- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
A GOL-lal való célzásnál egyáltalán nincs ilyen probléma, amit felvázoltál. Mindegyik sniper fegyónál ráérzés kérdése a sikeres találat
. Célzáskor pillanatok alatt felmérsz és döntesz, attól függően, hogy az ellen milyen távolságban van, stabilan áll-e egyhelyben, vagy olyan helyzetben áll-e, ahol várható elmozdulás oldalirányban, fut-e, ha fut, egyenes terepen halad, vagy várható, hogy egy tereptárgy vagy gödör miatt "szintezés" vagy irányváltás lesz-e nála... Ha találatot akarsz, azért ezeket érdemes gyorsan átgondolni, nem csak vaktában lőni
.
Tankoknál is, ha az ember érzi a távolságot és kitapasztalja, hogy a célra tartva milyen osztásnál meddgi repül el a lövedék, akkor rutinból lehet nyomatni, hogy ellen távol, hatodik osztásig fel és tűz és killing an enemy
(már ahol van osztás a szálkeresztnél) .
-
Źşë'
addikt
Gol nagyon pontos, túlságosan is talán. Azzal sokkal előbb nyírok ki valakit mint a többivel, ezért az a fav reconnál nekem. Most az M95 van terítéken, de lassú, és néha elég érdekes lövéseket adok le vele, sokszor nem is halálos, hál ég lassan megvan a platina, aztán meg lerakom egy időre
megvan már a golra,, m24re, sv98ra, és most meglesz az m95 is
T88 picit érdekes még, de talán a köv az lesz : ) -
Target78hu
aktív tag
A GOL nekem se jön be ,ezért is hagytam most a "végére" a recon kasztnak ,mert banga könnyű vele összeszedni a platinát. Eddig fav nekem közelre(távolra is) az SVU ,távolra meg inkább az SV98 +a vss is jó csak mivel nem szoktak lőszert adni általában az assaultok ,így hamar egy szál pisztollyal kell rohambilizni sűrű áj níd emmó felkiáltás közepette
-
Zsozsooooo
tag
"Nála sosem volt semmi olyan tényező ami WTF lett volna. Lehet ő is használ ilyen-olyan reg. módosításokat, de jól csinálja, mert ezt játékban nem látom, nem érzem." Azért nem érzed, mivel nem használok semmit !
A többiről pedig csak annyit, azért volt a BECUP hogy ott összemérhette mindenki a tudását a kétes emberekkel ( gépen utána pedig ökölharcban)
Furcsaságok azok vannak az tény, de ennek számtalan okai lehetnek de erről inkább TS-en !
-
ciry
őstag
Ha profi játékos és csak 35-ös, hogy tolná napi szinten 6-8 órát?
Én sokkal szivesebben játszok ilyenek ellen, mint olyan franciák/németek/olaszok ellen, akik bot szinten vannak.
Úgyhogy jöjjenek csak bátran, ahogy észrevettem a battlefield.hu ilyen szempontból
prémium szerver. -
Taplo
tag
zack te őstag....
"messzire ilyen formában egyébként se túl jó alap esetben. CROCK is profin tolja, talán az egyik legprofibb akivel eddig játszottam. "
pont jó,hogy CROCKOT emlitetted ő régi haverom személyesen is ismer.....
kérdez rá nyugodtan kb. ugyanezt eljátszottuk Crysisnál is.... mindig ment a duma,hogy nem lehet igy lőni.... aztán a végén már ő védet minket... most is ez fog történni...
de rá érsz bocsánatot kérni... és játékot váltanod sem kell.... inkább legyél büszke pár tehetséges honfi társadra aki simli nélkül is alázza a világot...
-
Taplo
tag
zack te őstag.... az,hogy ki hányadik szintü annak semmi köze nincs a skilljéhez... csak,hogy mennyi szabadideje van.... és a cORDHAsoknak igaza van történetesen én is jellen voltam..... drang már ki is hirezte a remek forum hozzászolásod... eheheh
http://www.battlefield.hu/topic/3060/Battlefield.hu_BFBC2_HUNRANKED_szerver_forum"50-es szintet elérő profik"
ezt az amit el kéne felejteni tudtommal BC2ben nem lehet csalni! max olyan programmal amit a PB észrevesz és rögtön bannol a kulcsoddal együtt....
tehát aki nálad jobb az nem csaló hanem ügyes....
"más WTF szitu is volt"
"tele voltak a körök WTF szitukkal." az a wtf szitú ha az ellenfél PRO ?
menekülj is onnan nehogy tanulj valamit !! -
Gonz0
tag
Hali!
Én lennék az a másik työtyö a coRDHA klánból és a furcsa figura meg MattX az Epsilonból. És hidd el tudom miről beszélek amikor azt mondom nem csal. Nyilván nem kell minden public lámának (bocsi) tudni, hogy az epsilon jónéhány ladderen első és néhány külföldi nagyobb lant is nyertek már.
Egyébként abban talán igazad van, hogy nem korrekt neki feljönni egy public szerverre és halomra ölni a nála sokkal bénábbakat. Ugyanakkor tegyük hozzá, hogy nem Te álltál át a berapelt 4-el kevesebb tagot számláló csapatba, amikor arról volt szó, hanem Ő. Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy a korrektséget még neked se ártana tanulni.
A nem kevés óra játékkoddal max arról alkothatsz véleményt, hogy publicon mi folyik.
@ciry: Nyugodj bele, nem a T88-on múlott.. de így legalább van mire fogni.
-
ADAM1337
nagyúr
A rang nem jelent semmit amúgy.
Csináltam egye új soldiert, csak próbaképp mi lenne ha újra kezdeném gondolattal úgye más újoncként mint tapasztalt ként kezdeni, az eredménye stabil 3-mas k/d.
Mondjuk így 50-esen elég nehéz huzni a k/d-t 30e killnél, de haladok remélem meglesz a 2 feletti arányom egy pár hónap múlva. -
ciry
őstag
-
ciry
őstag
-
F_Zolee
nagyúr
Ne de az illető esetében nem mindegy, hogy milyen procival hajtja a játékot. Az átlag fps-ben nem mindegy, hogy 35 vagy 70+. Sokkal élvezhetőbb sebességű 4magon, a belassulás meg más tészta. Amúgy nálam nagy ritkán lassul be, legfőképp akkor ha valami füstös/robbantásos helyszínen vagyok de akkor ha közelében vagyok, máskor nem igazán veszem észre. Én egy E8400@3.6 után váltottam alapórajeles Q9550-re és mindjárt megugrott a sebesség és még nem is húztam rajta semmit.
-
ADAM1337
nagyúr
Battlefield.hu-ra illetve az iram-ra is átnézünk de ott is sok csaló szokott lenni ma is volt 1 (Emeletes házban squadtársat az alsó szintről lelőtte padlón át fejre mikor kill-eltem meg persze 72/21 stattal végzett illetve mindig nagyon kiemelkedő volt a társaihoz képest), de legalább ezek nem nép tunk serverek.
-
rankesz
veterán
Így van. ezt már írtam pár héttel korábban, ha valaki normálisan játszik akkor észre sem veszi hogy egy progi keményen betartatja a szabályokat.
Amúgy meg nem az a lényeg hogy ki hol kezdett, ha valaki életében nem játszott még onlány fps-el, és 30 fele ballag akkor aztán édes mindegy milyen durva szerón tolja... lsd pl én
-
ciry
őstag
Aki akarja elfogadja, aki nem az nem.
Van sok szerver, tegnap picsahülye franciákat mészároltam hc-n, teljesen izgalommentesen.
Volt, hogy addig lövöldözem őket Sv98-al, hogy elfogyott a lőszerem, akkor se vettek észre, máskor az UAV-ot is csak 17-0-nál lőtték le.
Ez egyik magyar szerveren se ment volna.Egyébként meg akit érdekel a PH!-s szerver dolgai, az a topikjába írja már pls.
-
HS 2142
őstag
Szerintem ez a taktikázás dolgot túlreagálod. A chatet nagyjából annyi szerepét látom be tudd írni hogy csapat irány B-re, mert ha ennél többet irogatsz elbuktad a meccset mert lejárt a ticket...
Az igazi taktikához hangkommunikáció kell és ez részben megvan a hunsun ts-el is és ott se bonyolítjuk túl a dolgokat. Ha épp az kell kérem, hogy valaki álljon be sniperbe és a mortart ne azzonnal nyomja el, hanem várjon meg amíg előremegyek beélesítem, vagy dobálja az istenverte motion sensort, ha sok tank van kell a több engi, ha városi a terep akkor medicre van nagy szükség, ts-el könnyebben megkérsz bárkit egy gombnyomással, ami alatt ha chatbe tennéd ugyanezt lenne vagy 100 karakter és még párszor beírni, hogy valaki figyeljen is rád. -
r-chee
őstag
Sírnak, mint az óvodások. És pont a pro-k... Szegény k/d meg w/l arány bepiszkolódik.
Csodálom, hogy nem tették itt szóvá, hogy tegnap este kiraktam The White Wizard-ot 2 órára, mert Arica Harboron védőként ITT lőtt le hátul. Most vagy a zöld, vagy a piros épület emeletéről, nem tudom már, de a lényegen nem változtat (kellett volna készítenem róla videót). Először lelőtt középtájt az épületek közt, majd (direkt nem a csapattársaimra spawn-olva) hátul a leszületés után rögtön.
Korábban ugyebár kijelentette, hogy őt nem érdekli a baserape (ill. talán nem ismeri el). Legközelebb végleges ban-t fog kapni (remélem, nem csak tőlem). -
Audifan
tag
Én is rohamcsipultam de én M95 +4x es scoppal
-
ciry
őstag
-
F_Zolee
nagyúr
Volt már régebben is ilyen. De magától megoldódott. Nem is próbálkoztam többször ma...
Amúgy most, hogy fent voltam egy külföldi szerveren kb 5 percenként pbban-t olvasgattam.
Egy óra alatt elég sokat láttam. Úgy tűnik kezd beérni...
Patch: auggal nyomultam meg egy gyík engi fegyverrel. Könnyebben halnak már az emberek...
-
r-chee
őstag
Én egy kicsit rush-t nyomattam. Érezni valami javulást. VAlami korábban linkelt videóban láttam, hogy M14-re lehet majd távcsövet rakni, vártam is ezzel a patch-csel, de nincs ilyenre lehetőség. Szemre változhatna már pár dolog a játékban az új chat ablakon kívül. Lehetnének új fegyók, meglévőkhöz több felszerelési lehetőség, új mapok...
-
Jazzy
tag
ez jó hír, még ha csak 20 percnyi játék után. Az előző patchnél 10 perc játék után már jelentkeztek az ismert problémák. Nem akarom elkiabálni, de lehet hogy végre sikerült használható játékot csinálni, de jó is lenne!!
Szerk.:
Esetleg érdemes lenne, nagyobb szerveren is megnézni, milyen a lagg és sok eseménynél eltűnnek-e a golyók -
Jazzy
tag
Nem akarlak elkeseríteni zack, de amiket olvastam a hitbox javításról, csak annyit javítana rajta, hogy futás közben nő a hitbox mérete. Ez sajnos az általad leírt problémát nem fogja megoldani. Remélem nem lesz igazam... :
Gameplay - Hit box for moving targets expands based on the speed of the targets movement
-
Gonz0
tag
Hja, ilyenkor kezdi el egységesen anyázni a klán TS-en a b@zi abakanos assaultokat meg a k@csög T88-as mediceket..
Véleményem szerint a korlátozásnak semmi értelme, úgyis mindig lesz valami ami erősebb a többinél. Akárhány fegyver is van kitiltva.
Egyébként nálunk is az az álláspont, hogy amivel amúgy se játszhatsz waron azzal ne is nagyon publikolj, inkább szokjad azt a fegyvert amit egyébként is használnod kell éles helyzetben. Persze azért, mindig van olyan szitu, hogy az embernek eldurran az agya és előkapja a jó öreg gusztit vagy leakasztja a polcról a porosodó M60-at
-
Jazzy
tag
Ennyi abszolút egyetértek!
Ciry:
A másik nagy favoritom a 870-es shoti mostanában az idő nagy részében azzal vagyok. Valóban kihívás, mert közelharcban 1 dobásod van vele. Ezért is idegesítő, hogy sokszor elveszik a golyó, közelről fejest adok az ellen is tüzel és sokszor tényleg olyan, mintha megakadna a golyó a torkolattüzében. Nem baj, egyszer megszerzem rá a platinát!
Viszont pont azért jó fegyver, mert ha mész az m-comhoz élesíteni, vagy védeni ideális a gyors tisztogatásra és lehet utána foglalkozni a robbantással, hatástalanítással.
-
Jazzy
tag
Nekem is ez a helyzet, nekem mindig az első az élesítés és a defuse. Nem érdekel a k/d ez látszik is 0,74 az arányom nagyon régóta. Bemegyek az m-comhoz akármi van. Az abakant nyomom, de nem kempelek cg-re 1 aranyom van és az is tank/heliben ragadt emberek kiírtásából.
M60-ra azt hiszem csak bronzom van!
Szerk.:
Nem semmi eredmények Zack, gratula az új szerzeményhez!
-
ciry
őstag
Azt írtad, hogy alapon 80%-os kihasználtsággal megy a 4 mag, stabilabban fut a játék, szárnyal a játék, erre kiderül, hogy szükség sincs a 4 magra
Rakd újra a rendszert, de én valami szoftveres problémára gyanakodnék, ha marad a probléma, a diverre, de leginkább a BFBC2-re.
Ez Nvidiás játék, a rendszered most már 100%, hogy kellő erővel bír.Tegnap mértem én is fps-t: 44 volt a minimum amit láttam, 125 pedig a max., átlag meg olyan 68-80 között, úgy, hogy a táj részletességét Crock javaslatára feljebb is vettem.
sh1fty85: tedd le nyugodtan az Abakant, hogy meglásd a világosságot
Én assaultal a Thompson-t tolom most, arra tutira nem dumál senki
M14-el 9 óra 56 percet toltam: 216 killt hoztam össze vele, míg a WWII M1911 .45-es pisztollyal szinte ugyanennyi ölést(218 killt) 1 óra 51 perc alatt
Komolyan mondom, most sem hiszek a szememnek, pedig ezek a száraz tények
Enyhén el van lőve a fegyver-balance -
rankesz
veterán
meg az hogy 1x-2x olyan fps bezuhanásaim voltak (20-30fps-re) amik E8600-tal nem voltak. Bár az esetek nagy részében jobban ment a Quad (szinte 70fps alatt nem volt), de ez az 1-2 eset nagyon bosszantott, mert belassult a játék.
Nehogy már azt mond, hogy a 4400 helyett csak 4200-on futó, quad miatt esett ekkorát az fps (ami 2 maggal nem történt meg), mert behugggyozok a röhögéstől...
-
belaazallat
addikt
Hali!
AMD NF4-esről váltottam P35-re, XP elindult, még netem is volt. Igaz újratelepítés után szárnyakat kapott rendszer, de nem volt kékhalál.
Egyébként mostanában van olyan, hogy megyek lövöldözök, nem vagyok benne a sűrűjében és úgy szedek össze 1500-2000 pontokat, hogy nem is tudom miből. Máskor meg küzdök, érzésre nagyon jól megy, de alig szedek össze 700 pontot. :S
-
ciry
őstag
Mivel nekem volt csak olyan Admin-os kiirásom a nevem mellett, csak szólok, hogy mától másnak jelezzétek a az ezirányú panaszotokat, mivel aféle szponzorként tevékenykedő játékosként tolom tovább. Igy mindenkinek jó: én nem húzom fel magam hülyeségeken, de ugyanúgy tudok helyet csinálni, ha kell(másnak is) és az admini flegmaságra se szólhat senki semmit miattam(bár sok panasz nem volt rám).
Gabipacival tegnap megbeszéltük a lényeget, de még finomitunk a dolgokon, ha kell. -
gabipaci
őstag
Ha éppen nem robbant fel az M-com, akkor azt egy izgalmas és szoros küzdelemnek nevezném, nem túlerőnek.
Három kör kellett, hogy felnőjön a csapatod a feladathoz
Ami a procit illeti, olvastam valahol, hogy ekkora hardverváltozáskor nem árt újrahúzni az egész rendszert. Itt nem E8500-at cseréltél E8600-ra.
Hanem 2 magot 4-re.
Ha van felesleges időd, vágj bele szerintem. -
mackosajt
addikt
4 kör?
Tegnap Trógim is hablatyolt ventrin, hogy már megint, már megint, aztán amikor beléptem játékba, még mindig, még mindig...
én túloldalt voltam, és nem nyertünk, hanem kikaptunk, nem 1x, többször, csak ha támadtunk, gyorsan haladtunk, és pont ez volt a fura, hogy érzésre ilyenkor erősnek tűnt a csapatunk, de gyakorlatilag nem jutottunk a finisbe.
Vagyis a másik csapat csak nem volt olyan gyenge, mint azt gondoltam volna a már szinte habzó szájból. (Bocs Trógi)Szal ha kör végén a "túlerős" csapat olvassa a:
Your Team Lost feliratot, akkor szerintem még nincs baj. -
gabipaci
őstag
Ja, láttam a túlerőt én is.
Az egyik oldal kb 20-25%-al jobb volt mint a másik.
Mind pontok terén, mind K/D-ben.
Úgy volt, hogy belenyúlok a csapatelosztásba, mikor is észre vettem, hogy a nyavajgó fél (Amelyikben Te voltál) az erősebb. És ráadásul Ti is győztetek.
Szóval megmagyarázhatnád nekem, hogy Neked mi számít egyoldalú csatának, túlerőnek.
Előre is köszönöm. -
Madn!ght
addikt
Giga p35ds4+E8400+4G geil ultra kombóról váltottam P55 ud3+i5-750+4G DDR3-ra.
58e ft-ért adtam el a korábbi triót, az új pedig 85e-be került.Hasonló cipőben voltam én is. Agyaltam rajta, hogy lehet elég egy jobb proci is (q9650), de az E8400-ra (25k-ba beszámolva) 35k-t kellett volna rádobni, az új platformra meg 27-et. Igaz macerásabb volt lecserélni, meg 4 emberrel szinkronban üzletet lebonyolítani, de szerintem jobban megérte az i5.
-
Doki-HUN1978
senior tag
Ha már ennyire "prociztok" megosztom veletek a 2 ill. 4 maggal kapcsolatos tapasztalatokat:
Egy barátomnak odaadtam a gépem néhány napra, akkor még egy 2 magos 6000+ volt benne.
Csinált vele egy tesztet (nem tudom milyen progi volt), majd ezt megismételte, a processzorom cseréje után is ami egy négymagos 9750 volt.A négymagos ugyanabban a környezetben kb. 30 százalékkal teljesített jobban. (mindkettő alap órajelen nézve)
-
ciry
őstag
Majd összevetem az eredményem a tiéddel, kíváncsi leszek, hogy az alap 4 mag mit mutat 4.4 ghz-es biturbóval szemben.
Az azért látszik, hogy így se tudja kiszolgálni rendesen a videókártyád.
Ati-s driver probléma is lehet, hogy más Ati-s is küszködik-e ilyen jellegű hibákkal.
Egyébként meg tőlem laggolgass csak.mackósajt: emlékezhetnél, hogy mennyit vaciláltam a konfigon annó, míg letettem a voksom a jelenlegi mellett(1-2 dolognak utánajártam). Hozzátenném gyorsan, direkt a BC2-höz vettem a procit, így kijelenthetem: ár/teljesítmény arányban az Athlon II. X4 620 volt a legjobb vétel amit Pufajkás gépébe tettünk(26 volt).
Én is csak ezért vettem ezt a sokkal drágábbat, mert volt pénzem és mert féltem a Athlon II-es proci L3 cache hiányától(Q szériás Intelekben szintén nincs).madgie: szabad használni a cg-t, ez van.Én kértem, hogy az rpg-t meg az irányítós rakétát engedjük csak, de egyedül maradtam a véleményemmel(lévén, hogy nekem meg van a platina és ez másokat megakadályozna a megszerzésében), így 10 perc játék után egy magyar kedvéért egy másik magyart nem rakhatok ki.
Meg kell várni a patchet.Joe-T: lő az azért mással is.
Spawnrapelni márpedig oszagokban járó embereket nem lehet.
-
mackosajt
addikt
Felszólításra általában leteszi a CG-t, vagy kevésbé használja a Tibi gyerek.
Én viszont továbbra is azokat tenném ki, akik még mindig nem tudják az ezen irányú kéréseiket normálisan közölni a másikkal, és núboznak, meg a többi hasonló kifejezés.
Ja, és 2 mag több, mint 4... csak nem mindegy, melyik 2 magost melyik 4 magoshoz nézzük, mert ugye a van még ezen a 2 értéken kívül jó pár jellemző.
-
ciry
őstag
Nem kanyarodtam én sehová, azonnal azt írtam, hogy: Nem a szerver laggol, a procid zsenge, ha a 32 fő a sok. Továbbra sem tudok másra gondolni, mert a PH!-s szervereken ha 15 percenként látok(nem tapasztalok!) laggokat, akkor már valami nagy gebasz van.
Arról, meg ne vitatkozzunk már, hogy a 4 mag kevesebb-e, mint a kettő, mert tényleg vicc kategóriába megyünk át(és arról se, hogy használja-e a játék).
Lefuttatom délután ezt a szintetikus tesztet, bár az az igazság, hogy az ilyeneknek nem nagyon hiszek.
Ha feleannyinál több lesz az eredményem, mint a tiéd, nyugodtan válaszd az options menüt majd ki, mikor belépsz a játékbaszerk.:
Joe-T: én már egyszer kiraktam emiatt, de jó gyerek és nem zavar az se, ha lebök, vagy azzal lő le 2 méterről, úgy, hogy ő is belehal.
Szerintem a szerver bohóca amúgy, én mindig röhögök a hülyeségein
Sokan cg-znek amúgy, de hát ez van, majd jön a patch és a korlát is, ha a többiek úgy döntenek. -
gabipaci
őstag
Nálunk 60 másodperc a tűrés a magas pingű emberekre nézve.
Jelenleg a pingek nem a megfelelő értéket mutatják, így 350-re állítottam.
A patch után, ha majd a valódi értékek lesznek, lejjebb veszem 200-ra.Érdekesség képpen megjegyzem, hogy nekem nem szokott problémám lenni a lag-al, de tegnap belefutottam jónéhányba, igaz mindegyik csak micro volt.
Ui: Áttegyem a ping kicker-t 3-4 percre, hogy olyan legyen mint krájziszba?
-
Zolás
addikt
Nagyon nem akarok beleszólni mert nem vagyok gépguru és a régi és uj procim is megállt 3.2ghz-en a ramjaim miatt. Nemrég vettem egy Q8200as procit és nem vettem észre semmi változást a játékban. Sőt mintha roszabb lett volna mint előtte a 2magos E6420as procimmal. Gondolkoztam mi lehet a gubanc és letöröltem a játékot és ujra feltettem gondolván ezzel nem ártok senkinek. Azóta pár másodperc alatt betölt, még várnom is kell a kör elején. Mindent high-ra raktam kivéve a szüréseket(lövés közbe nem azt nézem milyen szép egyenes a fal) most igy 50fps amire leesik 32es szerón a sürüjébe és 58 az átlag ha csak 16os szerón vagyok. A te vidkarid sokkal erősebb az enyimnél és a procid is jobban pörög. Énszerintem más lesz a baj nálad és nem hardveres.
Nekem ezt adta ki eredménynek. És nálam sehol sem laggol a játék egy dekát sem. PH szerón sem és máshol sem(a max ping amire egy szerónál felmegyek az 69 a szerverkeresőbe) -
Bada Bing
tag
Még egyszer leírom: nincs mindenkinek 4,4 GHz-es processzora. Ráadásul nem is lehet ilyet kapni. 3 GHz-es négymagosat lehet. Én egyébként 13 ezer forintért vettem 3,2 GHz-es négymagos Phenom2-t (igen, moddolt, skót), szóval ár tekintetében sem kell általánosítani. Az új játékokat pedig már négymagos procikra írják, ezért sem tartom jó tanácsnak a kétmagos alkalmazástesztekre épülő és már igencsak elavult Ph!-s nevegyélnégymagos processzort dogmát.
Arról pedig nem kell meggyőznöd bennünket, hogy de neked milyen jól fut a játék, mert egyrészt engem vastagon nem érdekel, másrészt az egész témát a te panaszod indította el, hogy neked 32 fős partikban már laggol a játék. Én minden hozzászólásomban csak tényeket szögeztem le.
-
r-chee
őstag
Hát, én pl. marhára nem vágom, hogy milyen proci milyen architektúra, miben tud többet, mennyi izotópikus vezérlés megy végbe 3 mp alatt, meg mennyit tesszellál a VGA mire kioszcellálja a képet, meg mennnyi idő múlva lesz xy memóriaidőzítésből és hozzáadott abc alaplapból ciklikus eredmény.... csak próbálom józanul látni a dolgokat
.
-
gabipaci
őstag
Ez az enyém:
Érdemes elgondolkodni az oldal felkészültségén, ha az én 5970 OC edition karimra kevesebbet adott, mint a Te 4870x2-edre.
Egyébiránt toltam ugyanezzel a konfiggal 4870x2 karival, és azt egy kicsit lenyomja ez a kártya.
Erről nincs semmilyen leírásom, vagy egyebem amit linkelhetnék, ez csak tapasztalat.
Szóval biztos jól számol az oldal...
Még jó, hogy nem részletezik a ramokat, mert lehúznák a corsair gt dominator 2x3GB@1600-as ramjaimat egy Kingmax 2x2Gb@1066-os szintjére. -
r-chee
őstag
Én azt tudom ehhez a 2 vs. 4 mag témához hozzáfűzni, hogy Prohardver!-es tesztek végén mindig azt írják, hogy játékhoz inkább erős, 2 magos procit vegyen az ember, mint 4 magosat. Pár kivétellel (pl. GTA4, ami köztudott, hogy eléggé sz*rul optimalizált játék) a nagyobb megahertz a nyerő játéknál, mintsem a több mag. Grafikához, videószerkesztéshez kell a 4 mag, játékhoz nem égetően fontos. Inkább az erősebb VGA 4 magos proci helyett. Aki szeret villantani és még kihasználatlanabbul hajtani a gépét, az vegyen 4 magvas procit...
A "fejlessz-vedd-a-legújabbat-mert-a-régi-az-elavult" dolognak - amit a gyártók a júzerek bejébe tömködnek - sokszor valóban nehéz ellenállni. Viszont lehet régebben top cuccokat olcsón beszereni és olyanokat alkotni velük, hogy ihajj. Jó példa erre egyik haverom, akinek vmi mittomén milyen 2 magos AMD X2-es cuccosa van vmi ritka HD 38xx szériás VGA-val, és teljesítményben megközelíti simán az én gépemet, holott fele annyiba sem került használtan, mint az enyém. És az ember ki sem nézné belőle, hogy mire képes. Jól kell összeválogatni a konfigot, ez a lényeg.Ez a jelenlegi véleményem.
-
ciry
őstag
Nem nagyon vágod amit írok, ill. amit mondanak.
Nekem volt egy fos műkétmagosom(E2140), kicsit húzva és ugyanezzel a videókarcsival: a 4 magoson jobban fut(na) 1680x1050-ben hightban 250-szeres élsimítással, mint az minden padlón 1024-re butítva.
Szembesülvén a laggokkal azonban hightban és időnként mediumban is, visszavettem lowra és nem beszélek össze-vissza laggokról olyan 32-es szervereken, amin nincs is.
A Phenom II.955 BE nem egy olcsó proci, a 8800gtx meg a világ közepe volt anno, de tudomásúl veszem, hogy ez ennyire elég, ezért javasoltam neked a kissebb részletességet, ami nem fáj, nem kér enni, és nagy valószínűséggel megoldja a lagg problémáid.
Ugyanezt javasoltam Jazzynek is anno)
De te tudod, ha szerinted az a megtestesült csúcsteljesítmény, akkor csak a szerver lehet rossz.
Ennyi volna.
Crysist meg felesleges összehasonlítani ezzel, mert nem hiszem, hogy 2 különböző fejlesztőcsapat ugyanazt a motort használná, és ha jól emlékszem, az a videókártyákat izzasztja inkább(hasonlóan a többi 2 magosra tervezett játékokhoz), nem úgy mint a BC2. -
gabipaci
őstag
LoL, az nem azért van, mert lagol a szerver.
Nem lőttek még ki mondjuk helizés közben?
Nem robban fel a heli azonnal, csak kb 2mp múlva.
Simán ki lehet ugrani, kivéve ha már sérült volt a heli, vagy egyszerre ketten lőnek rád.
Alkalom adtán pingeld le a szerverünket, meg azt, ahol szerinted nincs semmi gond.
Nem mindegy hány ember mozgását kell közvetíteni feléd.
Abból sokkal nagyobb gondok adódnak, hogy hány fős egy szerver.
De bízom benne, hogy a múlt héten azért voltak gondok a szerverrel, mert iszonyatosan a patch-re készülnek...Az meg, hogy Hollandia milyen messzire van, nem nagyon van köze a laghoz, de mindegy.
-
BalaNce87
addikt
Én ma toltam egy 16-os szerón 15-ös pingün, és csipával meglepő módon kurva sokat talált a lövésem most nem értem mert azért tudtam hogy béna nem vagyok, vagy tényleg ennyire nem adja legtöbb esetben?
Jó lenne pár német szerver, ott elég fasza lenne, meg azt is jó lenne tudni hogy mi a valós ping, mert keresőbe is ír meg játék közbe is ír valamit. -
mackosajt
addikt
Engem jobban irritál a folyamatos "CG noob" "RPG noob" stb. felirat olvasása.
Tegnap írtál egy srácra ilyeneket, és én is szóltam, hogy hanyagold már ezeket a megjegyzéseket, mert speciel előtte 2x is engem szedett ki a tag "járműből", vagyis a HeavyMG-ből. AZ is járműnek számít, pontot is úgy ad rá a játék.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy jobb lenne, ha játszanánk, nem chat.hu zajlana néha.
Arról már említést se teszek, hogy ha esetleg valaki vissza kérdez stb. lehet az admin éppen halott, és azért nem válaszol, mert nem látta a kérdést...Pont így lehet esetleg olyan, hogy valakit kidobunk "figyelmeztetés nélkül", közben csak ő nem látta.
A noobozás meg sose jogos.
"- A szervereken csalásnak, káromkodásnak, személyeskedésnek, másik egyén vagy csapat teljesítménye ill. sniper, M60, tank stb. fegyver használata miatti hőbörgésnek helye nincsen!"A jelek szerint rám is írnál, mert amikor engi-vel vagyok, ha kifogy a skuló és tárazás jönne, viszont az ellen még áll, előkapom az RPG-t, aztán vagy sikerül, és befejezem a tárazást, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest