- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Láttam az új Medal Of Honor gameplay-t. Mit mondjak. Nagyon bejövős. Megvárom amíg kijön, és lesz róla teszt, mert ha a multi is olyan jó, mint amilyen gameplay alapján tünik, akkor sokkal jobb lesz mint a BC2, és nem is túl drága (9k). Még 1 hónap a megjelenés, addig meg lesz még bőven új videó akit érdekel...
-
zack
nagyúr
válasz
BalaNce87 #21106 üzenetére
Én a shotit még csak most tanulom, de nekem elég szokott lenni a 16db lőszer amíg meghalok.
Csipával is szoktam shotizni. Mivel baromi nehéz lőni vele távolra, nem lesz a kedvenc fegyverem.
GOL-ra visszatérve, valahogy képtelen vagyok ráérezni. Akkora "U" alakot ír le a lövedék, hogy papír, ceruza, körző kell hogy kiszámítsam mennyi az annyi a fejeshez. Mint a középkorba a hajítógépekkel kb. olyan a GOL-lal célozni.Közelről még hagyján, de nagy távra...pfff.
M95-öt nagyon szeretem, jól ráéreztem, és az utóbbi időben lazán lövögettem vele a 260-280 Marksman headshot-okat. De így hogy megvan rá a platina, nincs kihívás, ezért is váltottam. VSS is jó, de távolra gyengus, és gyorsan kifossa a tárat. Rohamcsipa fegyó, és támadni kell vele, megbújni nem igazán jó.
-
zack
nagyúr
Addig amíg te ott ülsz a gép előtt, én meg itt, mondhatsz bármit. Nem fogok megkérdezni senkit. Egyrészt annyira azért nem lételemem a játék, másrészt akkor hinnék el bárkinek bármit, ha 2 azonos beállítású gépen tolnánk egyenlő esélyekkel. Heti max. 6-8h tolom kb. Van más egyéb fontosabb teendőm is az életben, bár elhiszem hogy van akinek ez az első, és napi szinten tolja 6-8h...én sosem fogom ennyit. Láttunk már ide a topikba linkelt cheat módot, hogy a fákon hogy lehet átlőni, és szinte mindenen átlátsz még a sziklákon is. Nem azt mondom hogy te ehhez nyúlsz, csak amikor van ezer millió kiskapu, hogy butítsd le a gafikát, hogy állítsd a net kapcsolatot úgy, hogy az neked kedvezzen, addig nincs miről beszélni, és állíthat bárki bármit. Mert ezt a punkbuster nem szűri mert nem a klasszikus cheat, csak hozzásegít hogy jobb legyél mint a többiek.
Nincs ezzel semmi gond, csak akkor olyanokkal kell tolni akik szintén ismerik az okosságokat. Itt most nem arról beszélek hogy aki legálisan profi az ne menjen a hobbisták közé mert mészárlás lesz. Engem nem zavar aki úgy és annyival jobb, amennyivel a reflexei, és esetleg a hardvere gyorsabb. De hogy PP2000-rel szinte látótávolságon kívülről úgy szedsz ki, hogy esélyem sincs elugrani, ez azért több mint fura, ismerve a PP2000 tualajdonságait. Összességében sok WTF szitu volt, és ezek általában veled kapcsolatosak voltak, csak nálad volt hogy egyik fegyód elöl se tudtam 1mm-rel sem arrébb lépni vagy legugolni. Persze lehet hogy véletlen egybeesés, vagy az is lehet hogy te csak fejest tudsz lőni.
Nem kattogok a dolgon...csak azért írtam mert láttam hogy reagáltál. -
zack
nagyúr
Ebben igazad van. De azért adott pillanataban elég jó játékosok voltak fent. Nem azért volt, mert a "vér istvánokat" túl sokszor lőtték le.
Nem lovagolok én semmin. Közöltem, hogy ez volt tegnap.
Nem érdekel a työtyö, ha csal, ha nem csal...Akkor se. Viszont megválaszthatom hogy kikkel játszom és kikkel nem. -
zack
nagyúr
Pont ezekről beszéltem.
Csalás? Elvileg nem. De ha a szerveren csak őt segíti akkor azzá válik. Gondolom ezz csak egy a sok közül ami előnyt jelenthet a többiekkel szemben.
A sok WTF szitu is ilyenből adódhatott. Amikor pl. a työtyö lőtt, esélyem nem volt elugrani, még ha látótávolságon kívül volt és PP2000 lőtt akkor se. Ez nem WTF? Másoknál ha messzebről szórnak és találat ér, van időm 1-2 ugrásra, gugolásra főleg ha a HP 100%. De ennél semmi esélyem se volt. A PP2000 messzire ilyen formában egyébként se túl jó alap esetben. CROCK is profin tolja, talán az egyik legprofibb akivel eddig játszottam. Nála sosem volt semmi olyan tényező ami WTF lett volna. Lehet ő is használ ilyen-olyan reg. módosításokat, de jól csinálja, mert ezt játékban nem látom, nem érzem. De ennek a työtyönek túl nagy volt a "hendikepje" a többiekhez képest. Amikor 24 játékosból 10 beír, hogy "cheater" ott már azért lehet valami, amit nem csak én veszek észre, és nem csak én képzelek be magamnak.
Én egyébként sosem szoktam a "CG noob"-ozáson kívül mást írni (azt is csak akkor, amikor többször lőnek pofán CG-vel), és ezt bárki más is tanúsíthatja. Nem szoktam ok nélkül "csíterezni" csak azért mert lelőnek többször. Közel vagyok a 40-es ranghoz, és bár nem tartom magam profinak, de azért a kezdő szinttől is messze vagyok. Elfogadom ha valaki jobb, de mivel sok profibbal toltam az elmúlt időszakban, pontosan látom, hogy mi az a szint amihez még "kaparnom" kell, ill. nem kevés időt játszani, és nem bosszant ha az általam is jobbnak tartott játékosok fegyvereitől esek-kelek.
Persze ettől még látogatni fogom a battlefield szervert, de ha ez a világ szinten elismert "grand master" felmegy, akkor én meg lemegy, és ezzel el lesz intézve. -
zack
nagyúr
Rövidesen játékot fogok váltani. Egyre több a WTF szitu. Dragon szerveren folyamatosan CG-vel lőttek szinte megállás nélkül, baserape is volt bőszen. Senki nem csinált semmit. Majd átmentem a Battlefield szerverre.Délután volt 1-2 jó kör, nem is volt semmi furi szitu, bár sokszor sokkal jobbak ellen játszottunk. Este nagy lelkesedéssel visszatértem, és tele voltak a körök WTF szitukkal. Az egyik 35-ös fokozatú työtyö amit művelt...többen is beszóltak neki hogy cheater. Én csak annyit írtam hogy nem korrekt amit művel. Erre jön az "ügyvédje" egy másik työtyö a coRDHA klánból és megmagyarázza hogy nem csal a srác, mert látta lan-on játszani. Láttam pár 50-es ranggú jó játékost, de a célzás úgy ment ennek a työtyönek, hogy az valami hihetetlen. Engem nem érdekel melyik coRDHA tag védi meg, de szinte biztos vagyok hogy valamilyen úton-módon nem fair play amit csinál, mert ilyen nincs. Nem kevés órát játszottam, és tudom mire képesek az 50-es szintet elérő profik, ezért nem szeretem ha hülyének néznek. Sok más WTF szitu is volt, szóval elegem lett és kiléptem.
PH szerver a nap nagy részében üres volt, de kora délután egész jó köröket toltunk rajta. -
zack
nagyúr
Mikro akadások nincsenek. De az lehet attól is, hogy jobb lett a PH szerver. Amikor ugyanis ez téma volt, nem csak nálam volt sok a lag. A belassulások viszont megmaradtak, bár az is tény hogy ritkábban van ilyen. Amikor beírtam hogy jobb lett, valószínű Fraps értékek alapján jutottam erre a konklúzióra. Gyakorlatilag attól hogy a 2 magossal kevesebb fps-t produkált valamennyivel, az oké, de hogy bármilyen hiba ettől szünt volna meg, azt kétlem. A 2 magossal is bőven játsszhatósági érték felett voltak még a minimum fps-ek is.
-
zack
nagyúr
válasz
F_Zolee #20741 üzenetére
Én ezt értem, és van is benne igazság. Csak amikor az én konkrét esetem merült fel, akkor is az volt az állítólagos megoldás, hogy "cseréld le 4 magosra" és jó lesz. Vita is volt belőle, ciry azt mondta a 4 mag hiánya okozza, mi meg egy páran azt, hogy egy 4,3Ghz 2 magos nehogy már kevés legyen. Lecseréltem 4 magosra (persze nem csak ezért), és a füstös részeknél megmaradtak a belassulások. Az pedig hogy jobban megy 4 maggal...Fraps-al mérve jön csak ki a különbség és ott se számottevő. 1920x1080 felbontás eleve VGA limites. Itt a proci ereje kevésbé számít X Mhz felett...
-
zack
nagyúr
Persze szereti...de jobban nem megy tőle.
Illetve lehet hogy néhol mutat többlet teljesítményt, de ott ahol beszaggatott 2 maggal 4,3Ghz-en, ott beszaggat 4200Mhz ketyegő 4 magossal is. Ennyit arról hogy a 2 mag miatt csinálja. 10.8 Catalyst-et 1-2 napja használom, de amióta fent van nem tapasztaltam belassulást. De majd kiderül hosszabb távon, korai még bármit is leszűrni ebből...
-
zack
nagyúr
válasz
lala42 #20085 üzenetére
De basszus.
Ha már idáig eljut a dolog miért nem nevezed meg??
Félsz, ha megnevezed, kinyúl a monitordból és elkezd fojtogatni?
Nevezd meg, hogy mindenki tudja, és odafigyeljenek rá. Én fent voltam este, de nem tudom kiről van szó.
Azzal hogy megnevezed, még nem nyilvánítod csíterré. -
zack
nagyúr
válasz
v!ct0y #20064 üzenetére
Na ja. Szánalom volt. Úgy éreztem mintha mi védenénk a hegyet...
Admin bácsi volt a fő támadó.
Valaki írta is a másik oldalon..."harc az utolsó fragakért". Kb. erről szólt a játék, nem másról.
Alapban se szeretem ezt a map-et, mert ha csak kicsit is gyengébb a csapat akkor is baromi nehéz lejönni. Sok lehetőség nincs megkerülésre, ill. oldalbatámadásnak. Csak szemből. Jól elqúrták a térkép elejét az biztos. -
zack
nagyúr
válasz
ADAM1337 #20045 üzenetére
Nagyszerű.
Azt hogy hanyadik a szerver azt lefosom, de az hogy a csapatomban ma többször olyan béna csubik voltak, hogy a hajam égnek állt. Amikor meg én akartam csubi lenni meghaltam, mert itt meg életbe lép a csubi korlátozás. Így maradtam medic, ők meg bénáztak kör végéig. Hurrá. Ragyogó szabály.
Ez a V.I.P. dolog meg...bullshit.
Itt az élő példa hogy lehet elqúrni egy menő és sűrűn látogatott szervert.
Ti hova ill. melyik szeróra jártok? Már mint azok a játékosok akik kiváltak.... -
zack
nagyúr
Elmehet a PH szerver a pics@ba!
Ki vagyok dobva magyarként mert jön valami VIP työtyö akinek kell a hely??? Pont az egyik legjobb kör kellős közepén?
Nah..akkor még egyel kevesebb magyar lesz a PH szerveren!Így is mindenki németül meg angolul ugat azon a szerveren, ahol eddig napközben 90%-ban magyarok voltak. Ezen azért el kellene gondolkodni, vajon miért is lehet hogy egy magyar szerver tele van külföldivel, és alig van magyar.
-
zack
nagyúr
Alapjában véve nekem sincs gondom a PH-s szerókkal. Jól érzem magam, és bár fingom sincs miért jár figyelmeztetés, és ban, eddig sosem kaptam. Eddig mindig amikor beléptem, korrekten játszottam. Eddig ezt az elvet szem előtt tartva nincs szükségem a szabályok ismeretére. Azt se tudom pl. mi ez a VIP dolog, de nem is érdekel, mert ha majd aktuális lesz, úgyis tudni fogok róla.
Szóval frankón nem értem mi ez a bosszúhadjárat Gabiék ellen. Nem akarok ismét sebeket feltépni, és flamet szítani, de akik nem tudnak asszimilálódni ill. elfogadni azokat a szabályokat amiket én ez eddig észre sem vettem, akkor ott a játékosban van a hiba. Vagy túl komolyan veszi a játékot, vagy szimplán hülye. Javaslom nekik, járjanak sportolni, foglalkozzanak az egészséges életmóddal is, ne csak egy monitor előtt görnyedjenek. Nekem is egy életforma a PC, de mellette odafigyelek másra is. Sokat bokszolok, thai bokszozom, mellette futok, legalább heti 16-17km-t. Aki pedig ilyen szinten leterhelné magát fizikálisan ahogy én, nem lenne energiája azon kattogni, milyenek a szabályok a PH-s szervereken, csak felmenne és játszana úgy ahogy éppen megy és amilyen formában van. -
zack
nagyúr
Majd elfelejtettem...volt itt az a 2 proci mag vs. 4 proci mag vita. A tények viszont engem igazolnak. Tök mindegy hogy 2 mag vagy 4 mag. A játék 4200Mhz Q9650-el is belassul bizonyos helyeken ugyanúgy ahogy az E8600 4,4Ghz-el.
Ennyit arról hogy 4 mag kell. -
zack
nagyúr
De jó volt ma du. a játék, addig amíg 5-5, 6-6 toltuk!
Aztán hirtelen megtelt a szerver és egy fos lett a játék. Ki is léptem. A lényeg, hogy 1-2 órát előtte jó játék volt.
-
zack
nagyúr
válasz
medvezsolt #18404 üzenetére
Ez a videó nagyon nagy!
A szöveg is ér legalább egy Golden Globe-ot...
-
zack
nagyúr
Nem neked szólt...téged speciel még nem láttalak sírni. Szted nem unalmas körről-körre azt olvasni (KL_atya) mennyire szar a hitbox, meg hogy elkúrta a patch a játékot?
Már csak azért is, mert bár nekem (is) rosszabbul megy patch óta, de összességében több jótékonyan ható javítást látok, és élvezhetőbb is a játék. Persze lehet hogy azért mert egy béna fasz vagyok...De azt azért tegyük hozzá hogy KL_atyán kívül másnak nincsenek ekkora problémái, pedig bőven van még pro rajta kívül a PH1-es szerón...
"miért van a chat ablak ha nem azért ,hogy a játékosok egymásnak üzenni tudjanak"
Tehát kinek is üzen ezzel? A játékfejlesztőknek?
Bezzeg amikor taktikai utasítást várnék egy JCSR-es tagtól, főleg úgy, hogy 1 squad-ba vagyunk, de persze ő nem hogy taktikailag nem segít, de még válaszra sem méltat... Ilyenkor kell vakerolni amikor kérdeznek...Vagy ennyire titkos 1-1 stratégiai tanács? Nehogy mááá a PH-s lúzerek, bármiben is fejlődjenek? Én még egy hasznos mondatot nem láttam, ami ez irányú lett volna. De persze a link vaker az megy non-stop holott a JCSR klán hozzá is tudna tenni hogy a PH-s tagok fejlődjenek...Csak gondolom ez nem érdekük. Na kedves jean...Ez az ami nem tetszik.
-
zack
nagyúr
Engem már ez a jcsr-es non-stop sírás kiborít...
Sírnak a CG-ért ami jogos lenne, (én is szólok érte) ha nem lőnének a másik oldalon is CG-vel emberre. Szóljanak mit bánom én, de az hogy a kib@szott üzenőfal másodpercenként felugrik a sírásuk miatt, ez már kicsit sok...
Az hogy én sírok, az oké, mert nem vagyok profi. De ők ugye pro-k, és nem értem miért fáj neki ha a 2-3 K/D arányába belecsúszik 1-2 CG-s találat. Ha 1x-1x eltalál egy CG még én se sírok érte, mert belefér, pedig ma pl. csapnivalóan szarul ment ami a K/D arányt illeti, bár párszor így is győztünk. Ha látom, hogy 3x-4x u.a. a tag lő le CG-vel, akkor viszont szóvá teszem.
KL_atya is minden körben megjegyzi milyen szar lett a játék a patch óta...Baromi unalmas. Ha szar lett és számára ennyire elviselhetetlen, akkor ne játsszon. Mert az hogy naponta 88x beírja, attól még jobb nem lesz.
Nem szimpatikus a hozzáállásuk sem, túl nagy az arcuk. Volt hogy Squad-ban valamelyiket kérdeztem (ha már ugye pro klánról van szó), milyen taktika legyen, mondjon valamit, hogy mi is tanuljunk valami stratégiát. Még csak válaszra sem méltatott.
De nem értem, ha ennyire jók, és ennyire nem segítőkészek, ill. ennyire sok a gondjuk a PH1-es szeróval akkor minek jönnek hozzánk játszani nap mint nap??? -
zack
nagyúr
Jaja..jó lett a VSS!
Mostanában én is sűrűbben vagyok roham csipa, mert ahogy az engineer is, úgy a csipákat is erősíti az új patch. Szinte nem is megyek assault-ként, mert azt meg úgy veszem észre hogy gyengítették.
De persze az engi és a roham csipa is csak akkor jó, ha nem fosik bele a csapatod ha skuló kell. Mert nem egyszer jártam úgy hogy az engi fegyver, VSS kifosta a lőszert és nem volt ammo box. Ilyenkor általában túl sok esélyem nem marad pisztollyal, késsel. -
zack
nagyúr
válasz
Target78hu #16842 üzenetére
Szintén zenész!
Valami nem frankó!
Nálam is pont ilyen gondok vannak. Nem játszom rosszabbul, de tegnap pl. a PH1-es szerón ritkán volt 0.7-nél jobb a K/D arányom. És bár nem érdekel, mert nem az győz akinek jobb, de sok volt a "wtf" célzás, sokakat jóval gyorsabbnak éreztem. Még ha el is kezdtem pumpálni, odafordult és pisztollyal leszedett. Sok olyan szitu volt, hogy előbb észleltem, előbb is találtam ill. pumpáltam, mégis én haltam meg. Bár én ritkán gyanakszom cheat-re de tegnap nekem is az volt az érzésem, hogy valami nagyon nem gömbölyű. Utána toltam külföldin is, ott nem volt semmi ilyen érzésem. Pedig volt hogy Squad DM-et úgy toltuk hogy nem volt 33-as rang alatt ellenfél, de inkább 37-45 közöttiek voltak...tehát nem kezdők.
Azt azért tegyük hozzá, hogy egy 32-es szeró ideális táptalaj a "mutyizásra" mert nagy a káosz, és el lehet vegyülni, és nem egyértelműek a furcsaságok, olyan gyorsan történik minden. Valószínű 16-os Squad DM-nél elég hamar kibuknának a csalók mert ott jobban szem előtt vannak...
-
zack
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #16695 üzenetére
Nem hinném. Jó pár szerón megfordultam már eddig, akár a patch óta is, és nem volt hasonló gond, tehát a ping nem hiszem hogy gond lehet, mert máshol is jelentkezne.
Viszont patch óta ezért csak a PH-s szerókon megy bénán a játék. -
zack
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #16665 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam!
Nem tudom mitől van, de ha a patch-től akkor nagyon elqúrtak valamit. Bosszantó hiba. -
zack
nagyúr
válasz
harry3 #16579 üzenetére
Én Crysis Wars-ot toltam előtte, és nekem is hasonló gondjaim voltak mint neked. Jó sok idő volt mire belerázódtam, de a srácok tartották bennem a lelket.
Most már egész jól megy, de persze ezt nagyban befolyásolja, mennyire kiegyenlített a két csapat, ill. kik az ellenfelek. Ha gyenge a csapat, az ellenfél meg erős, akkor még egy "pro" sem tudja megváltani a világot, és ő is esik-kel míg a végén el nem bukják a kört. Szóval a játék milyensége nagyban múlik az erőviszonyokról, és a taktikus játékról. A K/D arány nem sokat számít, nekem volt hogy csapnivaló volt, mégis nyertünk, mert stratégiailag jobban helyezkedtünk.A fegyverek használatára meg majd ráérzel.
Ne folyamatosan lőj, hanem szakaszosan, akkor nem fog akkorát rántani, és el fogod taláni azt akit akarsz.
-
zack
nagyúr
Most voltam fent az IRAM szerveren...A játék picsa rossz volt, viszont nincs lag. A balance ahogy látom nem működik, mert az egyik oldalon voltak a jobbak a másik oldalon a bénábbak. Persze csak a bénákhoz lehet csatlakozni autómatikusan ilyenkor. Semmi gond, mert 1 támadói kört végig szenvedtem, aztán ki is léptem, mert nekem ez nem szórakozás, amikor úgy támadok, hogy esélyünk sincs.
Az átlagomat lefosom, de a 0.3-0.5 átlag azért elmond mindent az erőviszonyokról. A másik oldalon persze 2-3 átlag az alap volt.
Én senkinek se fogom "linkre" a K/D arányát javítani, mert ezek a körök másra nem jók ugye.
-
zack
nagyúr
válasz
gabipaci #16476 üzenetére
Nekem össze-vissza volt. Rövidebb is hosszabb is. Volt hogy beragadt az ellen, én meg csipa voltam és nem láttam....meg is örültem egy fejes lehetőségének majd amikor kiosztottam, akkor vettem észre hogy lag, és egy helyben fut az ember.
Szóval a válasz a részemről: Nem periódikusan, hanem össze-vissza, nagyobbakat ill. kissebbeket is.
Most voltam fent másik szerón, ott nem volt ilyen gond. Nulla lag. -
zack
nagyúr
Akkora a lag az 1-es szerón hogy játszhatatlan.
-
zack
nagyúr
Megszakadt megint az 1-es...pöcsöm kivan.
-
zack
nagyúr
Én nem vettem észre hogy zavaró lenne a mozgás közben megnövelt hitbox. Az egész játékot játszhatóbbnak, élvezhetőbbnek érzem. És ez a lényeg. Nem érdekel mit változtattak, ha a játékélményt helyrehozták.
Mondom ezt 3 óra játék után. -
zack
nagyúr
20 perc Squad Death Match után...A hitbox határozottan jó lett! A sebzés jobb lett, kevesebb skuló kell, és gyorsabb a halálozás is. Realisztikusabb lett.
Akik fent voltak ezen a német szerón (15 fő+én), azok is elismerően "new patch cool" feliratokkal bombázták az új üzenőfalat. Tehát ott is tetszett mindenkinek.
Persze 20p nagyon kevés, minden fegyvert meg kell nézni, és ki kell próbálni, de nekem eddig tetszik. -
zack
nagyúr
válasz
LifeSpirit #16311 üzenetére
Nálam is nagyon gyorsan jön.
Sztem 2 perc se lesz. 8MB/s.
-
zack
nagyúr
válasz
BandiHUN #16264 üzenetére
Engem érdekel!
Nekem Razer Copperhead van, és jó tudni milyen jobb egerek vannak a piacon a Razer-en kívül. Írd le majd mit tapasztaltál BC2 alatt.
ForRedGlory:
Egy egér miért nem tartozik a játékhoz?
Az pedig hogy sok a "csak" közvetetten kapcsolódó téma...ez van. Szerinted mirőlszóljon a topik napi szinten? Vagy jobb lenne ha napi 2 hsz lenne csak ami közvetlenül a játékhoz kapcsolódik? Frankón nem értelek...
-
zack
nagyúr
válasz
Musa99 #16238 üzenetére
Nem annyira egyértelmű.
Láttam már érdekesen összeállított konfigot.
A hibából adódóan kétlem hogy VGA gond lenne, de persze semmi sem kizárt. Vagy a vinyó a szűk keresztmetszet, vagy az esetlegesen kis felbontás miatt fellépő proci limit (2,6Ghz). De okosabbak leszünk ha tudni fogjuk a VGA tipusát.
Mindenesetre egy VGA-t kihagyni a felsorolásból egy játék esetében olyan, mintha egy autót körülírnának, de a motorról szó sem esne... -
zack
nagyúr
Kíváncsi vagyok én is mit fognak javítani...mert ma is amit a PH1-es szerón művelt a hitbox...
Engineer gugolt egy láda mögött. Bedobtam egy gránátot ami pont ott robbant ahol gugolt. Nem halt meg, de gondoltam rendesen legyengítettem, így közlről adok még neki. Majd pont ő is előmászott, elkezdtem lőni, persze ő is lőtt....mi lett a vége? Meghaltam úgy, hogy neki 50% HP-je maradt. Dice shit. -
zack
nagyúr
Köszi!
Ezért is jó egyébként a stat oldal. Pikk-pakk kiderül ki a noob, aki egy fegyverrel tolja, vagy "only medic" üzemmódban esetleg CG noob....
Ezért is nem bánom hogy átlagos az arányom. Inkább legyen átlagos, mint hogy valaki megvádoljon hogy M60 vagy CG noob vagyok. Inkább szem előtt tartom a csapatszellemet, hiszen egységben az erő.Együtt sírunk együtt nevetünk...
-
zack
nagyúr
Ezzel én is így vagyok.
Legalább látszik, hogy nem fosok odamenni élesíteni az MCom-ot.Mert sokan úgy csinálnak, mintha nem ez lenne a játék lényege, hanem az, hogy végig kempeli az egész pályát egy Abakan, M60 vagy CG-vel segítségével a mutatós K/D miatt...Nagyon levágós amikor ilyenekkel vagyok 1 csapatban, és kellőképpen dühít is, mert ezen jó pár kör "elúszhat".
1-2 teszt eredmény:
3D06-VGA alapon
Vantage Performance
WinRAR+SuperPI+Everest benchrankesz:
Fel a fejjel! Én is 0.3-0.4-ről kezdtem el fejlődni, 2x rang körül, és most már a 0.8-hoz vagyok közel.
Ez ilyen. Főleg ha előtte más stílusú FPS játékot toltál, vagy semmilyet, akkor nehezen lehet átállni.
-
zack
nagyúr
válasz
medvezsolt #15780 üzenetére
Crysis-nál mi is ezt hittük, aztán mégse tartott sokáig. Pont az az értelme hogy nyomon tudod követni ki hol tart játékon belül. Hasznos dolog, főleg mp online játéknál.
-
zack
nagyúr
válasz
rankesz #15768 üzenetére
Nézd...én is behugyozok, csak nem a röhögéstől.
Tisztában vagyok vele hogy van +2 magom, és csak -115Mhz a 4300Mhz-hez képest.
Amit írtam komolyan írtam. E8600-tal nem volt ilyen. Vagy lehet hogy volt, csak azok voltak a laggok. Passz. Sötétben tapogatózok én is. Nem azt mondom hogy gyengébb a Q9650, mert nem erről van szó. Az esetek 97%-ban szárnyalt a játék tegnap, és 70fps alá nem esett be 1x sem a pár alkalmat kivéve. Szóval vagy bug, ami eddig mikroakadás ill. lag volt E8600-tal, de lehet még akár Ati driver is (10.5 hotfix), de akár lehet Win re-install hiánya is ill. lehet még a játék hiányossága is. Természetesen nem a Quad gyenge, és nem ez irányban kell keresni a gondot, csak azért írtam, hogy az eddigi problémámat tekintve egyre kissebb az esélye, hogy a 2 mag hiánya okozta az anomáliákat, erre probáltam célozni. Örülök hogy megvan a proci, és ilyen jó példányt fogtam ki, BC2-től függetlenül, ha mostantól nem játszanék, akkor is maradna a 4 mag.Doki-HUN1978:
Lehet, hogy driver gond. 10.6-os Catalyst-et még nem tettem fel, lehet az is megoldaná. Amilyen nV-t most a gépbe tennék, az csak a GTX480, és csak úgy, ha tetszik, akkor maradna. De nem ölök bele 2x XBox360-as árát kitvevő összeget egy VGA-ba szinte kizárólag csak a BC2 kedvéért. Mert ha nem lenne jó avval se, akkor tuti kivetném magam a földszintről, a felesleges költés miatt. Egyébként arra is gondoltam hogy a multi GPU miatt csinálja, és a játék van szarul megírva. De ehhez is vennem kellene egy 5870-et, ami 2x drágább mint a 4870 X2 és teljesítményben nem nyernék szinte semmit, és lehet hogy nem is ez a gond. Újratelepítés után okosabb leszek remélem. -
zack
nagyúr
válasz
mackosajt #15763 üzenetére
Hát jah, mondjuk tényleg eléggé csalóka.
gabipaci:
Újra fogom húzni, bár elvileg nem oszt vagy szoroz egy CPU csere, főleg nem Win7-nél. Alaplap csere, vagy platform váltásnál más a helyzet. Mondjuk ha Intel-ről AMD-re váltanék...szinte boritékolható a kék halál.Lehet a hét elején újra fogom húzni, csak nagy meló, és nehéz belekezdeni.
-
zack
nagyúr
válasz
gabipaci #15760 üzenetére
Az egy dolog hogy rosszkor szóltam.
Attól még igazam volt. 4 körből azt nyertük meg egyedül. Amikor akkora nyomást se tudunk gyakorolni, hogy ne 2 perc alatt robbanjon mind a két MCom, az szerinted nem túlerő? Amit megnyertünk, azt is úgy hogy védőként már élesítve volt az MCom, csak nem tudott berobbanni mert lejárt az idő...ez csak szerencsén múlott, nem azon hogy mi voltunk a jobbak. Nah mindegy. Igazából az 50-es CG-s työtyö borított ki igazán, meg az hogy 1x-2x olyan fps bezuhanásaim voltak (20-30fps-re) amik E8600-tal nem voltak. Bár az esetek nagy részében jobban ment a Quad (szinte 70fps alatt nem volt), de ez az 1-2 eset nagyon bosszantott, mert belassult a játék.
Driver és egyéb más dolgot nem piszkáltam, csak a procikat ki-be. -
zack
nagyúr
Az esti körök siralmasak voltak. Volt egy 50-es "työtyö" aki CG-vel lődözött minket úgy, hogy baromi nagy túlerő volt, és volt még kb. 20-30 kredit hátra. Nagy érdem volt neki biztos. Jól felidegesítettem magam, be is fejeztem azzal a körrel a mai játékot.
Megy itt a nyavalygás, hogy a szigorú szabályokkal fenntartott szerver behal, és nem lesz látogatott...Akkor én meg azt közölném, abban az esetben is ki fog halni a szerver, ha ennyire egyoldalú csaták vannak, mint most este. Persze ha szóváteszem, jönnek a poénos válaszok a másik oldalról, amiket nem igazán tartok viccesnek. Vagy ha ennyire viccelődni akar bárki, mi a faszért nem áll át a gyengébbekhez? Talán 1 szoros kör volt amit ippeg hogy megnyertünk, a többi egyoldalú mészárlás. Nem tudom, ez a másik oldalnak miért jó (max.K/D), de a gyengébbik csapatnak nem igazán szórakozás az "esek/kelek" szindróma. Semmi gond, mert én már PH-s szerveren a mai után nem fogok szólni ha túlerő van, egyszerűen kilépek, amit eddig is már sokszor alkalmaztam. Aztán majd ha mindenki ezt a stratégiát fogja követni akkor majd lehet találgatni, hol vannak az állandó játékosok, és ki ez a sok külföldi CG-s csurifej... -
zack
nagyúr
válasz
Madn!ght #15716 üzenetére
Nem mindenki van így vele. Nézd meg a 3D Mark topikokat. Nem egyszer volt az az érzésem, hogy ők játékok helyett azzal "játszanak". Persze én is le fogom futtatni a miheztartás végett, de utána vége is a bencselgetésnek.
Nagyon gyors lesz így a 4 mag, hogy 4185Mhz-en szaladgál, és így igazán megérte.
Ha minden progi támogatná a 4 magot, elég lenne jóval kevesebb Mhz is mindennapi használathoz, de mivel 1,23V tudja, és nincs agyonfeszelve, így maradni fog. -
zack
nagyúr
Alapon nem néztem, ill. nem mentettem el E8600 eredményt (sajnos). Az viszont biztos hogy a Q9650 BC2 alatt alapon majdnem olyan fps-t dobott mint az E8600 húzva 4,3Ghz-en, és kevésbé is ingadozik, de ezt írtátok is. 2300-2400 között kapott WinRAR-ban alapon a Q9650. Úgy emlékszem az E8600 1400-1500 környéke volt.
A VGA nem fog jobban menni, mert ha elegendő a proci teljesítmény, akkor tök mindegy mi van alatta, és mint már írtam 3,8-4Ghz is bőven elég egy 2 magostól hogy a 4870 X2-öt kihajtsa. Vantage-ban persze hogy jobb a 4 magos, mivel a prociteszt támogatja a 4 magot, így a végső pontokban a proci pontszámban meglátszik a többlet.Doki-HUN1978:
Most is esküszöm rá.Nagyon jó proci volt az E8600.
Csak azért cseréltem, mert volt ez, mint kihagyhatatlan lehetőség, és nem azért mert nem boldogultam 4 mag nélkül. 99% biztosra mentem ami a tuningot illeti, 4Ghz tuning alatt nem kellett volna 4 magos. Ezért csak a Q9650 jöhetett szóba. Most úgy néz ki, 4,1-4,2Ghz között fogom tudni használni 24/7. -
zack
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #15698 üzenetére
Ha nem lenne "minden" a Mhz szerinted küzedék a tuninggal?
Persze hogy erősebb és gyorsabb lesz 4,1-4,2 Ghz-en a 4 magos, mint 4,3Ghz-en a 2 magos. De ha 3,6-3,8 Ghz-nél nem tudnám feljebb tolni akkor nem érte volna meg. Így viszont jó vétel, mert ami nem használja a 4 magot, ott is lesz sebesség. BC2-nél mind a 4 mag 80% felett dolgozik, de eddig csak alapon, 3Ghz-en néztem. Egyelőre belövöm a 24/7 értékeket, és utána jöhet a BC2 csekkolása.
-
zack
nagyúr
Az már biztos, hogy a 4Ghz borítékolható.
Megy a Prime 95 smallFFT szépen normális feszekkel. A 4230Mhz-hez 470-es fsb fog kelleni. Nah..erre leszek nagyon kíváncsi.
De már így is elégedett vagyok.
4Ghz-en a WinRAR sebesség tesztben 2914p dobott, ami qurva gyors.4,4Ghz-en az E8600 csak 1800-1900 pont környékét dobta.
-
zack
nagyúr
Nah...itt dohog a gépemben az egyik legjobb 4 magos proci. Q9650.
4Ghz minimum várok tőle, de a 4,2Ghz lennék igazán elégedett.
Meglátom mit tud, persze nem a BC2 miatt cseréltem le, másban is ki fogom tudni használni. Heti 2TB anyagot csomagolok ki-be össze vissza. Már csak ezért is megérte a csere. De persze az is motivált hogy azt mondtad, ezzel minden gondom meg fog oldódni BC2-ben.
Majd most kiderül. Ha mégse, maximum kártérítést kérek tőled.
Ráadásul jó üzlet is volt, mivel alíg lehet már szerezni, tehát 60k simán megért, mert ennél többért, vagy legalább ennyiért bármikor el fog menni, ha esetleg elégedetlen lennék vele. -
zack
nagyúr
Szerintem van valami új cheat...
Voltam egy szerón (Team Death Match) és egy 5-ös szintet elért "työtyö" végig SCAR+CG+RPG-vel tolta és nem a többiektől szedte el a SCAR-t. RPG+CG?? Hogy?
Túl jól játszott, 5-ös ranggal szinte lehetetlen így. Persze lehet hogy újrakezdte, de hogy lehet, hogy volt SCAR-ja, és miért kezdi újra, ha egyszer már magasabb rangot ét el az előzőekben...rejtély.Más magyarázat nincs számomra, mint a csalás.
Gondolom kijött egy olyasmi csalás hogy 1-es szinttől több a fegyó vagy valami ilyesmi.
Az lesz még a szép, hogy a játék jelenlegi problémái, és bosszúságai mellé ellepnek minket a csíterek. Eddig nem futottam bele sokba, de mostanába egyre több az alacsonyabb szinteken használt jobb fegyverek.
-
zack
nagyúr
válasz
namenyicsavo #15643 üzenetére
Nálam se megy.
-
zack
nagyúr
Miért ne hajtaná ki a VGA-t?
Így kapásból azt mondom neked, egy 4870 X2-öt egy 4 magos proci már 3,6Ghz-en is kiszolgál 100%-ban. Egy 2 magos "biturbo" 3,8-4Ghz-től kb.
A gondok ott kezdődnek, ha 2db 4870 X2 van, ami ugye 4db GPU. Nah...oda már kevéske az 1db proci, ha 4 magos akkor is. -
zack
nagyúr
Mást továbbra sem tudok írni mint a száraz tényeket, amiket már leírtam, persze ettől még szajkózhatod a magadét. 45fps alatt nem mértem 32 fős játékban. Az átlag 60-70fps volt úgy hogy high, és minden szűrést max-ra húztam. Akkor milyen options menübe menjek bele?
Amit a fraps mér, azok tények, amiket te próbálsz állítani azok fikciók. Van egy kis különbség nem?
Még 1x leírom azt is, hogy nem minden nap van ilyen...tehát nem folyamtosan fennálló hibát kell megoldanom. Szerinted a procim válogat a napok, map-ek, emberek között, és néha azt mondja most laggolok párat?
Te sem gondolod komolyan amiket írkálsz remélem.Joe-T: HUN Tibor engem is idegesít.
Szarik a világra és szarik a szabályokra. Ezen én nem mosolyognék, hogy mennyire jópofa, hanem kib@sznám mint macskát xarni. De persze nem vagyunk egyformák.
-
zack
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #15489 üzenetére
Nem nagyon tudok ilyenről.
Olyan hibáim vannak ami gabipaci-nál is előjött. Ilyen mikroakadások, és teljesen random időközönként. -
zack
nagyúr
válasz
BalaNce87 #15485 üzenetére
Hasonló anomália nálam is volt, viszont nem volt mikroakadás. Monitoroztam a Fraps-szal is, hátha kevés fps-em van. Hát...1920x1080 DX10 High, összes szűrő full-ra tolva és 45fps alatt nem láttam a fraps-ot. Átlag olyan 60-70fps lehetett. Ez nehogy már ne legyen elég, mert ha még ezt is megmagyarázza nekem valaki, hogy ennyinél akadhat, azt kiröhögöm.
25fps alatt sanszos lenne, de még csak a közelében se volt.
ciry:
Értékelem a segítségeteket, és a tanácsotokat, csak elkanyarodtál a gépem hardvere irányába, holott ez meg sem fordult a fejemben, és nem azért mert nem jutott eszembe. Azért mert másnál hardveres gond volt, nem azt jelenti hogy nálam is az van. Te viszont kijelentő módban írtad, "vedd vissza médiumra, mert másnál is ez volt a gond". Ezért lett belőle vita. Nem azért mert segíteni akartál.
Az is helyesbítésre szorul, hogy nem minden 32-es szerveren van lag és a PH-s szerón se mindig. Ma pl. a PH1-es szerón nem futottam bele lag-ba, igaz 22.30 környékén kezdtem, de még fullon volt a szeró. Valami nem jó, de az biztos hogy nem hardveres a gubanc. Gondolok itt még mindig némely játékosok magas pingjére, ami okozhat ilyen gondot. Crysis Wars-ban okozott is, csak ott autómatikusan 3-4 perc után kirúgta a szerver a magas pinggű delikvenst. -
zack
nagyúr
válasz
ADAM1337 #15479 üzenetére
Én ezt nem is értem....mások fossák a pecseket, ezek meg egyet képtelenek összehozni.
A 88. időpontot adják, és még mindig semmi. Amit meg összehoztak, azzal gondok vannak. Fasza.
Kezdem azt hinni, ezen a játékon a patch sem fog segíteni, és ezt lehet hogy ők is tudják.
-
zack
nagyúr
Azért most már kíváncs vagyok.
Ha el tudom adni jól az enyémet, akkor lehet megveszem a Q9650-et. 4Ghz nem lesz túl nagy visszalépés.
-
zack
nagyúr
válasz
keIdor #15442 üzenetére
Igen..ez még megérhet egy misét. Bár WD Raptor a játék vinyóm. A BC2 is is innen fut. Szerintem egy Raptor és egy SSD között nem lehet nagy különbség egy játék aspektusából, főleg ha lag probléma van. Hogy látod?
SSD max. a betöltési időt fogja rövidíteni, bár ez csak az én elméletem. -
zack
nagyúr
válasz
gabipaci #15440 üzenetére
De azért látod a lényeget remélem...Amit r-chee is sugallt.
Nagyon ütős a konfigod, de ha árban összevetjük a tiedet és az enyémet...Kb az enyém 140k környékén mozog (Lap+CPU+RAM+VGA) míg a tied 300k környéke. Ez több mint a duplája és kétlem hogy játékok alatt, ill. sebességben jelentős teljesítménybeli különbség lenne. Persze van, és ez mindenki magánügye, hogy mennyit ér meg neki, de +20-30% teljesítmény többlet nekem nem ér meg több mint 100% felárat.
Ettől függetlenül jó a géped, grat. hozzá!Volt hogy nekem is mindig a legújabb és legjobb volt benne, de meguntam mert nem azt a teljesítményt kaptam sosem, amiért kifizettem a bődületes felárat, és utána újabb cserénél jött a másik feketeleves, még pedig a bődületes amortizáció. A csúcs termékeken ezért hihetetlen nagy a bukás. Egyszer felárat fizetsz amikor megveszed, hiszen a legjobb mindig irreálisan drága, majd amikor eladod általában ezek vesztenek legtöbbet az értékükből.
Lenne most egy Q9650 vétel 60k-ért, úgy hogy az enyémet 30k-ért számítanák be...tehát +30k kellene fizetnem. Elgondolkodtató... Bár nem nagyon használnám ki a 4 magot.Ha meg is veszem, talán azért, mert mindig is szerettem volna olyan Quad Core-t ami tudja a 4Ghz-et 24/7.
-
zack
nagyúr
Csak nem hagy nyugodni a 2vs4 mag kérdése játék alatt.
Találtam egy PC analízist BC2-höz...[link]
Lefuttattam és ezt az eredményt kaptam:[link]A konlúzióm...
Bár azt írja a minimum gépigényt teljesítem, az ajánlottat meg csak azért nem mert nincs 4 magos procim, ez egy igazi nagy parasztvakítás. Miért? Mert ha megnézed a "your system" sort láthatod, hogy a processor performance jóval magasabb, lényegében a duplája E8600@4,3Ghz-el mint az ő általuk kitalált recommanded processor performance ami ugye 4 magos procira vonatkozik.
Na most akkor mi is van? Majdnem 2x erősebb a procim papíron mint egy kb. 2,8-3Ghz Quad Core? De akkor miért is csak a minimum gépigényt teljesítem?
Ez egy baromi nagy ellentmondás!!! Remélem ez azért egy kis bizonyság arra, hogy proci tekintetében nem lehet gond, mert 2 magos. Mint látható ők is össze-vissza beszélnek.Ez az egész arról szól, vegyél még jobb procit, még jobb VGA-t, non-stop fejleszd a gépedet, mert elavult lesz, közben a dolgok semmi másról nem szólnak mint a bizniszről.
-
zack
nagyúr
1024*768? Akkor miről beszélünk?
Full procilimites felbontás, és ezért izzadt vért minimumon. 1280x1024 ill. 1440-es felbontásig egy játéknak általában proci erő kell, főleg ha jó VGA van alatta, hiába van bekapcsolva az összes képjavító.
Ezért is írtam korábban, hogy azért hardveresen nem ártana érteni hozzá, nem pedig szajkózni tudatlanul, hogy "fos Inteles műkétmagos".Nekem nem ez a proci a világ közepe, de annyit azért konyítok a témához, hogy minden baromságot nem hiszek el, amit mondanak. Csak azt, ami érvekkel alá van támasztva, ill. saját magam tapasztaltam. Volt 4 magos procim elég sokáig...3,7Ghz ment 24/7, mégis eladtam, mert arra amire való, és az a meló, amiben kihasználtam egy darabig (video encode) befejeződött. Megvettem a 2 magost, mert tudtam, hogy proci igényes alkalmazás jóformán csak a játék lesz.
De te azért csak higgy abban hogy a 4 meg a több mag a jövő...Nézz bele a C2D Kentsfield topikba, hogy hány éve mondják ott, és hitegetik magukat, hogy majd jó lesz, meg jó befektetés, és a 4 mag a jövő. Na ja. Az. Csak azt nem kalkulálták be, hogy amíg teret fog nyerni a 4 ill több mag, addig 4-5 új procicsalád ki fog futni.
Tehát mire érdemes lenne 4 ill. több magost venni a procid elavult lesz. Ez a lényege.
-
zack
nagyúr
válasz
Bada Bing #15352 üzenetére
Gyanítom nem értelmezted a linkelt tesztet.
Konklúzióként azt írja a tesztelő, hogy nem a 4 mag a döntő, hanem az órajel illetve a GPU a leglényegesebb. Írja azt is, hogy 3Ghz alatt nem emelkedik az fps számottevően ha húzta a 4 magost, viszont 3-3,7Ghz között több mint 40% nőtt a teljesítmény.
Tehát az ember azt írja, erős 2 magos proci hozza ki ebből a játékból a legtöbbet ill. a VGA-ból is.Azt pedig, hogy "játék alá erős 2 magos kell nagy Mhz-en" szinte minden hozzáértő tudja, aki konyít valamit a hardveres részhez, tehát ez ne legyen már vita tárgya. A GTA 4 az egyetlen kakukktojás, de az sem azért, mert direkt ilyenné akarták tenni, csak amit elqúrtak optimalizálásban, azt hellyel-közzel helyre tudta pofozni egy 4 magos proci.
Mindenki tudja azt is, hogy nagyon jók a 4 magos procik, de még mindig nagyon kevés progi használja a 4 szálat. Viszont videó és kép rendereléshez kötelező darab. Még a ki ill. betömörítési funkciókat is ide sorolnám (WinRar). De aki ezeket nem használja, annak teljes mértékben felesleges a 4 mag (egyelőre). Játékra biztosan. Egyébként a Crysis is Quad Core ready, de mégis jobban megy a 4,3Ghz E8600-tal, mint egy 4 magos 3,6Ghz procival. -
zack
nagyúr
válasz
gabipaci #15347 üzenetére
Nem állandó a probléma. Nem is írtam ilyet sehol. Mi több, ki is szoktam emelni, hogy XY napon XY órát tök jó volt a game, és nem volt anomália. Aztán van hogy beüt a mennykő, és szívás van egész este.
Lehet a magas pinggű játékosokban kell keresni a hibát, amit egyszer már beszéltünk, hogy a patch után majd megoldjátok. Más kézenfekvő magyarázatot nem tudok, bár kétlem, hogy csak nekem van hasonló gondom. -
zack
nagyúr
válasz
Bada Bing #15340 üzenetére
Az lehet hogy 4 magost ajánlanak hozzá hivatalosan...de működésben nem rosszabb, ill. nem érzed hátrányát egy 4Ghz feletti 2 magosnak. Meg aztán tök jól elvitázgatunk itt a semmiről. Eleve a lag-ra sokan panaszkodnak. Nem csak én. Ráadásul teljesen random jön elő a lag, és nem a gépigényes részeknél, pl. amikor füst van. És mint írtam, más szerókon nem találkozom ilyen hibával (amiken én jártam).
Szóval ne győzzetek meg hogy csak a PH-s szerverhez kell a 4 magos proci a többihez elég a 2 mag. -
zack
nagyúr
válasz
Kr/\toS #15339 üzenetére
Akkor kérnék tesztet, mert ezt nem hiszem el. De ha gondolod összevethetjük a procinkat GTA 4 kivül és meglátjuk melyik a jobb...a te 3,3Ghz Yorkid, vagy a 4,4Ghz C2D. Ha nem akarsz beleölni időt, akkor boritékolom a C2D győzelmi esélyeit. Mint írtam, sok teszten túl vagyok, volt sokáig 4 magos procim is.
Milyen felbontásban játszol? Gondolom adatlapod szerint 1680x1050-ben. Itt sincs már proci limit. Erről ennyit. Nem a procin múlik az fps emelkedésed, hanem a CF rendszeredet valószínűleg nagyobb hatásfokkal ki tudja használni a 4 magos proci, ezért lett dupla annyi fps-ed. Nálam erről sincs szó, mert a CF 90-97% hatákonysággal üzemel. Tehát 3,8-4Ghz bőven elég lenne neki, hát még a 4,3Ghz... -
zack
nagyúr
Nem hiszem el.
És igen, én tudom.
Nem tudom mennyire vagy benne a tesztelgetésekben, mennyire vagy képben a mi az a proci limit és VGA limit,de szinte minden általam végzett tesztben, 1-2 kivétellel többet ér a nagyobb Mhz játékok alatt mint a több mag, és alacsonyabb órajel. 1920x1080 felbontásnál sztem már 3,8Ghz se lenne proci limit. Ha 2 mag ha 4 mag. Itt a dolgok oroszlánrészét már a VGA oldja meg.
Tehát az hogy "kevés a 2 mag" és "sokkal jobban futna 4 mgaossal" ezek könnyelmű kijelentések, és nem támasztottad alá semmivel. Bár 2 magosom van, azért egy E8600 a C2D széria csúcsmodellje, és van benne bőven cache is.
De ne nyissunk vitát, mert látom 4 magost gyűrsz, és se eleje se vége nem lesz. De ha linkelsz nekem tesztet, ahol egy 4Ghz feletti E8400/E8500/E8600 2 magos gyengébben teljesít (nem 1-2 fps-sel) mint egy 4 magos 1920x1080-ban, akkor hinni fogok neked.jokeman:
Nálam nincsenek ilyen gondok UPC-vel. És ha a UPC lenne, akkor a többi szerón se lenne jó. Ha gép teljesítményével van gond, máshol is lenne lag.
Szóval kétlem hogy nálam lenne a hiba. -
zack
nagyúr
Egy 4,3Ghz proci kevés lenne? Kétlem.
Ha meg ez kevés, akkor minden kevés.
4Gb RAM-om van, amik 1170Mhz ketyegnek, és hozzá ugye a 4870 X2, mind ez egy Asus Maximus lapban.
Bár nem I7 config, azért még a mai viszonylatokban se gyenge, és semmivel sem gyengébb fps-t nézve, mint egy I7 config.
Jelenleg a Crysis Wars-nál nincs gépigényesebb FPS játék. Ha a konfigom bírja 1920x1080 Very High DX10 2xAA-val egy 32 fős szerveren lag nélkül, akkor nehogy már a BC2 ne bírja. A szűrést így is visszavettem maximumról minimumra, hátha kevés neki az 50-60fps max. szűréssel.A netem is 60/6, és általában még a messenger-t is ki szoktam lőni. Más meg tudtommal nem kell egy multiplayeres játékhoz.
-
zack
nagyúr
Ma reggel (06-10h-ig) ranked team death meccseket toltam...mit mondjak. Ég és föld, amit ott tapasztaltam, és amibe belefutok rendszeresen a PH szerveren. Valószínű más szerók kevésbé lagzanak, és ezért tünik úgy hogy jobban céloz az ember, és kevesebb skuló kell. Csak azt nem értem, ha már szerver váltás volt, akkor ezzel a mostanival hogy hogy fenn állnak ilyen gondok...
Tisztán látom a lagot, pl. amikor kilövök egy humvee-t GL-el, és becsapódik a löveg, 1-2mp mire felrobban. Addig meg ott a kétely hogy beadja vagy nem adja be és állok mint fasz a lakodalomban. Más szerókon nem tapasztalok ekkora késést. Ez pedig pl. csipaként a precíz lövéseknél el is qúrja a játékélményt. Változatlanul fenntartom hogy sok a 32 fő, és részben ez okozza a lag gondokat.
Nem sírok, csak baromi jót játszottam, vagy 5 órán kersztül, és eléggé lelombozott a mai PH-s játék, a sok anomália miatt.
Persze gondolom ha nincs összehasonlítási alap, akkor nem annyira éles az átmenet, de aki tolja másik szerókon is, az tudja hogy miről beszélek. -
zack
nagyúr
válasz
namenyicsavo #15204 üzenetére
Nem akarok vitatkozni.
Amíg PH-s többség volt, a játék jó, és élvezhető volt. Ez a lényeg.
A sok külföldi CG núbot meg leszarom. -
zack
nagyúr
válasz
namenyicsavo #15200 üzenetére
Dehogy lettek kibaszva, ezért irritált a dolog.
Végig ott voltak velünk, viszont akkor rossz játékost dobtál ki. Mert az a kettő aki non stop fosta a CG-s lövedéket, az végig velünk volt. A noobozás meg nem anyázás...sosem anyáztam és nem is fogok. De noobozásért ne figyelmeztessetek, főleg úgy, hogy tök jogos. Nézd...Ha figyelmeztetsz, és tovább nyomom a noobozást, ez egyenes arányban hozza magával a bant. Ezért írtam amit írtam. Magyar ember vagyok, Magyarországról, Magyar szerveren. Kéretik figyelembe venni. Főleg úgy, hogy amióta játszom most kértem először bant arra a két faszra, tök jogosan. A CG noobozás meg ráadásul célravezető is lehet, sugallva, hogy ez nem pálya ezen a szerveren...mást meg ezen kívül én még nem írtam tudtommal.
-
zack
nagyúr
válasz
jokeman #15136 üzenetére
Nekem 60/6 UPC netem van. Semmi ilyen gondom nincs, és nem is volt soha, pedig már 2 éve használom.
Jelntsd be a hibát, lehet modemet, vagy kábelt kell cserélni. De elvileg ha betelefonálsz, meg tudják mondani log alapján volt e gond, illetve a modemből a gép felé eljut e a sávszélesség. Ha az ő hibájuk akkor gariba megoldják. Ha a gépeddel van a zűr, akkor viszont kiszámlázzák a kiszállást, ill. a hibakeresést.
-
zack
nagyúr
Nagyon jó körök voltak ma...Hála isten, nekem ma nem volt sok anomáliám.
Jobban is ment a játék.
Azt viszont nem értem, ha körökön keresztül az ellen CG-vel és RPG-vel lő emberre, szinte non-stop mindenkit, ezt szóváteszem, és nagy nehezen ki van írva a falra hogy nem kellene, majd körökön keresztül továbbra is ez megy, mintha meg se hallották volna, erre beírom hogy "noob", ami érthető, miután non-stop RPG és CG-től haltam meg (2 ember volt leginkább a felelős), erre az Admin engem figyelmeztet.
Már ne is haragudjatok de ez micsoda? 3 körön keresztül ment a CG és RPG emberre, úgy hogy végig volt Admin, és még engem figyelmeztetnek núúúbozásért?
Amikor visszaírtam ill kérdeztem, választ nem kaptam az Admin kollégától, hogy miért nem lettek kidobva a kis pöcsök, holott már figyelmeztetve lettek. Nem is magyarok voltak...Tipikus. Én előbb lettem volna bannolva, mint a nem magyar CG núúbok. Röhej.
-
zack
nagyúr
válasz
ADAM1337 #14995 üzenetére
Na ja...de ti még ott voltatok, amikor írtam hogy elég volt, és kilépek. Gondolom akkor utánam ti is kiléptetek.
Ritkán késelek az utóbbi pár napban. Pont azért mert egyszerűbb lőni, és nagyobb a sansz is. De lényegét tekintve a lövés se az igazi. Ha elkezdem darálni őket közelről ahol legalább 3 ellenség van, rendszerint csak sebzem őket, és egyből leszednek. Szóval nagy kupacban csak a GL, vagy a gránát a jó, hála az istenien megírt játéknak. Mert nehogy már az MG36 vagy az M60 ne tudjon lekaszálni közelről 3-4 embert...
-
zack
nagyúr
Ma nekem is dühöngős volt...tele voltam olyan szitukkal hogy lövöm, lövöm...majd megfordul és pisztollyal leszed.
Volt M416, MG36, volt hogy M60 lőttem...egyik se gyenge, de az nagyon pimasz volt hogy M60 beletoltam jó sokat, majd visszafordult, és M1911 pisztollyal leszedett. Arról nem is beszélve volt akinek a lábánál robbant a gránát mégis 100% HP-je maradt, ill. amikor 0% HP-vel túléli valaki...Ez tényleg az eddigi multis FPS játékok blamája. Ma már azon voltam, hogy "leteszem" a játékot, annyira irritált.
Azért voltak jó körök is, de nem sok. A mostani éjszakai játék, amikortól leléptek a PH-s tagok, meg egyenesen katasztrófa volt. Nekem is ki kellett volna lépni időben. -
zack
nagyúr
válasz
BandiHUN #14962 üzenetére
Nekem amúgy is jobban bejön, és jobban is megy a zászlózás.
Csak az összes PH-s a Rush-t tolja az 1-es szerón, és így nincs affinitásom átmenni a 2-es szeróra. De ha megdumáljuk, nyomhatunk a 2-es szerón 2x8 v. 2x10 fős war-t is akár, persze csak "házon belül" PH-s tagokkal.
ADAM1337:
Jó volt a tegnap hajnal.
Dilettánsokkal volt tele a csapatom, és sokat mérgelődtem. Ráadásul jóval gyengébbek voltunk mint ti. Össze vissza ment mindenki, persze hogy így nem lehet megtartani a zászlókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest