- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
válasz
BalaNce87 #19197 üzenetére
Ha mondjuk mindkét csapat ugyanannyi zászlót birtokol, akkor egy kill egy ticket. De ha minden zászló be van bukva, nem érdemes meghalni, mert egy halál több tickettet visz egyszerre.
Ezt is lehet százalékosan állítgatni a szerveren.
Ha minden zászló a tiétek, lepörög hamarabb a meccs. -
BalaNce87
addikt
Ez a squad rush nagyon jó cucc
viszont régen abba tudatba voltam conquestnél hogy van is értelme elfoglalni majd megtartani a zászlót, de közbe rájöttem hogy ott is csak a kill számít és ha elfogy a ticket valakinek akkor lesz csak vége, magyarul hiába birtokol egy csapat 3 zászlót ha a másik csapat öl többet... ez így elég szar, én régen azthittem hogy akinek kevesebb zászlója van annak csökken a szám, és az nyer akinek több pontja lesz az idő lejárásáig.
-
Źşë'
addikt
nekem a fegyver és a legvégső vehi+weap bronz hiányzik, a járművet könnyű megcsinálni mivel csak arra a bizonyos kategóriákra kell a bronz (vizi, légi szföldi), meg az m1 el kell pár freg és megvan ez a 2 uccsó jelvény is. Múltkor írtam nekik de nem adtam meg a cd kulcsomat, aztán azóta is 0 vet statuszom van
ha weapon hiányzik akk nincs mese ott valami fegyver hiányozhat neked, am mi a neved, megleslek bfstaton hátha tok segíteni.
ma egy szerverről 3x raktak ki
csak mert laguna altan az enemy ott futott az úton kb 50m re a bázisától, én meg ledurrantottam
aztán meg arica harboron mert enginerrel elfogyott minden skullom defenderbe és mertem használni az rpg7emet
jó mondjuk ott kb csináltam 10sec alatt valami 6-7 killt
aztán szóltak miután visszamentem h tiltott a cg infantryra :d jó mondom akk sniper, erre mortarral teliberaktam egy embert azt azért kaptam kikket. A végén már megkérdeztem h glt azért lehet használni ugye?! (am a szerverinduláskor semmi info nem volt a tiltásokról...)
semmire nem jók a korlátozások, számos példa van rá h elvetélt 5letek, hisz mindenkinek adott ugyan az ami a másiknak csak használni kellene tudni.
-
bul07
nagyúr
olyan gondom lenne hogy PrintScreen-re nem készít képet vagyis készít egy tiszta fehéret
szerintetek ez miért lehet
win7 64bit,258.96 VGA driver -
siriq
őstag
válasz
Bosszuallo7 #19192 üzenetére
Megertelek, de a masik forumon kell rimankodni. A sun server miatt a bc2 topic teljesen off lett. Ott lehet oket szidni(szerintem jogosan).
-
bullseye
addikt
válasz
Bosszuallo7 #19190 üzenetére
alpári: faragatlan, primitív, közönséges, durva
a kocsog természetesen senkire nem sértő, de a köcsög, amit helyettesít, a homoszexuálisokra használt, sértő, megalázó (sőt, csakis a kedvedértpejoratív) kifejezés.
-
bullseye
addikt
válasz
Bosszuallo7 #19188 üzenetére
és az adminnak ezt tudnia kell, és erre tekintettel eltűrni a neved, amikor az egyik legalapabb szabály, hogy sértő/alpári néven nem lehet játszani?
amúgy most Bosszuallo vagy kocsogok???
-
harry3
őstag
válasz
harry3 #19163 üzenetére
Kipróbáltam, nagyon jó, viszont a helikopterrel mindig lezuhanok. Felmentem egy hardcore szerverre, ahhoz képest nem is voltam rossz: 8/10, ami nálam jó.
Az éjszakai pályán játszottunk, de nagyon sokáig (vagy 45 perc), már untam, csak az volt a baj, hogy sok golyó kellett, mire meghaltak.
-
gergo0328
senior tag
válasz
anshin #19181 üzenetére
nah sztem is jó volt
ha véletlen mentek fel írnál egy privátot? nagyon tetszett ez a családias hangulat
Majd máskor hívok még játékosokat csak most nem volt fenn olyan ember aki szereti a hc-t
de majd hívom CROCK-ot és Ciry-t
velük jót játszottunk multkor
Szerk: meg persze veletek
-
-
anshin
csendes tag
válasz
gergo0328 #19179 üzenetére
Köszönjük a kis esti játékot ;Đ De ha legközelebb bemész az Mcom-hoz, akkor ne nézz körbe pls, mert az assault fegyveren azzal az egylövetű shotival akartam fejbe lőni a gyanútlan áldozatomat, mert még kell 7 kill belőle. Jó? előre is köszi ;Đ Ezért ültem abban a sarokban ;Đ
Az este beszólása se volt rossz ;Đ "Majd megszokom, hogy van TK" ;Đ Kár hogy későn jöttél, többnyire jó volt a játék, de mire jöttél, elment mindenki.
Nsteve nem tudom, innen való e, de neki is köszönjük, ő is jó fej
-
gabipaci
őstag
Mert több mint egy hónapja létrehoztam ezt a topikot, és arra kértem a fórumozókat, hogy legalább azok a hozzászólások kerüljenek oda, amik tényleg csak a mi szervereinkel kapcsolatosak. Aztán persze, hogy senki nem ment oda, és itt lett offolva.
Még azok is ide írtak, akik kötözködtek, és ide offolták azt, hogy offok vagyunk.
Rchee ma megint beírta ide, én meg a modker topikba, meg a modi is ide, hogy lépjünk át a fent linkelt topikba.
De ha egyszer itt tesz fel valaki egy kérdést, nehéz amott válaszolni. És így sosem fog átkerülni.
Válasz választ szül, a vége az, hogy 100 hszból 90 a szerverekről szól, és senki nem tudja követni, ki kötött kibe.
Ezért írtam, hogy kényes téma.
Nem azért mert nem merek ide írni.
De ha úgy alakul, hogy erre is nyomsz választ, akkor amoda tedd lécci. -
Zolás
addikt
Ma minden maradék nem használt fegyómat felhoztam bronzra de mégse kaptam meg azt a jelvényt ami pont erről szól. Valaki tudja hogy mi kell még neki? Még az M1garandot is megcsináltam
-
Tam991
csendes tag
Láttam, hogy tegnap is ment a vLr reklámozása, úgyhogy most én is betolnék egyet.
Gyertek a 82nd AirBorne [HUN][RANKED] szerverre játszani (normal, rush), mert igen csak pang az élet - tulajdonképpen csak mi vagyunk fent -. Szóval jöhetnétek egyet játszani
-
Rebirth II.
tag
A 10.7-es ati driver ben a gyors betöltést nem rontották el újra? Mert ha nem akkor leszedném
-
siriq
őstag
Ennek nagyon orulok. Vegre van masik topic. Igy szamunkra megmarad a BC2. Nem kicsit erezte ugy az ember, hogy ki van sajatitva a topic.
-
törölt tag
A szerveres kérdések a továbbiakban az erre nyílt topicba kerüljenek. BC2: Hungarian Sun / PH! Ranked szerverek
A személyeskedést pedig száműzzük!
-
harry3
őstag
Itt háború lesz.
Hogy lehet irányítani a UAV-t? Próbáltam mindent, de nem szállt fel. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
namenyicsavo #19158 üzenetére
Azért nem. Csak növelted +1el.
-
Bada Bing
tag
válasz
Bosszuallo7 #19153 üzenetére
Van választék.
Felesleges azokkal ellenségeskedni, akikkel ennyire nem vagytok egy nevezőn, mert nem kényszerít össze senki sem benneteket. Keress olyan társaságot, amelyikkel megérted magad, a többiekkel pedig ne foglalkozz! Én ezt tanácsolom.
szerk.: most vettem észre a neved jelentését. Poén, de igaziból nem hiszem, hogy jellemző rád
-
F_Zolee
nagyúr
Akárhogy is nézem egyre több az elégedetlenkedő ember.
-
rankesz
veterán
válasz
PH! klán sosem volt... csak 2 szerver a PH! fórumozóinak.
-
namenyicsavo
tag
válasz
Mellesleg kicket kaptál nem bant
-
Bledi
csendes tag
Hello játszotam PH1 en 2 hét után végre sniper el meg is volt az eredmény: http://noob.hu/2010/07/31/BFBC2Game_2010-07-31_15-57-50-80.bmp
-
danih
veterán
Rendben, köszi mindenkinek
-
r-chee
őstag
A Hungarian Sun / PH! Ranked ill. a Hungarian Sun / PH! Ranked II-es szerverekkel és a rajtuk folyó játékkal kapcsolatos dolgok ezentúl ebben a topikban kerülnek leírásra/megvitatásra, melynek a címe hamarosan BC2: Hungarian Sun / PH! Ranked szerverek-re fog változni.
danih: Először is nyugodj meg, azok a csúnya szabályok elsősorban a fent említett két szerverünkre vonatkozik. Amúgy túlságosan felfújta itt pár ember őket, és annak eredménye lett az itt visszaolvasható, végeláthatatlan vita
. Ha érdekel, szabályainkat itt találod meg.
üdv.
-
danih
veterán
Beleolvastam a topikba és öléggé elcsodálkoztam mennyi minden van tiltva ebben a játékban
Nem ismerem a jelen játékot, meg szeretnék vele ismerkedni, de kicsit elijeszt mennyire kontrollálva van minden, kiváncsi vagyok mikor lesz megszabva hogy melyik útvonalon jöhetnek a támadók -
Def26
félisten
-
BalaNce87
addikt
válasz
Kucsek #19140 üzenetére
Szerintem már kijött, bár én még nem láttam sehol, meg ez miért dlc és miért az ötödik? Én ku...ára levagyok maradva, vagy ez mióta számít dlc-nek, és van akinek ezért a szarságért kell 15 dollárt fizetnie? Amúgy pc-n szerintem ingyenes, gondolom ez a vip baromság a limited editionhoz járt, amihez volt egy másik kulcs, amivel feloldhattál előb pár cuccot.
Az előbb olvastam hogy ez a vip csak konzolra van, szóval nincs gáz, bár ez a két pálya pont nem érdekel, de biztos kipróbálom. Meg nagyon kéne már legalább 3-5 új map, mert amik vannak már unalmasak. A specactot meg állítólag azért nem adják ki pc-re mert egy két fegyver túl erős lenne, pl m14, mert ugye lenne hozzá red dot vagy acog, nah de most ettől nem elsz erősebb így is kurva gyenge fegyver és nem lehet vele érvényesülni, mert nem akarnak meghalni 2 golyóba vagy 1 fejesbe. -
anshin
csendes tag
-
Kucsek
aktív tag
Hát ezért kár volt lecserélni, semmi gond a töltési idővel.Amit a 10.4 driverben javítottak töltési időt az jó volt.
A 10.5 -nél nem kellett semmi hotfix az 5000 -es szériához csak alatta mivel ott valószínűleg elfelejtettek valamit.
ATI nál az esetek többségében User Error okozza a hibát,de uez Nvidiánál is.Ilyenkor jön a vándorlás a másik márkához, aztán oda-vissza
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
anshin #19134 üzenetére
A proci túl lassú azért tölt be soká. A 3ghz-es C2D se elég a játéknak. Én 3.6-on használom és nincs gond a töltéssel. Kipróbáltam egy 4magossal(2.3ghz-es) is a játékot és lassabban töltött be, szóval kell neki a sebesség is.
Amúgy a gyors töltési idő se jó, mert ugyanúgy nem tudsz játszani. Nekem pont annyit tölt, hogy mire leszületik 4-5 ember és félúton vannak az adott cél felé. Szal kb 20mp.
-
Zolás
addikt
-
anshin
csendes tag
Nem tudom, valaki tud-e valaki megoldást erre a problémára. A történet lényege, hogy vettem ezt azt a gépbe, új telepítés, meg minden. A rendszer win7, a vga egy ati 5770, még egy procit kell vennem aztán talán szép és jó, mert DX11ben van kemény 20-30 FPS. 2.2 core duo proci, hát már kevéske sajnos. Talán most augusztusban rászánom magam, hogy kiadjak egy quad-ra való összeget.
A lényeg, hogy át tettem DX9be, hogy nyerjek némi FPS-t, ami sikerült is, van jó 40-50 FPS-em. Viszont még DX11-ben voltam, addig a töltés volt jó 9-10 másodperc, most hogy átraktam dx9-re, másfél perc vagy több is lehet, ami elég gáz, mert mire bejutok néha már 2 Mcom-nak oda ;Đ
Közben feltettem legújabb ATI drivert, de semmi változás
Tud valaki erre megoldást?
-
Zolás
addikt
válasz
gabipaci #19121 üzenetére
Neked meg nem kéne beszólogatni mindenkinek. Játszani meg nem is járok oda. És az hogy nem irok be mindennap 60 olyan postot ami a kutyát nem érdekli nem azt jelenti hogy nem olvasom rendszeresen.
Továbbá akkor szólok hozzá amikor jólesik mivel a te engedélyedre végképp nincs szükségem. Adminkodj a szeródon ne itt. -
gabipaci
őstag
Akkor minek találkozzunk, ha meg se szólalhatok?
Nem kell megkérdeznem senkit, milyen erős vagy. Csak a neten van nagy pofám. A 45 kilómmal már attól összepisilném magam, ha csúnyán rámnéznél.
Nem mondtam, hogy elhanyagolod a családodat, csak azt, hogy mackó gyurjon rá az óraszámra, hátha kivívjuk azt a szintet, mikoris lesz rálátásunk a játékra.
De ha Te azt vetted ki belőle...Erre még írj valami lekezelőt, vagy megfélemlítőt, hogy tiéd legyen az utolsó mondat, és akkor zárjuk is le.
-
Zsozsooooo
tag
Azt hiszem ezt a topikot pár hétre szüneteltetni kéne, ameddig eloszlanak az indulatok, vagy törölni az összes személyeskedő hszt !
-
gabipaci
őstag
válasz
v!ct0y #19118 üzenetére
[link]
Itt kezdődött a mostani zacsipacsi, aztán szépen lassan görgette magát. Igazán a kaput a ez a hsz tette be.
De letojom, nagyon magasrólA fő probléma az, hogy nem is a szabályainkal, vagy a sniper limittel van a bajotok.
Zolás, Neked meg ha off a szerver, meg a téma, ne szólj hozzá, és ne gyere fel játszani, még még ha csak ritkán jössz is.
-
gabipaci
őstag
-
Sonja
nagyúr
Esetleg érdekel itt valakit.
-
bul07
nagyúr
helyedbe Battlefield Heroes is megpróbálnám ahogy eben a hozászolásban le van írva
és ha hétfőig se vonják össze mert elég sok mindenkinek nem vonta össze akkor lehet írni a EA vevőszolgálatának
medvezsolt amúgy sikerrel jártál a vevőszolgálatnál
-
BandiHUN
veterán
Az lesz...de holnap meló,szerintem csak kis Borderlands fér bele,cumis nap volt,nem megyek fel k/d-t rontani
na de majd holnap felugrok,és kipróbálom,mennyi az annyi...
Egyébként az elmélkedés azért egy fokkal jobb,mint a duzzogás,legalább gondolatban próbálok valami megoldást találni,hogy ne a morci menjen már,mostanában mindenki puffog,senki se játszik,forditva nekem is nagyobb kedvem lenne felnézni...
-
mackosajt
addikt
válasz
gabipaci #19104 üzenetére
Igazad van, de én holnap reggel akkor is elhúzok nyaralni, a statra, meg a platina plecsnikre nagy ívben to...
Most még 1 sör kíséretében felmegyek játszani, hogy több legyen az óraszámom, hogy legyen alapom beleszólni a dolgokba.Utána meg az elkövetkezendő 1 hétre kívánom, hogy mindenki élje ki magát amiben akarja. A DICE adjon ki egy peccset, amivel megoldható a járműkill figyelése, a kasztok spawn előtti korlátozása stb, stb ...
-
gabipaci
őstag
válasz
mackosajt #19100 üzenetére
Én már láttam nemsokkal a korlát kibővítése után 8 snipert támadóban.
De generáltam a gyengéknek egy adminkillt, 4 sniper allower each team, next time kick felirattal, és nem vették fel újra. Természetesen kölföldieket szekáltam, az egyiknek 1/8-es K/D-je voltRoE-ben az is benne van, hogy pl nem tilthatod be teljesen pl a heli használatát, csak inf only szerveren.
Nem olyan szigorúak azok a szabályok ám
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest