- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Neocskaa #9485 üzenetére
T4-re a Skycatcher-t meg a Plant-et raktam be, azt annyi, általában 2 T4-es lénnyel nyomulok full charge-on, 8 lény elgég általában mindenre.
Mind1. Szóval kéne T3-ra valami XL. Az Enli nem megoldás (PvE-re különben is jobb szerintem az Amii), meg jöhetne saját CC varázslat nekik. Igazából a Spell-ek egyik kétszínűben sem túl erősek. Ahogy néztem mindenki inkább egyszínű varázslatokat használ. Csomó értelmetlen cucc van, amit soha senki nem fog haszálni. Pl. ez a Girl Power-es dolog is vicces, de szerintem még fun dolognak is édes kevés. Inkább értelmes cuccokat kéne kiadni ezek helyett.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Neocskaa #9386 üzenetére
Mibe használod, megkérdezhetem? Piros-lilával nyomulsz, vagy enlihez kell?
Igazából abból gondolom, hogy minden színből van 2 promo, azon kívül legendery lapok voltak, és múltkor volt először kétszínű, ami nature-frost volt. A logika alapján most fire-shadow-nak kellene lennie, a Grinder mellé XL lénynek. Nagyon mást nem tudok elképzeli, esetleg Corsair-t, de az nem olyan jó lap...aztán lehet kapunk egy Jorne-t.
-
-
Zedroxine
tag
válasz
Neocskaa #9297 üzenetére
Erre annyit tudok mondani hogy inkább veszek 2hétre elegendő kaját a családnak mint 1 game-t. Ha komolyan akarok vele foglalkozni akkor megveszem. Ha van rá pénz.
Lehet te jó helyre születtél. Nem mindenki engedheti meg magának hogy minden olyan játékot ami tetszik neki megvegyen. Erről csak ennyi a véleményem, kövezzetek meg, nem érdekel. -
Razuel
aktív tag
válasz
Neocskaa #9253 üzenetére
Na akkor kezdjük a monstákkal: LINK
T1-en van a D, WW, S:
S és WW az egyértelműen kell, a D meg azért jó, mert van sleepje + 25% al kevesebbet sebeznek a mobjaimra, ez nem csak t1-en lesz jó hanem végig..T2-őn B, DO:
B swift és a skillje miatt, a DO meg szimplán imba..T3-on Mo, T:
A Mo-t akkor a DC helyett + a stampedje eléggé hasznos, a T-t meg csak benthagyom mert én szeretem, hátulról healeli a tömeget mint a meszes és a skillje se kutya..T4-en GW, FE és C:
GW a repülés miatt, az FE meg jól tankol + buffja is van, Ct meg csak az XL sebzés miatt.Ez így jó?
Kicsit később folyt köv a többivel..
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Neocskaa #8594 üzenetére
phanzetomox 3 olyan lapot említett, ami inkább pvp orientált, emiatt inkább pvpről beszéltem, mintsem pveről
és a mortar az esetek 90%ában lame, ráadásul, ha tényleg t1-re akar tornyot, makeshift ugyanolyan jó, ha nem mégjobb az s knockback miatt
shadow pveben is drága, kb. két napja beszéltük, hogy charge oda is kell
és phanze, légyszíves írj már össze egy fire decket, vagy elég egy fire t1 is, ami szted annyiba kerül
-
Murder3
addikt
válasz
Neocskaa #8553 üzenetére
Google translate msot mit csináljak abba értelmes volt
a friendly spell azaz h ha van 1 egységed akkor ha arra te vagy a csapattársad tesz varázslatot(ami értelemszerűen vagy heal vagy buff, más nem lehet) akkor instant megöli.
de ha pl rányomom a te egységedre és utánna a társam le oinkoz akkor nem(mert ugye az oink is spell, de az nem baráti, hanem ellenségi a te szemszögedből) -
wtf1sh
csendes tag
válasz
Neocskaa #8522 üzenetére
Attól tartok ezek a fajta acc lopások azért ilyen elterjedtek, mert működnek is..
Végülis elég egyszer nem oda figyelni, rossz helyen megadod az adataidat, aztán kampec..
Másah most már ténylegesen van 1500 bfp-m , kéne egy kis segítség hogyan is költsem el! Elsosorban a pvp erdekel, eddig a nature-el jatszottam leginkabb, eleg szimpatikus az, de vegulis nyitott vagyok másra is.Pl ha vki tudna adni egy lista hogy milyen lapokból állítsam össze a deckemet, az sokat segítene! A nickem wtfish .
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Neocskaa #8487 üzenetére
Nekem sajnos nem ez a tapasztalatom. Ha mondjuk van egy átlagban 200-ért kelő lap, ami valamilyen okból fölmegy mondjuk 400-ra, akkor az emberek nagyrésze nem próbálja meg fenntartani az árat azzal, hogy 390-ért teszi ki pl. Sokkal inkább a kisebb, de azonnali hasznot várják, ezért valaki bedobja 380-ért, aztán szépen a következő már 350-ért, aztán 300, és rövid időn belül visszakerülünk az eredeti ár közelébe.
-
Simid
senior tag
válasz
Neocskaa #8479 üzenetére
Ez azért elég naiv szemlélet.
A második mondatnál meg is bukik a dolog, ugyanis a játékosok többségét nem is érdekli, hogy mennyiért ad vagy vesz, ha kell neki bfp akkor eladja bagóért is és kell neki egy lap akkor hajlandó többet is adni érte mint amennyit általában ér. -
linekiller
tag
válasz
Neocskaa #8455 üzenetére
A frost alapból erősebb a shadow t1-nél ez tény de phase towerrel vagy motivate-el verhető.
Nem tudom láttad-e azt a replayt amikor vallik ellen játszottam simán kibírta a frost rusht a phase tower+nox+dread combó sőt volt egy rövid idő amikor én gyakoroltam rá nyomást t1-en. -
Gyuri27
félisten
válasz
Neocskaa #8455 üzenetére
Az ice guardiannak semmi nerfre nincs szüksége. Én is szivok vele eleget, de ezt az egy normális t1-s lapot ne vegyük el a frostól (nem lenne szép dolog).
Vile: nem kell a pánik. Egyrészt ha jön semmit nem csinálsz csak aoc. Ha belesétál meg idézel egy moont és kész. Van nálatok az a kitermelés nővelő olcsóért, tehát némi power előnyben vagy. Meg ott a teleport is. Szépen lehet küldeni vele az aoc közepére.ollie: nem op a lap. Viszont aki jól mikrózik az megver vele bárkit. Ugyanis 3-4 guardian, egy barrier, meg egy soil bármin átgázol.
Öreg jótevőm, régen pvp-l. -
FlyInMyEye
csendes tag
válasz
Neocskaa #8309 üzenetére
Ez nem olyan mint a fraps ez nem rögzít semmit winyóra csak ha jó minőséget akarsz, akkor eszi a gépet, mert akkor live encode-ert kell használni streamelésné. Egyébként teljesen türhető az fps játék közben. Néha azért kicsit belaggol, akkor persze anyázok egy sort, de azért ki lehet bírni
.
-
Apophis
őstag
válasz
Neocskaa #8270 üzenetére
Anno inkább purefire-t toltam és a cél minden edetben a Juggernaut volt, persze akkor még nem bugolt
Plusz gyűjtögettem pár Nature cuccot és szórakoztam Enlightement paklival is. De önmagában mindkettőt unalmasnak tartottam.
Fire/Nature paklival mi a fő cél ill. van-e T3-on valami igen erős kombója?
-
OnSeT
őstag
válasz
Neocskaa #7672 üzenetére
utolsó patch máj végén volt, ha tartani akarják a köv. edition júl. eleji megjelenését, akkor a mostani frissítéssel már fel kell lőniük a bétát.
2-3 hetet szoktak hagyni a tesztre a tényleges megjelenés előtt.szal már itt lenne az ideje.
szvsz új lapok fix hogy jönnek ma, ha nem is a betaval, de AH-ba tuti hogy kiraknak pár új csomagot.
-
linekiller
tag
válasz
Neocskaa #7553 üzenetére
grigory robbantás ellen igazándiból fire az ami nem igazán tud semmit csinálni
nature: cc+ xl counter
shadow: aoc
frost: ward of the north ( ez earthshaker ellen is tökéletes)
fire : jugg+ giant slayer combó talán
shadow frost: grigory+képesség, ward of the north,aoc +frost bite -
phanzetomox
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest