- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti995
csendes tag
válasz
F_Zolee #37789 üzenetére
Köszi, lecsekkoltam aidaval. BFBC2 full low graf csak a felbontás 1920x1080(1280x1024-ben is ugyanugy szaggat), a proci 60fokos körüli 10 perc játék után eddig teszteltem csak, mert mikor belépek már akkor is akadozik amikor még csak 50-55 fokos. És ez a 60 fok ez a teljes proci, mert külön szedve is le van irva magonként, ugy 10 perc game után 70 fok körüliek az egyes magok.
-
-
-
Bati0501
őstag
válasz
F_Zolee #37390 üzenetére
Az tényleg nagyon nagy előny,h a járművek lőszere végtelen,de ez a bc2-nél is igaz.
AZ viszont nekem már tetszik,h a böngészőből kell indítani a játékot.Először nem tetszett,de most már sokkal jobbnak gondolom,mint a "hagyományosat".Az viszont tényleg gáz,h ha nincs net,akkor még a single-vel se tudsz játszani.De mondjuk hányszor szoktál játszani a single-vel?Mert én kb semmit,csak pár napja játszottam vele,h ne az legyen már,h csak multi,ezért végigvittem,de ennyi...
-
Bati0501
őstag
válasz
F_Zolee #37381 üzenetére
Am én is így vagyok vele...egy jó ideje a BF3-al játszok,ha játszok fpst-t,és ott azért más...
Ahhoz képest a Bc2 sokkal lassabb.És nem csak a pörgésre gondolok,hanem például célzok és lövök,de el se találom,mert nem ott van az ember-lövedék,mint ahogy én azt gondolom,mivel már úgy szoktam meg a bf3-nál...meg itt nem kell folyamatosan nyomni a jobb egeret,ha zoom-olni akarok,bf3-nál meg igen,és most már az a furcsa,h nem kell nyomni,persze mikor a 3-al kezdtem el játszani meg az volt a furcsa,h nyomni kell...
Szóval tényleg más,hiába ugyan az a sorozat...meg eléggé lassú a bc2,nincs pörgés-menjek jobb pályára mi,alig lehet pontokat szerezni...
-
Bati0501
őstag
válasz
F_Zolee #37331 üzenetére
Nekem se volt egy erőgép,de lehet,h már két magos amd proci volt+8600Gt kártya,és igen,az én monitorom-ami egyben tv-felbontása 800x600...de tegnap pár év után
találtam egy módot,h akár 1600xvmenire is lehet állítani,csak akkor már nagyon szar a képe,szóval mindegy...meg úgy néz ki,h talán szombaton jön egy dell u2311h,de nem akarom elkiabálni...
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
F_Zolee #37310 üzenetére
http://hotfile.com/dl/177698956/49e99d0/P17X_SupportPack_2_8.exe
200 oldalon keresztül csak erre lyukadtam ki, amit én is találtam, és nem engedi telepíteni a setupjával, mert eltérő op rendszer hiba.
-
Bati0501
őstag
válasz
F_Zolee #37086 üzenetére
Igen,és sikerült is!
Am ugyan azt ajánlotta,amit tegnap én is csináltam,csak hülye voltam és nem esett le,h már a játékba is azt a jelszót kellene írni...
Am igen,fel kell írni,pedig fel szoktam,de ezt nem vagy csak nem találtam meg a papírt a sok másik között,de most már megvan.
Am a játékról:fele akkora lett a pingem kb,úgy,h mediumról felvettem advancedre a grafikát,és mikor kaptam az infót,h mit csináljak,nem léptem ki a freemail-ből,a ph-ból és a gmail-ből sem,csak elindítottam a játékot és így lett olyan a pimgem.
De van egy kis bibi:nem teljesen jó a hang.Pl. nem hallom,amikor bemondja,h elvesztettünk egy "állomást",a fegyver hangja is másabb,amikor az ellenséges tank rám lő,annak más a hangja,amikor bent ülök a helibe,akkor majdnem teljesen csend van,a kilőtt rakétáknak is csak alig van hangja,olyan így a játék,mintha nem menne a basszus...Amikor lejátszottam egy klipet a neten ott pedig olyan volt a hang,mintha jobb lenne az előző alaplaphoz képest-nincs semmilyen hangkártyám.A Realtek HD Audio Manager is,amikor azt mondom neki,h 5.1-es a hangrendszerem-mert olyan-,akkor csak két hangszórót szólaltat meg...
A játékban is hiába állítgattam mindent,nem lett sokkal jobb.Szerk.: Most állítgattam abban az audio managerben is jó lett,remélem a játékban is.
-
-
Bati0501
őstag
válasz
F_Zolee #37078 üzenetére
Ide is már az Origin-esel tudtam belépni,mert először is már a korábbinak se tudom a jelszavát-amit az EA honlapján használtam,másodjára meg most változtattam meg az origin-es jelszavamat is egy háromnegyed órája,mert nem engedett be azzal,amivel próbálkoztam...És a BC2 nekem sztem nem volt az originhez rendelve,mert ezt simán 2 éve vettem a Média Markban...Szóval eléggé reménytelenek tűnik a dolog,már csak abban bízhatok,h megvilágosodok vagy nem tudom...meg mér egy idő után kiírja a játék,h túl sok helytelen jelszót próbáltam ki...de mást nem,szóval nem tudom,ha eltalálom a jó jelszót,akkor se enged már be ilyenkor,mert túl sokat próbálkoztam?De az előbb meg visszaléptem,és akkor már nem írta ki ezt,csak akkor,miután már sokat próbálkoztam...
-
válasz
F_Zolee #36940 üzenetére
Azt kéne!
Az az igazság, hogy ezt ide akartam, csak valamit nagyon elbénáztam.
-
fornettisuti
veterán
válasz
F_Zolee #36898 üzenetére
Sajnos valoban megforditottad a sorrendet. elorendelo voltam Bc2/viet es Bf3. Bf3 teljesen "mas" lett, tizen akarhanyas szint utan, abbahagytam, egyszeruen nem adja a Bc2 altali jatekelmenyt (sok csalo, bug, varialas gigas updetekkel, jarmuvek es fegyverek erejet-pancelzatat illetoen is). Vegulis, kinek mi jon be...
-
fornettisuti
veterán
válasz
F_Zolee #36852 üzenetére
teli volt orosz csaloval az 51k az a szerver, aimbottot hasznaltak. uavval gepfegyverevel oltem a heliket is, kaptam valami effect mafla nagy medalt is, de inkabb kileptem a csalo oroszok miatt.
ennyire sz@rra lott palyat meg nemlattam ezelott, minden meteren kraterek, egy epp kaktusz se nagyon, hold felszinehez hasonlitott a terep.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
F_Zolee #36405 üzenetére
hát ebben van valami....
(#36406) Źşë'
hát igen. alap fegyókkal kissé nehézkes.
én nem a platinákra megyek, hanem, hogy élvezzem a játékot. nem fogok 1000-et ölni egy sz.ros 870mcs-sel, mikor egy f.s fegyver. ami jó/bejön, azzal tolom tovább...nehogy azt hidd. nincs sok off a másik topikban sem. én pl direkt próbáltam ki a BC2-t, mielőtt ismeretlenül véleményezném.
most sem azt mondtam, h sz.r, hanem nehezen haladok! de ez a Bf3-ra is igaz volt...
a multigaminget meg ink hanyagolom -.-
-
Źşë'
addikt
válasz
F_Zolee #36407 üzenetére
az durva, nem kicsit kocka lehet az illető, mondjuk meg lehet nézni az itteni hsz-számokat meg a bf3 topikos hszeket, mikor még ki sem jött a játék tartott 15ezernél!! nagyon durva, ne mis értem mit lehet annyit beszélni róla míg meg sem jelent... gondolj bele mekkora offok lehetnek ott, itt meg csak pár szar dologért lett offtopiknak minősítve ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest