- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
v!ct0y
veterán
válasz
Bunyosmonk #20223 üzenetére
Akkor valamit elírsz vagy nem jól adta meg akitől vetted.
-
Def26
félisten
válasz
Bunyosmonk #20219 üzenetére
Milyen üzenetet ír ki?
-
DieHard
senior tag
válasz
Bunyosmonk #20127 üzenetére
Végül is igen. De illik ott lenni ahová berak. Ha átállsz lenubozhatnak hogy jobb csapatváltás jegyében léptél át stb. De ha haverok vannak, és megoldod, hogy ne boruljon fel a csapategyensúly, végtére is mindegy.
-
bullseye
addikt
válasz
Bunyosmonk #20053 üzenetére
ha a haverodé eredeti a játék, akkor valszeg a joystickkal akadt, és javítható a dolog.
-
Zolás
addikt
válasz
Bunyosmonk #20057 üzenetére
Ha beregeled magadnak a játékot a saját mailcmedre akkor a haverod csak a te mailcimeden keresztül fog tudni belépni és játszani. Továbbá ugyanarra a mailcimre nem regelheted majd be amit veszel mivel már van rajta egy játék.
-
Zolás
addikt
válasz
Bunyosmonk #20053 üzenetére
Kérd el haverod mailcimét és regelj arra. Vagy beregeled magadnak és amit megveszel azt meg nekiadod.
-
Integra
titán
válasz
Bunyosmonk #20007 üzenetére
én is 13 fontért vettem, csak van rajta 4 font szállítási ktg. nem zavar igazából.
nálunk 49 euro boltban, mo-n 10rugó, szóval...
egész egyszerűen nevetségesnek találom az árakat, a németen meg sem lepődök, de a magyar egy vicc.. főleg a fizuk függvényében. -
Audifan
tag
válasz
Bunyosmonk #19983 üzenetére
nem kell xfire. a játéknak beépített keresője van ami nem is rossz
(bakker)
(#19987) Źşë': nincsmit
-
BalaNce87
addikt
válasz
Nem, és nem is lehet azzal szervereket keresni, egyszerűen beépített a keresője.
Ám egy játékhoz se kell xfire, ha csak nem találsz sehogy szervereket az adott játékhoz. -
Źşë'
addikt
válasz
semmihez sem kötelező az xfire, ha akarod használod ha nem, nem. Az csak egy segédprogram amivel tudsz extrákhoz jutni.. pl képkészítés, videórögzítés, saját játék adatok nyilvántartása stb
-
Źşë'
addikt
válasz
Bunyosmonk #19975 üzenetére
ha meg is veszed az nem 10k, és most ráadásul akciós!
(#19972) bul07 nagyon sokat takar a lombkorona h így le van véve neked a graf, sokszor a mozgást a levelek között észre lehet venni, sztem megéri mindenképp feljebb venni a grafikát, az 1. képen védőben álltak ott sniperek vagy 3-4, mindet kiszedtem mortarral a torony melletti dombról
ma annyi repkedő hullát láttam játékon belül mint az állat
nemtom mivan, vagy a szerverrel volt valami, de egy srác felpattant a quadra és várta h ráüljön még valaki, picit türelmetlen volt és elkezdett tolatni, hát nem kellett volna neki
mögötte futott épp egy gyerek (panama canal) és ahogy nekitolatott a másik srác repült vagy 10 métert vissza, amerről jött xD!!! mindezt egy T-90esből néztem végig
páholyból!
meg lőttem ma egy 131 és marksman headcsattot a leejtőernyőző népre
tudom csúnya dolog, csak kipróbáltam az m95öt milyen távolra
-
r-chee
őstag
válasz
Bunyosmonk #19979 üzenetére
Mindenképpen jól jársz vele. Rengeteg lehetőséget tartogat a multi
.
Én már Single Playerben is bírtam, hogy pl. pár helyen a szűk terület helyett, amit kínált a játék, egyszerűen "átgéeleztem" magam keresztbe a felőlem ajót-ablak nélküli épületeken.
-
Audifan
tag
válasz
Megveszed itt 7000HUF -ért feltelepíted elindítod az updatert megvárod amíg végigmegy a csík csinálsz egy EA profilt (ha még nincs) és beirod a CD keyed. Keresel szervert és ENDZSOJ
(#19977) BalaNce87: szerinted
-
BalaNce87
addikt
válasz
Most nem azért de ha megveszed eredetibe és nem működne a multi, akkor ez a kettő hogy jön össze? Amúgy 8000 ft a legolcsóbb, bár annyit se ér, ha tetszik akkor vedd meg, nekem videókból tetszett meg eléggé de már elment a lelkesedésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest