidi, ami a corsair és az enli nerf után készült. [link]
(#12534) Zotya21 már megjelent mind2ő, valszeg bevásárolt vki azért nem találod ah-ban.
-
ChromeX
addikt
válasz
TazLeacher #12524 üzenetére
Nincs mit jo volt az Empire
kéne egy 3-4 ember akikkel lehet iylen nehezebb expert mapokat is tolni ugyhogy fejlodjetek csak, segitek ma nem leszek sztem meg hnap se, de majd jovohéten, ujra lehet. A blightot kicsit elszámoltam a pure firel de meglett
érdekes hogy standaron éppenhogy csak mukodik ez a pure felállás. advon már elképzelhetetlen nature nélkül.
-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher #12521 üzenetére
gondolhatod én is milyen örömmel keltem fel 8kor a 2 órás lefekvés után
de közben én már kocsival kijöttem falura, aztán úgy néz ki kukorica vetés lesz a program mára
és ment egy privát(#12522) LoLHunCsirke én is csak benéztem meglesni pár lap árát azt léptem is
-
ChromeX
addikt
válasz
TazLeacher #12511 üzenetére
Fenn vagyok, ha vagytok keresettek!
-
ChromeX
addikt
válasz
TazLeacher #12504 üzenetére
Hát nem kezditek korán
nem garantálom hogy fél3ig leszek 1ig vagy utana valamivel az játszik, de ha korabban kezdenénk még jobb lenne.
fel akartam hnap kelni f1et ézni nemtom mi lesz belole
-
ChromeX
addikt
válasz
TazLeacher #12494 üzenetére
Szivesen beszállok segiteni,
ING: Horja
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #12494 üzenetére
egyszerű időbe kiszedni a bázisokat támadás előtt.
mana wingel végig lehet tarolni a pályát.
-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher #12405 üzenetére
egy már megvan, akkor még kettő
kösz a segítséget
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher #12376 üzenetére
Nah azért csak megoldódott.
A support jött rá vagy megoldottad nélkülük?Holnap lesz egy 2 órás leállás, nem patch jön, hanem egy ea központi szerver karbantartás lesz.
-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher #12358 üzenetére
nagy eséllyel amúgy is hozzá nem értők vannak ott a supportnál és csak a saplon válaszokat nyomkodják vissza
-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher #12353 üzenetére
nálam be se töltődik az oldal
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #12353 üzenetére
Komolyan mondom kiborít ez a sz@r. Most már reagálni se tudok a support válaszára. Bejelentkezek a Battleforge oldalon, ott rámegyek a Supportra, majd a My Questions-re kér megint egy felhasználóneve+jelszót, beírom, OK, tölt, majd visszajön ugyan az a login képernyő, semmi hibaüzenet, csak nincs beírva se a mailcím, se a jelszó. Mindegyik felhasználómmal ezt csinálja, és nem csak akkor, ha a BF support-ra írok, hanem a nromál EA supporton is.
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher #12350 üzenetére
ez érdekes hogy csak egy accodnál jelentkezik ez, így kiesik jó pár lehetőség, hogy a többi működik.
regeket hogy pakoltad egy accra?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #12321 üzenetére
Nem tudom érdekel-e valakit, de a helyzet változatlan.
Vagyis az acc-ommal elindul a játék, de bent a játékban login faild fogad. Próbáltam otthon vagy 100x, illetve másik gépen is vagy 20x. Sehogy sem működik. Viszont az itthoni gépemen az összes régi acc-om működik, és havernál is megy minden rendesen, csak az én új acc-om nem. Normális esetben ban nem lehet, mert még karaktert se csináltam. Napi levélváltásban vagyok a supporttal, hogy mi lehet a baj, de csak a szokásos köröket futjuk (telepítsd újra, meg ilyenek). De ha a játékkal lenne baj, akkor másik gépen működne, illetve akkor az itthoni gépen nem menne másik acc.
Szóval ha van valakinek tippje, várom szeretettel.
U.I..: az új reg nem megoldás, most direkt összehoztam a regeket erre az acc-ra, pont ez volt a cél. Csak közbe jött ez a sz@rság.
-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher #12322 üzenetére
még1x köszönöm a lapokat, elmúlt 15 percben még csak lehívtam őket, lássam hogyan néznek ki
a battleship elég vicces, azt hittem valami batár nagy hajó lesz, erre kis rövid cukifalat
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #12321 üzenetére
Azt hiszem megvan, valamit csúnyán elb...agatelizáltam, saját magamnak köszönhetem. Ha a support kibogzza, örök hálám lesz feléjük.
-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher #12316 üzenetére
ott volt a három kis csík az emberei felett, gondom az jelzi, mert nekem is ott van az 1 meg 2 csík attól függően milyen up van az adott lapon
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher #12286 üzenetére
valszeg nálad is a mai szerver karbantartás kavar be.
nekem is kb. negyed órába tellett bejutni, most kifagytam egy rpve végén... mára már hagyom.holnap valszeg jön egy hotfix vagy szerver restart, kint már jeleztük hogy gond van szeróval.
-
phanzetomox
őstag
válasz
TazLeacher #10616 üzenetére
egyetértek hogy élőben jobb, én is sokat játszottam hkk-t meg yu-gi-oh-t szerencsére nekem a sulimhoz közel volt egy kártyaklubb, szal még utaznom se kellett
mindig körben ülve figyeltük azt aki vett egy boostert és bontotta ki
marha jó volt
Mage knight-ot is szerettem bár az nem kártyajáték ( figurás ) és egy kicsit más a hangulata is, de az is izgalmas cucc. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Jó öreg HKK, én is játszottam, főleg gimiben.
Aztán nem volt már rá időm ... pedig milyen jók voltak azok a partik ... -
Zedroxine
tag
válasz
HKK?
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #10613 üzenetére
ok csak oda is kell utazni, ami nem kis pénz főleg h ki tudja hol van a legközelebbi.
jobban megéri az online, bármikor tudsz játszani és nem kell ezreket fizetni.
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher #10074 üzenetére
Elég gyakran dobálja nekem ezeket.
Itt egy másik map farmra, igaz ez nehezebb, de tokenből is több jár, a klasszikus toronyharcos módszerrel
:
The Insane God expert solo:
Shadow/Frost/Nature/Nature
21:33 replayA kapott tokenek mennyisége ha mindkét element aktív:
-
Neocskaa
tag
válasz
TazLeacher #10061 üzenetére
Na én is pontosan így vagyok, néhány "4on4 pcw cb rules" mondat hiányzott az én kis életemből! Néha azért még felnézek BF-re is, de csak ritkán.
-
Razuel
aktív tag
válasz
TazLeacher #9992 üzenetére
Hát remélem, hogy csak szórakozás.. Épp tegnap csináltam egy grindert, szóval elég jó az időzítés..
-
median
csendes tag
válasz
TazLeacher #9986 üzenetére
Ha nem a BFP a fontos, nekem adod?
-
median
csendes tag
válasz
TazLeacher #9981 üzenetére
és mit kapsz ha megnyered a versenyt? bfp-t?
-
median
csendes tag
válasz
TazLeacher #9981 üzenetére
kösz az infót
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher #9977 üzenetére
Lost Banestone miért nem jó?
max még úgy lehet megoldani hogy a közelben felhúzod a banestonet aztán nether warppal odateleportálod, de ehhez 2 shadow orb kell. tehát más felépítésű deck, vagy amii monu.
b verzió enli+ mind control de ehhez is más deck kell.Fire-Frost-Shadow hoz nincs ötletem.
(#9976) median Crowd Control
-
median
csendes tag
válasz
TazLeacher #9977 üzenetére
te, meik mapon kell ezt csinálni?
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #9963 üzenetére
nem paralizál ahenm dezintegrál
azt csinálja amit a wrathgazer.
cc hatására az effekt leál. -
Déve
tag
válasz
TazLeacher #9927 üzenetére
Elnézést, tényleg megkaptam, csak nem írta ki
-
phanzetomox
őstag
válasz
TazLeacher #9935 üzenetére
Teljesen egyetértek, annak én is örülnék mivel gyakran csak kereskedni vagyok fent.
-
phanzetomox
őstag
válasz
TazLeacher #9931 üzenetére
milyen meló az ahol nincs fent a battleforge ? mond meg a főnöknek mihamarabbi fizetés emelést érdemelsz amiért ezt a bf nélküli stresszes munkát végzed
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher #9929 üzenetére
Nem tudok róla.
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher #9916 üzenetére
Nah sikerült vennem egy tome-t, mondanom se kel mire összejött rá a bfp- kb felére esett mind2 amiis lap ára. Viszont még így is megérte, mivel volt bent egy ironclad+ inc mo ill egy spirit ship ami értékes.
az hogy a warlock és a witchclaws másik affja van a tomeban bizonyítja hogy nem alaptalan az a feltételezés ami már egy ideje terjeng kint a hivatalos fórumon, hogy nem is lesz hivatalos amii megjelenés. hanem csak így tome és sneak peak formában jönnek ki a lapok.
a shadow witchclaws csak annyiban tér el a fire affostól hogy egységekre sebez ill annak
mértéke kisebb valamivel.warlockot majd letesztelem dancerrel a dmg bónusz jól hangzik a siegere.
-
phanzetomox
őstag
válasz
A fene megint nincs promo :/
Sztem nyugottan maradhatott volna 4 bfp a minimum ár, így legalább úgy érzeztem hogy a 4000 common lapom ér is valamit...
Az új watchlist meg nevetséges. (amit írt hogy mi merre változik az gondolom murdeer ötlete hisz ha nézed a mage is erősebb lesz (már most is mindent überel ) meg a booster is ( most se gyenge ) Ha meg valóság akkor most hagyom abba a bf-t -
Gyuri27
félisten
válasz
Ráadásul megint lostal dobál a szerver és laggol. Jól sikerült a javitás. Ebből hamarosan szerver restart lesz.
Ahoyg tudom az új lila swift bogarat adja meg a warlockot. -
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher #9908 üzenetére
Elvileg menni fog, aztán hogy a gyakorlatban is így lesz -e majd meglátjuk.
Mindenesetre érdemes ah-zni kicsit a szerverek lekapcsolása előtt.Már akinek van szabad bfp-je, mert nekem grinderben van az összes.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
TazLeacher #9861 üzenetére
Egy időben én is játszottam DO-val, amikor még enli+shake volt a t3. De számomra egy idő után az már nem volt öröm, hogy lehívok 2 DO-t és szétverik gondolkodás nélkül az ellent.
Vannak olyanok, akik csak a győzelemre játszanak, ezek tipikusan azok, akiket a többség lelámáz. Ha nekik ez okoz örömet, akkor csinálják nyugodtan.
Nekem speciel külön öröm ha egy-egy ilyet leverhetek, kedvenceim a Lost Reaver robbantók és a shade spammerek ... csodálkoznak, amikor nem az én wellem hullik, hanem az övék.Én személy szerint olyan vagyok mint Gyuri, hogy győzelem és győzelem között is van különbség, az utóbbi időben arra játszottam, hogy vagy nyerjek t1-en, vagy valószínűleg veszítek. Az meg hogy kinek mennyi az elo-ja, nekem mindegy. Az elo számítás módszerével sem értek egyet, ez a kinti fórumon is jópárszor volt téma, hogy a base elo és a szorzók rá nem a legszerencsésebben vannak elosztva.
Összességében azt mondom, hogy ha valakinek csak a győzelem számít, hogy egy pici szám hogyan változik, annak szíve joga, nyugodtan játsszon olyan lapokkal amilyennel akar.
Én maradok annál, hogy egy-egy jó meccs, ami még szoros/fordulatos is, az többet ér mint egy győzelem. DO nekem például még akkor kikerült, amikor megjött Moon, mert egy idő után már csak DO és vile counternek használtam, de arra meg Moon jobb volt. Viszont Moon-t se hívtam le soha amíg nem hozott az ellen DO/vile/shade-t, aztán meg csodálkoztak, hogy megy rá egy ravage és simán szedi a welleket. Na ezért nem szeretem igazából Moon-t se, de ez egyéni vélemény.Még egy összegzés akkor, mert kicsit hosszúra nyúltam, úgy játssz, ahogy neked jól esik. Nem a te hibád az ilyen dolog, hanem az EA hibája.
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher #9869 üzenetére
nem ctrl +d hanem ctrl +o
a felbontás az fix. ( annyi amit épp használsz a játékban) ilyen szempontból mind1 melyikkel mentesz. -
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher #9864 üzenetére
Csak az a különbség, ha én mondok valamit mint naturés akkor hülye vagyok. Ha egy shadowos sir kicsit jön a többi és megmagyarázzák a shadow miért gyenge és a másik miért erős. Ezt nem én találom ki, hanem kint így müködik.
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher #9866 üzenetére
én print screen-el szoktam másolni képernyőképet aztán egyből szerkesztem paintben mentés előtt.
viszont van bf-nek beépített képmentője.
azt akkor szoktam használni ha gyorsan kell sok képet csinálni pl vki mutat egy jó decket (ezt csak 3 részletben lehet lementeni)
hátránya hogy PNG-ben ment ~2.5 MB / kép
a képeket a C:\Users\Documents\BattleForge\screenshots ba rakja
gyors bill. a mentéshez alapértelmezés szerint Ctrl+O
( beállításoknál lehet módosítani ) -
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher #9861 üzenetére
Nyilván a lapoknak van egy természetes értékcsökkenése. De ezt mesterségesen gerjeszteni nem szép dolog.
Értem én, hogy rátol minden okosságot a do-ra. De ettől még a do fire, shadow felállásban nagyon imba volt. Nem véletlenül volt ez a cirkusz kint.
Nyerni és nyerni között van különbség. Ennek az ellenkezőjéről nem gyözöl meg. Persze ha csak a végeredményt nézzük akkor igazad van. De az oda vezető út lehet korrekt vagy inkorrekt.
Hiszem, hogy nem sok őslilás van manapság.
Nem olvasol kinti fórumot? A shadowosok állandóan fikázzák a pure naturésokat. A legújabb sláger a hurrikán, roots, oink, som nerf. Azért érzed ennek a súlyát.
Az is bosszantó, hogy kint is minden a shadowos játékosok körül forog. Értem én, hogy a többség igényét akarják kielégiteni. De nem csak shadowos jétékosok vannak!Zedroxine: randomra frostal érdemes kezdeni. A lényeg, hogy lostspirit-l tudj nyomulni.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
TazLeacher #9853 üzenetére
Először is a teljesség és tisztánlátás kedvéért:
a mortar cliffmortar, wallmortar és hasonlók esetében
a roots + lava esetében sztem a roots+mine-ra gondoltál
ezekkel általában az a baj, hogy egyszerűen nem lehet őket még csak megközelítőleg sem power arányosan counterelniEzzel át is térnék pár kiegészítésre Gyuri gondolataihoz, mert nagyrészt egyetértek vele:
ahogy ő is mondta, a baj itt az egyensúly hiányával van. Tudom, hogy tökéletes egyensúlyt nem lehet elérni, nem is ez a cél. De az kéne, hogy minden színnek legyen reális esélye minden ellen. Nem pedig az, hogy egy pure fire vs. pure frost, vagy egy pure frost vs. pure nature előre lefutott meccs hacsak valaki nem teljesen kezdő.
Az EA pedig már elég régóta bizonyítja, hogy nem a játék javítása a céljuk, hanem a pénzszerzés minél kevesebb munkával.Gyuri: enli+bloodot sztem meg nem lámaság használni, mert nagyon drága és ugyanúgy verhető, ha jó anti-xl taktikája van az ellennek. Az enli+shaket mondjuk én is hagytam egy idő után, mert tényleg nem volt egy szórakoztató dolog.
Ja és Jer1cho, sztem a noob és a láma fordítva van ^^
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher #9853 üzenetére
Nos. A baj, ott kezdődik, hogy az ea dobálja ki a lapokat észnélkül. Nincs tesztelve, kipróbálva. Pistike felkel csinál egy lapot a megálmodottak szerint és kész. Ha jó, jó, ha nem úgy is jó.
A másik baj, hogy az ea értékteleniti el a kártyákat. Vagy nerfel, vagy azzal, hogy sokkal erősebb kártyákat hoz ki (vagy azzal, hogy egy drága lapot berak a sneak deckbe). Ez tény, ezzel nem lehet vitatkozni. Pesze ez nem most kezdődött, de most lett mindenkinek elege belőle. Mivel mostmár nagyon látványos.
Felvetettem kint, hogy nem furcsa hogy ennyi shadow játékos van (más is felvetette). Az volt a válasz, hogy ez nem azért van mert shadow alapokon, könnyebb játszani. Példának hozták az scII-t. Mert ott meg mindenki terrannal játszik.
Halkan teszem hozzá, hogy ott már nagyben megy a nerf, csinálják a ballanszt. Ugyanis ha egy játékban ennyire tulsúlyos egy szin, egy faj, egy frakció akkor ott valami nem stimmel.
Ott a mini booster. Az is buherálva van, ebben biztos vagyok. Nem azért mert szar lapokat dobál. Hanem mert eddig 4 bandit és 2 stone lapot dobott nekem.Én és még néhány ökör javarészt az első kiadás lapjaival játszik. Nálam is dryad, do, spirithunters ami nem az alap kiadás.
Így a pakli nem verseny képes. Nyilván ez nem csak a naturére igaz, mert igaz ez még a firére is (pure pakliról beszélek). Jó példa erre a deepcoil. Teljesen elavult. Pvp-ben, pve-ben egyaránt. Mikor megvettem sokat használtam, mások is (repeket is láttam róla). Mostanában meg egyáltalám nem láttam senkinél.Nasty (egyéb támadó spellek): nincs arányban a power költsége a rombolással. Nyilván nem arról beszélek mikor a noob berobbant egy chargert egy ww ellen. De egy lava pl campnél ledobva ahol van még 2 unit is már sokat sebez az árához képest.
Játszottam elég legendel (és más magas rangú emberrel) hidd el nem azok vannak magasan a listán akik játszani tudnak. Hanem azok akik op kombókat, imba kártyákat használnak. Legyen az enli + shaker, grigori bomba, soulhunter.
Nyilván meg kell érni ehhez a játékhoz, fel kell nőni hozzá. Nekem sikerült úgy gondolom. Akkor elhagytam az enli + shakert, és a bloodot is.
Válaszolok a konkrétan nekem szóló részre is.
Nincs igazam? Lehet. Annyi minden esetre bizonyos, hogy a top 200-ban nem sok nature t1-t látsz. Azoknak is a zöme pure. Tehát kénytelenek naturéval kezdeni.
Nilván játszhatnék shadowwal. Mások is játszhatnának vele. Így mindenki shadowwal tolná és egy nagy boldog család lennénk.
Nincs annyi esélyed és ez is tény. Sokan felhozzák a nature legendeket. Álljon itt példaként stoxx. De egyet ne feledjünk, vannak kivételes képességű játékosok. Én az átlagos képeséggű játékosokról beszélek. Ha vesszük Pistikén és Mórickát akik ikrek.
Az fogja többre vinni aki bizonyos szinnel és kombóval játszik.
Nem kevés játékos van aki vált mikor kijön egy új edition, vagy egy új op lap. Miért? Nyilván egyrészt kiváncsiságból, de többségük azért mert ezzel előrébb jut. Emlékezzünk csak vissza mikor minden hülye shade és launcherrel tolta.A probléma gyökerét már többször leirtam. Nem szabad a szineket ilyen szinten keverni.
Példa, hogy nature is legyen. Egy do pajzsal meg home soillal és cc-vel leüthetetlen. Mondjuk ki lámaság. Egyrészt az ea részéröl, hogy ezt lehet. Másrészt a játékos részéröl aki máshogy nem tud nyerni.
Kezdetben ez a játék olyan volt mint a sakk. Ez megváltozott. Gondolj bele, ha egyik pillanatról a másikra a gyaloggal olyan dolgokat lehetne csinálni mint a vezérrel.
Probléma még, hogy sok esetben nincs counter egy lapra. Ezt nem ragozom, mert már mindenki leirta, melyik szinből mi hiányzik.
A megoldás az, hogy az alapszineken túl a dual orbokat is definiáljuk. Majd erre készitünk egységeket, épületeket, varázslatokat. A régi lapokat petig t2-től hazsnálhatatlanná tesszük. Pl lava már egy fire-nature, fire-shadow deckbe már nem férne be, mert pure fire lenne. Így a játékos csak dual orbos lapokat tudna használni.Az ea nem akar, vagy nem tud a játékkal foglalkozni ez biztos. Ennek az az eredménye, hogy a játékosok nem játszanak a játékkal. Még akkor is, ha nem kevés pénzt költöttek rá.
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher #9845 üzenetére
Én már nem dekódolok. Ha nem értem az első mondatot Murder kománktól akkor görgetek tovább. Mert mindig rákérdezni, hogy mit is akart szvsz tré.
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #9845 üzenetére
azzal a mondattal mi a bajod?
Jó nem írtam végig mert a vége lemaradt vagy út közbe változott ki tudja.
Ki más ha én nem?hát magyar-e?
ha nem is akkor jól beszélem a nyelvet, vagyis ahhoz képest h más nyelvet meg nem beszélek sőt még nem is írok, vagyis de csak nem értelmesen ergo értelmetlenül sehogyamúgy nyilván az vagyok ha nem az lennék nem itt élnék, bár sajnos nem így történt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest